prosim pomoč-naj z njim prekinem stike?
Mogoče se bo zdele nekaterim to zdel mal čudn.. pa tut vem,da jih bo velik proti, tut sama sm bla par mescu nazaj popolnoma proti takšnim stvarem..ampak pol se je to mal spremenil.. uglavnem gre se o tem, da sm bla jst ful proti »kratkim romancam« in sexfrendam (torej,da z nekom samo sexaš, in da nisi skupi s to osebo)..
kasneje sm spoznala enga fanta (preko interneta) ki me je ustrajno, usak dan- po več ur, leto pa pou, prepričval,da kak je to fajn, in same dobre stvari o tem.. seveda mene drugače ful hitro prepričaš v nasprotno, sicer me je kr dougo prepričeval, ampak na koncu mu je ratalo.
Uglavnem pršl je tak daleč, da sma se parkrat dobila in sexala. Kasneje me je odjebau, tak da se nisma ne vidla,ne slišla 3 mesce. Jst sm mislala,da je to to, da se nikol več neboma vidla,zato sm si rekla,zaka bi na njega čakala, grem jst naprej (če se je pač tak odloču,ga nemorm prsilt,da se z mano še naprej druži)..
in sm začela iskat druzga fanta s katerim bi lahko samo sexala (torej sexfrenda). Bla sm prepričana da enostavno samo to rabim (ne pa resne zveze), ker mi je on tak možgane oprau in me čisto prepričal o tem,da sm pol mislna da tut res jst tak mislim. (da itak ne rabiš resne zveze, da če maš sexfrenda,maš use).
Parkrat sm sexala tudi z njim, nakar se je kar naenkrat pojavo tisti prvi in z idejo,da on sploh nikoli ni končau z mano,u tem smislu da sm si jst to sam tko prestavlala.. in je hoto,da spet sexava,kokr sma prej,kao da se ni nč zgodil (in da se kao umes 3 mesce sploh nisva vidla).
Nevem..jst vem da si želim resno zvezo(nasploh), in da to ni blo okej,ko sma to delala.. sam jst ga mam še vedno rada,in se mi zdi še vedno (na žalost) dobra oseba. Tak da ga nočem zgubit,.sam nebi se rada več na tak način z fanti družla, rada bi da bi bla midva prjatla,in da bi se normalno družla,in pogovarjala,hodila vn, sam da nebi sexala..
on hoče še vedno sexat,sam vem,da če bi mu rekla,da jst nebi več..bi ga pomojem zgubila.. naj še povem to,da sem se pred kratkim preselila,in da v novem mestu,kjer sem sedaj, ne poznam velik ljudi,in se tudi ne veliko družim z ljudmi, niti nimam nekih prijateljev,s katerimi bi se družla..
zato sem se z njim začela dobivati samo za to,ker se nisem z nikomer drugim,in mi je bla to edina »družba« , to sm naredila iz obupa, saj mi je bilo tako dolgčas.. če bi mu rekla,da se dobiva samo za kavo npr, se on nebi dobiu.. zdaj mi piše samo še takrat ko želi da sexava, če mu rečem ne, al pa da nimam časa,al pa da imam menstruacijo,,potem je jezen,in kar neha pisati, niti o drugih stvareh se zdaj ne pogovarjava več..
Nevem, ali sem res tako neumna,da mu usakič znova nasedem,ali kaj.. prosim naj mi kdo pove, ali me ima samo zaradi sexa? Ali je sploh kaj možnosti,da bi mu bila res ušeč,in da bi bila skupaj? Ker učasih mi govori: ja tujk pa tujk cajta, midva že mama neki, ka bo zdej iz tega? Pa take stvari..pa nevem al sprašuje to,da če bi bla skupaj al kaj..
čeprau če malo pomislim,nikoli nima časa zame, vedno moram jaz hoditi k njemu,če se zmeniva,da bo on prišu k meni, vedno odpove, zraven da pa takšen izgovor,da bi še 5-letni otrok vedu,da je to laž.. niti nevem, na kakšen način mu naj to povem,da bi rada končala..strah me je kako bo prenesu.. velikokrat me tudi sili u stvari,ki jih nočem, in me pregovarja naj to naredim.. pa čeprau mu rečem,da nebom..potem je spet jezen.. in na koncu speet obvelja njegova..
Očitno se na napakah učimo, enkrat (torej zdaj) sma s fantom sexala, pa te takoj ne jemlje resno,in te ima samo za to.. od zdej naprej se bom z njimi družila,postala par,pa šele potem sexala..ne pa obratno.. ker potem nisi punca,ampak k…
Pa ko sm prej opisala,da sm se z njim družla sam zato,ker drugih nimam..sm z tem fantom to probala tut zato,ker si še družbe nemorem najdit (punce), kaj šele fanta s katerim bi se družla in po »normalni poti« postala par, in kasneje šele sexala..
Probleme mam z samopodobo,in nisem samozavestna, zato tut nisem glasna v družbi,in nikomur neupam nič nazaj povedat,ko te kdo kaj zajbava pa podjebava.. zato je ful težko najdit ljudi s katerimi komuniciraš, in si najdit prjatle..
Hvala za kakršnkoli nasvet ali izkušnjo že v naprej.. 🙂
Nisem vsega brala, vsaj dva sta taka ki te izkoriščata. V glavnem obeh se drž, ker si pač premal samozavestna in boš težko kaj boljša našla. Sej ne pa tud ne moreš rečt kar tak. Važno je da pride nazaj če ga en čas ni, pol je že vse vredu.
Premalo se ceniš. Punce, ne bodite kot kokoši, ki takoj počepnejo pred petelinom.
Pusti vse skupaj pri miru in počakaj na fanta, ki te bo cenil in te ne bo takoj hotel spraviti v posteljo. Dobi si kakšno pametno družbo, kakšno prijateljico, take sex frende pa pusti pri miru. Ali ni žalostno, da fantom predstavljaš samo zabavo, da si samo predmet? Premisli malo no, kaj bi sploh rada v življenju. Če se sama ne boš cenila, te tudi drugi ne bodo. Srečno.
Hmm, je nekaj na tem…
To bo to, žeblijco na glavico si zadela!
Nauči se slovenščine, pisne in ustne.
katera beseda je tu neslovenska?
al je bilo mišleno naše narečje?
Morda pa poznam tega falota, s katerega konca?
Tale fant niti sexfriend ni, ker za to vlogo moraš biti vsaj malo frienda, on pa je nula od tega. Izkorišča te na polno, ponižuje, izrablja, ti pa mu to dovoliš. Spet boš dobra za kak mesec, dokler druge žrtve ne trofi, pa pol čez par mesecev spet, ko ga bo ta druga žrtev odje … ali pa se je bo naveličal. Skratka, nič ne bo, ne stem ne z unim, ne nobenim, ki ga boš spoznala prek spleta in ti bo napletal o seksualnem prijateljstvu. V bistvu … dokler se ne boš v roke vzela in s poštimala, boš v vsaki zvezi ena podrejena reva, ki bo tam le za izkoristit. Žal. Pa vedi, za vse si se in se odločaš TI sama.
Prebrala sem sam 6 stavkov…..šit..
Pod nujno, jutri takoj, zamenjaj telefonsko stevilko, prenehaj uporabljati dosedanji mail in odpri drugega, zamenjaj fb ptofil in predvsem ne dovoli, da ti nekdo nekaj ur na dan!! Pere možgane. Le odkod ti toliko časa, da ga lahko vržeš stran. Raje pojdi spat in se ne pusti izsiljevati. Na koncu boš še kako bolezen staknila. Pozabi, kar je bilo, je bilo. Pojdi naprej, a ne ponavljaj starih napak. In ne bodi vsakemu kanta za izpraznjenje. Sama sebe boš bolj cenila.
Držim pesti zate ☺
Preberi, kar si napisala, pa boš videla, kaj delaš narobe.
Kaj pa je steboj narobe,da se spuščaš tako nizko?A ti v takšnih primerih ni bolje,da si sama.Imela boš vse več težav ko te ta tip enkrat pogrunta,potem bo delal s teboj kot mu bo pasalo.Tega si ne smeš dovoliti postaviti moraš jasne meje.Razumeš?Ne smeš sprejeti manj kot nič.Njega ti bo sedaj zelo težko spraviti v red,ker je že izoblikovan.Prekini vse stiki poskrbi,da te ne najde več in ne misli več nanj v nasprotnem primeru boš imela vse več težav z njim saj te izkorišča kadar ni koga drugega na voljo zato se tudi vrne in ne verjemi,da ima več priložnosti kot ti to je samo farsa ne nasedaj!!!
kok si pa stara
ja, tkole je
sam za sex te ima
će še kr ne verjemeš al pa dvomiš.
se vprašaj zakaj je jezen , ko imaš menstro
no, ko jo imaš, takrat bi moral nastopit frend pri njem je pa samo sex
tak nekak zgleda, če tip hodi k prostitutkam.
samo tebi ni treba plačat.
punca, najdi si pomoč, pojdi na kako terapijo, ti imaš tako zmedene pojme o sebi, o ljudeh, o čustvih, da te bo vedno kak nizkotnež na podel način okoli prinesel.
kaj so tvoji starši delali s tabo, da niti ne razumeš, kako je, če imaš koga rad… mi ni jasno…
Ej, avtorica .. men se je ob branju tega tvojga sexa vse zapletlo, pa sem velik ljubitelj sexa. Morm si malo pavze vzet, vidm.
Pojdi v šolo in se uči slovenščine, tako boš počasi dozorela in morda našla fanta.
Vazno je edino to, da poslusas svoje obcutke. Ce ti delas nekaj, pa se ne pocutis fajn, ne vec tega delat. Treba se je vprasat, cesa si ti zelis? In sledi temu… ce hices resno zvezo, pusti vse ostale variante ce se to ob tem ne pocutiy dobro….
Vse ti pove tvoj notranji glas, le poslusati ga je treba. Ceni se, rada se imej, verjami da si vredna nekaj pravega, zaupaj da se bo vse lepo odvilo, samo zazeli si, kar hoces… kar hoce tvoje srce…
Začni brati knjige in začni iskat družbo, ki te bo vredna.
Ta dva kerlca te izkoriščata na polno. Po mojih izkušnjah samsko žensko mnogi moški nagovarjajo za seks kar tako, kadar jim paše, s čim manj napora, tvojima modeloma se še k tebi ne da priti. Ne vem, če razumeš, kako malo si zanju vredna. Čimprej prekini stike z njima, nič ne moerš izgubiti (ker se ne da izgubiti tistega, kar še nikoli nisi imela).
Delaj na sebi, išči svoja veselja, ki niso povezana z moškimi (sprehodi, narava, telovadba, kuhanje zanimivih jedi, karkoli). Najdi si normalne ljudi za družbo (izkoriščevalci žensk za seks to niso).
Leto ali dve se drži bolj ženske družbe in deli svoje izkušnje z njimi. Veliko zanimivega in koristnega boš izvedela.
Moški so do ženske tako nesramni kot jim dovolimo.
Jaaaa… tipčka sta te imela samo za sex.
Če hočeš resno zvezo, to poveš že takoj na začetku- da ga spoznavaš v to smer. In.. jap, s sexom počakaš toliko časa, da vidiš, ali se tudi on nagiba k temu. Tisti, ki bi te samo položil, bo že zdavnaj odšel.
Daj, zdaj si pa naredi uslugo in vzemi svojo moč nazaj!
Forum je zaprt za komentiranje.