Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute prosim pomoc

prosim pomoc

Pozdravcek vsem

Prosim za pomoc, ce morda kdo kaj ve ali je imel izkusnje z krediti iz tujine. Namrec oseba Mr……
mi je poslala ponudbo za kredit iz Argentine. Iz radovednosti sem poskusil ali bi pri meni slo in zacuda brez problema. Sicer treba placati najprej 150e pozneje pa se izvrsi nakazilo, pogodbe pa zaenkrat samo preko eposte.
Hvala za nasvete.

Zakaj pa kredit iz Argentine če ga dobiš v SLO.
Pomoje boš plačal 150 eur. Kredita pa potem ne boš nikoli videl.

Eni imajo preveč denarja ali premalo pameti. Nekemu neznancu pošiljat 150 eur za odobritev kredita (ki ga nikoli ne boš videl) pa je res neumnost brez meja. Če imaš preveč denarja povej pa ti dam svoj TRR pa nakazuj.

teo, ne bodi “nor” in ne pošiljaj nobenega denarja nikamor! Mejl nemudoma izbriši in vse morebitne naslednje tudi!

Tole se mi zdi dobra formula za n…,
Osebno sem raje brez kredita.

HVALA vsem, saj sem si mislil nekaj takega. So pa banda pokvarjena vsiljivi, da skoraj ze verjames v postenost.

Če malo uporabljaš svoje podstrešje ti mora biti malo sumljivo zakaj bi neka fizična oseba ponujala posojilo nekomu na drugem koncu sveta. Recimo da imaš ti preveč denarja ali bi pisaril v argentino nekomu ki ga sploh ne poznaš in mu ponujal posojilo. Najbrž ne.

New Report

Close