Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prosim pomagajte pri izboru parfuma

prosim pomagajte pri izboru parfuma

Žal ne morem v parfumerijo oz drogerijo rada pa bi podarila dober parfum eni posebni osebi… torej rada ima pudrasto sladke dišave ne premočne… ravno je akcija v Kompas shopu in bi naredila spletno narocilo…torej ce slucajno poznate naslednje parfume … ALI JE KATERI PUDRASTO SLADEK VENDAR NE PREMOCEN. Hvala.
LANCOME IDOLE
LANCOME LA VIE EST BELLE – EN ROSE
LANCOME TRESOR NUDE
CHLOE SIGNATURE
ARMANI CODE ABSOLU GOLD

Glow od J.LO

Ne, noben od teh.

Resnično pudrasto-sladka dišava, dobiš v nekaterih lekarnah, je Iris&Talco od Amerigo.

Tukaj imaš po seznamu znamk vse, ki so pudrastega vonja:

https://www.fragrantica.com/notes/Powdery-notes-482.html

https://www.fragrantica.com/perfume-reviews/

Zelo dobra svetovna recenzijska stran, več ali manj vsebuje vse parfume tega sveta.

LANCOME LA VIE EST BELLE – EN ROSE
https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-est-Belle-en-Rose-53345.html

ARMANI CODE ABSOLU GOLD
https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Armani-Code-Absolu-Gold-59334.html

etc.

Tukaj imaš po seznamu znamk vse, ki so pudrastega vonja:

https://www.fragrantica.com/notes/Powdery-notes-482.html
[/quote]
Se strinjam za Teint de Neige, Villoresi. Ga dobiš v njihovi trgovini-labu. Je pa parfum 30ml cena 180evrov. Vreden vsakega centa.
Seznam je sicer delno kredibilen. Prada Candy recimo, ni niti najmanj pudrast.
Na seznamu za moje pojme manjka Avon Lily Soft Musk.

Nikoli in nikdar ne bi kupila parfuma, če ne vem, katerega uporablja….Voh in okusi se razlikujejo, na različnih kožah pa parfum drugače diši. Tukaj pa res nikakor ne moreš zadeti oz. moraš imeti res srečo…

Kupi darilni bon, da si kupi parfum – če ji ne bo dišal, swme parfuma, ko je odpakiran, niti vrniti ne da, kljub spletnem nakupu…..

Parfum ni ravno posrečeno darilo, razen če točno veš, katerega nekdo uporablja. Jaz ga še zase ne bi kar tako, brez da bi ga povonjala, kupila. Lahko ti predlagamo 100 pudrastih vonjev, a je vsak specifika in vprašanje, če bo tudi tebi všeč. Sama sem se enkrat samkrat takole nasankala, ko sem zaradi akcije na podlagi recenzij (tudi na fragnatici) kupila Lancome Idole. Nekak ni moj vonj. So mi všeč vrtnice in v recenzija piše, da je dominanten ta vonj, ampak meni preveč hruška ven udarja in me spominja na en cenen parfum od Britney Spears, pa presladek mi je. Ga bom uporabila, ampak nikoli več ne bom tako na slepo kupovala.
Od naštetih bi ti predlagala Lancome tresor nude. Idole je bolj sadni kot pudrast, La vie est Belle rose je pa meni preoster. Ampak, kot že rečeno, to je zelo subjektivno.

Jaz pri parfumih zamrznem, pojma nimam, zame je to veliko spansko selo.
Najraje vidim, da mi ga kdo podari.

Parfum je zelo osebna izbira, pa še taisti parfum zaradi specifikacij posameznika na vsakem drugače diši. Če ne veš, kateri ji je všeč, raje ne kupuj.
Jaz osebno ne maram, da se mi kupuje parfume (edino če imam sama točno določenega ogledanega, pa se tega kupi), res pa je tudi, da jih niti ne uporabljam.
Ne bo pa sfalil z naravnim oljem vrtnice hehe…
pa mnogo žensk jih sploh ne zna nanašat, to si tako preveč tega dajo gor, da smrdijo…

Jep, ni lepšega, kot za dobro jutro stopiti v oblak parfuma v kakšnem dvigalu… Pa lahko sam po sebi še tako diši, ampak če ga je preveč, pač smrdi.
Opažam pa, da tega že nekaj časa ne počnejo samo ženske, ampak tudi (mlajši) moški…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Jep, ni lepšega, kot za dobro jutro stopiti v oblak parfuma v kakšnem dvigalu… Pa lahko sam po sebi še tako diši, ampak če ga je preveč, pač smrdi.
Opažam pa, da tega že nekaj časa ne počnejo samo ženske, ampak tudi (mlajši) moški…
[/quote]
Ja, če je preveč smrdi. Tudi pri moških.

to je zelo tvegan nakup, če ve veš, katerega točno uporablja. Ti boš porabila denar (najbrž ne ravno majhen znesek), ona pa zelo verjetno ne bo zadovoljna z izbiro… raje ji podari bon za Muller, pa naj si ga sama izbere.

Jaz si ful rada pogledam tipčka iz Berlina, Jeremy Fragrance, ki opisuje dišave in sem v zadnjem mesecu šla po 4 nove zaradi njega.

Od naštetih noben ni pudrast:
nekaj pudrastih vonjev:
-narciso poudree
– valentino – valentino (mat roza flaška)
– gulerain – insolence
-l’elbolqrio – iris
-intimissimi- innocente
..
to jih je nekaj, sicer pa podtoni iris, vijolice ter heliotrope so ponavadi pudrasti..

Kenzo z makom na embalaži je izrazito pudrast. V Mullerju so ga imeli.

Lancome vonjave so osladne. Jaz dobim kar glavobol od njih že pri diskretnem vonju. Tako, da previdno pri izbiri darila.

When it comes to fragrances, it can sometimes be difficult to buy the expensive original perfumes. Fortunately, however, there is an alternative solution – scent dupes. One of the most popular sources for scent dupes is the so-called “Larise List”. In this blog we will take a closer look at the Larise list and its different variations.

New Report

Close