prosim, pomagajte
Živjo,
imam mešan tip kože in prej sem uporabljala Marbertov puder brez olja. Enkraten!
Ampak, ker nimajo svetlega odtenka in se mi je poznala črta sem ga zamenjala za IsaDorinega, in sicer takega z oljem. Uporabljam ga že 14 dni in kaže, da je O.K. Kaj mislite? Ali mislite, da koža pozimi pač potrebuje malo olja ali pa se bojo
čez čas vsuli mozolji? Na koncu še malo “potapkam” s pudrom v prahu…Spodaj imam kremo od Vichy-ja. Uporabljam obe (tisto proti gubam in tisto za mešan tip kože brez olja)…Odvisno od tega kakšna je koža…Sploh ne vem, če delam prav..
Kaj pa predlagate za poleti? Ali obstaja vodoodporen korektor za bel flekc na obrazu?
Prosim, svetujte mi.
Hvaležna.
V.
Lep pozdrav!
Najprej me zanima kateri puder od IsaDore uporabljate!
Koža se zelo spreminja, tako sezonsko kot tudi drugi dejavniki vplivajo na spremembo kože. Včasih vam lahko psihična preobremenjenost spremeni tip kože. Ne glede nato, ali imate mešan, suh ali masten tip kože, koža potrebuje vlago. Pravilno je, da opazujete svojo kožo in ji nudite to, kar od vas zahteva.
Mislim, da pravilno uporabljate izdelke. Obstaja IsaDorin korektor High Wear, v srebrni embalaži in na navoj. Ta korektor je vodoodporen in zelo dobro prekrivajoč.
Svetujem vam uporabo korektorja št. 01. Je svetel odtenek in odlično prekriva.
Glede tega kaj bi uporabila poleti, pa bi še malo počakale!
Lp Nada