Propadli samci na monu
Pa ti veš kje se nahajaš?
Jaz v živo redko kaj tako primitivnega srečam, kot berem tu. No verjetno skrivajo. Ampak ja redko neke propalice srečam oz. jih malo poznam. Ni pa neke hude razlike med ženskami in moškimi. Propalica je propalica. Ni da med ženskami ne obstajajo. Jih je tudi tam veliko. Zakaj hudiča se ne poparčkajo pa ne vem. Verjetno zato ker ne vedo kdo so in iščejo izven svoje lige
Sploh ne bom napisal nič o meni. Bom pa povedal za 2 znanca/prijatelja.
En je mlajši od mene. Enkrat se je že opekel. Ima otroka iz prve veze. Sedaj ima drugo žensko, tudi ona ima otroka iz prve veze. Seveda mojemu znancu ne pade na pamet, da bi šel z njo v skupno življenje. Iz vseh razlogov, ki sme vam jih jaz tudi naštel kot razloge proti vezi. To kao žensko ima na nivoju nekakšne f.uk frendice. Tako, kot sem že zdavnaj napisal, da se to dela.
Drugi je malo starejši od mene. Ima veliko posestvo. priden delaven človek. na svojem. Že 10+ let ima kao vezo z žensko, s katero nima nobenega namena živet skupaj.
Ko se pogovarjamo o ženskah, sta v glavnem podobnih stališč kot jaz.
meni je čist vseeno, če si me tu predstavljate kot propalico, luzerja. V končni fazi je domena večine tu razpredanje, kako do sezonskega dela v avstriji in kolk stane milka.
samski cinik, 08.06.2025 ob 09:16
Sploh ne bom napisal nič o meni. Bom pa povedal za 2 znanca/prijatelja.
En je mlajši od mene. Enkrat se je že opekel. Ima otroka iz prve veze. Sedaj ima drugo žensko, tudi ona ima otroka iz prve veze. Seveda mojemu znancu ne pade na pamet, da bi šel z njo v skupno življenje. Iz vseh razlogov, ki sme vam jih jaz tudi naštel kot razloge proti vezi. To kao žensko ima na nivoju nekakšne f.uk frendice. Tako, kot sem že zdavnaj napisal, da se to dela.
Drugi je malo starejši od mene. Ima veliko posestvo. priden delaven človek. na svojem. Že 10+ let ima kao vezo z žensko, s katero nima nobenega namena živet skupaj.
Ko se pogovarjamo o ženskah, sta v glavnem podobnih stališč kot jaz.
meni je čist vseeno, če si me tu predstavljate kot propalico, luzerja. V končni fazi je domena večine tu razpredanje, kako do sezonskega dela v avstriji in kolk stane milka.
EEe halo! I ja isto gledam kolko je milka! Isto sem kak mesec nazaj pomislil in celo pogoglal za obiranje jagod v avstriji. Bi šel za kak dan če je plačilo ok. Še jagod se napokal.
in?
Oš sad reči da muško nije za ženti zbog toga… eeej nemoj zajebavat.
samski cinik, 08.06.2025 ob 09:19
In zaničevalne taktike ne bodo pomagale, ker nam je vseeno. in te tvoje super duper samske 40+ letnice bodo še naprej uporabne samo za praznjenje jajc še veliko slabšim tipim, kot sem jaz. To je pač reala, kruto rečeno.
Tvoj problem je da misliš da so vsi moški tako poškodovani kot si ti. Niso. Očitno se tudi družiš samo s poškodovanimi. Zato misliš da je to povprečje. Ni. Obstajajo še zdravi moški. In zdrave ženske. Zmožne odnosov človeških. Vi ste pač preveč poškodovani za to, ste postavili obzidje in to je to. Mislite da se tako zaščitite pred bolečino, ki vas je poškodovala. Problem je ker se s tem zaščitite tudi pred vsemi dobrimi stvarmi, ki pridejo s tem da podreš zid in pustiš ljudem blizu.
Je pa tvoja odločitev. Tvoje življenje. Ne razumem pa od kje potreba po prpepričevanju drugih da je edino tako prav in potreba po tem da ti ljudje potrjujejo da prav delaš. Če veš da je tako zate prav, ne rabiš potrditve. Mogoče en delček tebe le dvomi in upa?
kvajeto, 08.06.2025 ob 09:26
Cinik je tako počen v glavo, da misli, da so propalice tisti, ki so samski. Ha ha ha.
To ni tema o samskih. Samski ne pomeni, da je nekdo propalica. Veliko je samskih pa so fajn moški, ženske.
Tako, da beboti, motite se. Samskost ni razlog, da ste propalice.
TIšina i ti!
A to da muško nije muško ak gleda kije je pocen milka… e to si je pa dovolo.
A nebi smo!
Nebi!
tvoj problem, 08.06.2025 ob 09:28
Tvoj problem je da misliš da so vsi moški tako poškodovani kot si ti. Niso. Očitno se tudi družiš samo s poškodovanimi. Zato misliš da je to povprečje. Ni. Obstajajo še zdravi moški. In zdrave ženske. Zmožne odnosov človeških. Vi ste pač preveč poškodovani za to, ste postavili obzidje in to je to. Mislite da se tako zaščitite pred bolečino, ki vas je poškodovala. Problem je ker se s tem zaščitite tudi pred vsemi dobrimi stvarmi, ki pridejo s tem da podreš zid in pustiš ljudem blizu.
Je pa tvoja odločitev. Tvoje življenje. Ne razumem pa od kje potreba po prpepričevanju drugih da je edino tako prav in potreba po tem da ti ljudje potrjujejo da prav delaš. Če veš da je tako zate prav, ne rabiš potrditve. Mogoče en delček tebe le dvomi in upa?
Tako je. Če si čustveno nezmožen, imaš žensko ali moškega za seks. Če si sposoben odnosov, imaš partnerja za podporo, življenje v dvoje, za delitev dobrih in lepih stvari. Imam lep zakon, prepričana sem da so ti moški (3469, 1434, samski cinik, star dec, sveti duh, bozomon, zelo zelo redki). Hvala bogu nimam stika z takimi ljudmi in niti takih moških ne poznam. Pa so nekateri samski, po ločitvi še par let ne najdejo, ampak nihče nima tako poniževalnega pogleda na ženske kot ti primerki). Če ste tako prepričani v svoj prav, zakaj potem ne najdete partnerke? Očitno nekaj narobe delate. Treba bo korenito spremeniti mindset
Za kuro in božota je itak jasno, da sta umsko zaostala. Kura je tudi totalni psihični bolnik. Božotu so pa islamsiti sprali možgane.
Aja, on 3469 je isti kaliber kot kura.
Cinik pa je res totalno psihično poškodovan. Tu prosi za pozornost, vsak dan odpira jokajoče teme. Cmera pač.
Reveži so tako trčeni, da jim ni jasno, da je ogromno samskih, ki so povsem ok. Ogromno je poročenih, ki so ok, ogromno je samskih, ki so ok.
Anonimna438, 08.06.2025 ob 09:33
Tako je. Če si čustveno nezmožen, imaš žensko ali moškega za seks. Če si sposoben odnosov, imaš partnerja za podporo, življenje v dvoje, za delitev dobrih in lepih stvari. Imam lep zakon, prepričana sem da so ti moški (3469, 1434, samski cinik, star dec, sveti duh, bozomon, zelo zelo redki). Hvala bogu nimam stika z takimi ljudmi in niti takih moških ne poznam. Pa so nekateri samski, po ločitvi še par let ne najdejo, ampak nihče nima tako poniževalnega pogleda na ženske kot ti primerki). Če ste tako prepričani v svoj prav, zakaj potem ne najdete partnerke? Očitno nekaj narobe delate. Treba bo korenito spremeniti mindset
NE povejo ti resnice. Zato mislis da nima ponizevalnega odnosa do tebe.
Al kaj mislis zakaj ti ne ponudi vsega v fulu. A smo ustanovil da taki moski obstajajo? So tam zunaj.
A ves… uletis 40+… dote nobene… bivsih jebacev olala…
Valda da ti se v sebi samo smeji v glavo. Al kaj bi bil razlog temu da izvisis?
Enkrat sem bil nekje in je en rekel… z zensko se pogovarjas tudi ce je glupa. Sepravi je pripravljen za tisto blizino tolerirat… aja da ti ne omenjam da ti dejansko laže. Malo razmisli o tem. “Z žensko se pog tudi ce je glupa”…
Kje si ti… pa kako se odraza to… pa ce se ujema z izkusnjami… pa kaj iztrzis…
Bodite hvaležni nam čudakom na mon-u. Povemo vam, česar vam drugi nočejo. A misliš, da bo tebi šel 55-letni picopek razlagat, da si dobra samo za seks? ne ne bo ti, ampak bo izkoristil šanso, če bo in te bom prepustil tvojim mislim..
Ti boš pa dalje tu razpredala, ali iti v avstrijo za sobarico, ali pač delat na smučišče, ali iti na pot okoli sveta, samo dnarja nimaš, i tako godinama..
Nebi rekel da ti nisi na noc pristajala prej. Zenske nasploh. In ti sanjas o nekem odpiranju vrat pa piedestalih…
Ti moskemu nisi nek dosezek.
Sem pisal zadnjic. Sam razocaranje. Sam fail-mas… skuhano nima. Oprano nima… device ni dobil… ja kaj mislis kaj ti bo rekel? Milost dal? Pardon? Kaj mislis da si, vozi stari.
Sleparka. To si ti. In vecina zensk. Umišljene glupače.
Sem pisal za tiste locitve. A sem bila devica in je tiho bil. Kaj pa pri tebi? Ti kaka si bi rekla ne operem ti, zdej mi pa popuscaj.
Tole z božotom ni hec. On je telesno sicer zdrav. Duševno pa je na nivoju malega otroka. On duševno ne bo nikoli dozorel. Žal pa je zašel v slabo družbo in zdaj je postal muslimanski skrajnež. Take, ki so duševno zaostali, islamski skrajneži še lažje zmanipulirajo.
Možakar je že krepko v letih, ampak še vedno visi na mamini zizi. Ko bo mama umrla, bo pa revež še bolj ubog. Zdaj skrbi ona zanj. Kaj bo potem? Crknil od lakote, če ga ne bodo dali v kako ustanovo.
Kokoš pa vsake toliko zaprejo na psihatrijo, potem je mir na monu. Ko ga ven spustijo pa spet razsaja tu gor.
Oba sta pohabljena od otroštva. Taki so fizično zdravi, samo kdo bo to vzel v službo?