Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prosim, pomoč – partner bi gledal samo TV

prosim, pomoč – partner bi gledal samo TV

Taki ljudje kot je tvoj prijatelj se ne bi smeli poročiti. To so rojeni za samce, ker so preveliki egoisti. Se oproščam za odkritost.
LP

Hja, tudi jaz sem pred porodniško delala toliko, pa mi ni bil noben problem za vikend ven. Sem komaj čakala kako prosto uro.
Tako da to ni izgovor, sem pa tja se res sesuješ, pa rabiš mir in počitek – spanje. Ne pa vsak vikend

lp

p.s. saj veš kaj moraš narediti

če cele dneve dela in je finančno stanje slabo:
– ali ne zna delat
– ali laže
Samo ena rešitev obstaja zate: SPOKAJ!!!!

jaz sigurno ne bi bila samo doma, sploh pa ne more na dopustu pričakovat, da bi bila le v hotelski sobi. jaz bi enostavno šla ven. o.k. če ti hočeš spat pa spi, zaradi mene prespiš celi dopust, jaz pa grem na plažo in pa v morje, saj za to sem pa na morju. verjemi da če ne bi bila ves čas z njim v sobi, potem bi si že premislil in prišel tudi na plažo, mogoče da dan dva res prespi, potem pa bo imel tudi spanja dovolj.
kaj vem, jaz verjetno tega ne bi zdržala. kaj pomaga da je dober, če pa mu ni za tebe nič mar, ali pa niti ne ve kaj ima ker tega še ni izgubil. morda te jemlej kot samoumevno. mogoče bi morala kak teden enostavno ne it k njemu in ga tudi ne poklicat in opozorit da te ne bo. morda ga prisiliš v razmišljanje. vem da je svetovat tako stvar lažje kot jo tudi storit, ampak vredno je razmisliti v tej smeri.

New Report

Close