Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prosim glasujte!

Prosim glasujte!

Pozdravljeni/e!

Sprva se opravičujem, ker tema morda ni najbolj primerna. Ob vaši podpori sem se uvrstila med prva tri dekleta, ki se potegujejo za naslovnico Neckermannovega kataloga. Pred dobrim tednom, smo se še z dvema dekletoma in s tremi fanti slikali za naslovnico kataloga. Včeraj, je bilo tako na neckermannovi spletni strani objavljenih 9 fotografij, izmed katerih bodo ponovno obiskovalci izglasovali tisto zmagovalno. Zato se ponovno obračam na vas s prošnjo, da mi pomagate.
Moje slike so par št.7, par št.8 in par št.9. Prosila bi vas da izberete najlepšo po vašem okusu in mi namenite kakšen glas! Polepšali mi boste dan…
Link: http://www.neckermann.si/info.aspx?docid=851131
(Glasujte za zmagovalno fotografijo)
Hvala in s sončkom obsijan dan vam želi

Tina

Pa srečno!

Si me prehitela za celo minuto. :)) Pozdravček iz LJ!

tebi pa iz gorenjske 😉 kako si kaj? mi smo glih domov prišli, pa bo počas treba otrokom večerjo pripravit, ampak imam nekaj trenutkov, ker je risanka ;-)))

in dobrega moža:-)))

No, jaz pa še v službi. Ampak zdaj bom vsaj še po svetlem prišla domov.

Imam tudi jaz dobrega moža, ki bo ta malega nahranil in spravil spat. A ni to fajn? :))

(Se moram mal potolažit, ker bi v resnici rada sama skopala svojega škrata.:(( )

Sem glasovala že včeraj :)))))

no, moj mož je kar sam dopisal komentar, da je dober ;-)) saj je, se ne smem pritoževat, hehe. koliko časa pa imaš še do konca delovnika? kako pa škrat in jasli?

meni je pa 6 všeč, glas gre tja

Sem glasovala za 7.
Veliko sreče ti želim.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

SEM ZE GLASOVALA ZA ST. 7.

Tudi jst sem glasovala za št.7.

Sta res luštna:)))

Lp in veliko sreče pri izboru! Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

mmm tale Jan je lušten 🙂

Tudi jaz sem oddala glas za št 7.

Glas 7

evo moj glas

glasovala za 7

Pozdravljeni!

Najlepša hvala za vse vaše glasove, ki mi jih podarjate. Sončki ste…

Lep pozdrav,

Tina

New Report

Close