Prosim predloge za res dobro ležišče/posteljo
Moja starša sta tudi kupila od njih. Nato sta se poglobila na čem spita in šok! Od naravnega materialni ni niti črke n, a cene za dol past. Za tak denar bom spal na naravnem. Dolar in Slovenska postelja sta definitivno št.1 v ležiščih. Slovenska postelja celo po materialnih in izboru dosti prednjači. Cene primerne kvaliteti. Mi imamo njihov srednji rang, kar je proti drugim na trgu visok rang. Pika. Amen.
Moja starša sta tudi kupila od njih. Nato sta se poglobila na čem spita in šok! Od naravnega materialni ni niti črke n, a cene za dol past. Za tak denar bom spal na naravnem. Dolar in Slovenska postelja sta definitivno št.1 v ležiščih. Slovenska postelja celo po materialnih in izboru dosti prednjači. Cene primerne kvaliteti. Mi imamo njihov srednji rang, kar je proti drugim na trgu visok rang. Pika. Amen.
[/quote]
Tvoj mož mora bit velik revež zraven tebe.
JYSK pozna tri kvalitetne razrede
in to je že en podatek za izbor kvalitete (Basic-Plus in Gold)
Loči ležišča iz pene in vzmetnice. Pozna tudi nadvzmetnice, ki so po moji presoji slaba odločitev. Vse in to zaradi enakomerne sestave. Enakomerna sestava omogoča ukriljevnost hrbtenice pri spanju.
Različne trdote ležišča v npr vzmetnici se prilagodijo različnim obtežbam od telesa.
Izbor s svojo trdoto je odvisen tudi od pozicije spanja. Spanje na boku predstavlja večjo obtežbo na enoto tvoje površine kot spanje na hrbtu, kjer se obtežba raznese na večjo stično površino.
Svetoval ne bom nič. Sam spim na hrbtu in mi odgovarja srednje trdna vzmetnica in bog ne daj z nadvložkom. Nadvložek imam, ampak pod vzmetnico-;)
Midva sva kupovala za komplet hiso. Za naju in otroke. Šla sva v Celje na sejem in se ustavili pri tej Slovenski postelji, ki bi naj bila št.1 v Sloveniji in tudi naleteli na eno blont žensko, celo nadrkano, zoprno… in sva šla. Trg je velik. Zdaj gledava opremljava apartmaje in oni nas ne bojo vidli. Naj še trgovce poštimajo kot imajo kvalitetne postle.
Midva sva malo prebirala te forume in se odločila iti v: Vitapur, Meblo, Slovensko posteljo in Harvey. Vitapur imajo nizko kvaliteto, svetujejo študenti. Za v Meblo moraš imeti živce, gospa prodaja meglo, niti ne pusti do besede. Ležišča samo hvali in ne upošteva naših želja po vsebini naravnih materialov v ležiščih. Ponuja vzmeti, nato peno in latex gor. Brez kakih naravnih materialov za boljše zračenje itd. V slovenski postelji je bila gospodična s pravim nazivom svetovalka, ker je znala oceniti naše potrebe in je imela odgovor na vsako vprašanje. Za čuda ji tudi anatomija telesa ni bila tuja. Spila sva tudi kavico in cedevito pri njih. Zanimivo. Kvaliteta njihovih ležišč deluje vrhunska in so edini na trgu, kar sva midva uspela ugotoviti da vedo kaj prodajajo in da prodajajo z naravnimi materiali. Bili smo tudi v Harveyu. Zopet malo morje ležišč, a nam ni imel kdo kaj povedati. Ko sva prosila za nasvet, so nas pri pultu napotili naj poiščemo svetovalca. Midva sva se odločila za Slovensko posteljo. Mali problem je bil v tem, ker bova morala čakati še 3 tedne ( izdelajo namreč v 3 tednih ), a bova preživela. Kar naju je na koncu v Slovenski postelji presenetilo je, da je gospodična na koncu prosila, če jo čez čas pokličeva in poveva, kako sva zadovoljna z ležiščem. Redki, ki ne prodajo in kar dvignejo roke. Oglasimo se še za vzglavnike.