Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prosim, prosim

Prosim, prosim

……. še jutri (to je sreda)…. prosim za držanje vaših golih pesti, ker imam zadnji del izpita……. tokrat ponovno oralno…….. najtežje……. in odločilno.

Prosim, prosim.

Bog vam povrni! ;))))

cmoka

saj točno veš kaj bom napisal,ne?
Držim se za golo rit…čez par urc za enakega tiča…oralno bo na XXL-u…najtežje se bo pa spravt spat!
In seveda boš nardila oštja uejduska!Če mi tko rečemo!!!!!

eh….. ne vem……. poglej me…….. namest da bi se učila visim tuki gor…….. pa zdej grem v spodnji štuk na en glaž…….. potem pa spat……… kako za bwožjo wolo bom kej znala???????

zato rabim vašo pozitivno energijo, ki mi jo umerite u moje možgane, da potem tamgori vsaj malo energije dam od sebe…….

eh……. kaj bi govorila…..

Pismo…če bi bil bližje…bi ti vsaj ta malo glavo posodu,da bi mal možgane obogatila!
😉

Ma ne sekiri se no!Če jaz ukažem…boš nardila…in konc gobcanja o tem!!!!!

okej……. konc debate……… če nardim….. pole častim……. če se boste zbezlali vn iz vaših luken! ;))))))

Jutri,ko nardiš…nardi krog čez Gorenjsko domov…tko,da enkrat do sobote prcodeš še do mene….pa obleživa kot muhe!
😉

hmmmmm……… čez Gorenjsko? čudna pota bi to bla zame……. čeprou obožujeeeeeeem Gorenjsko……… hihi…….. in Gorenjce………. upsssssss……… ma da bi šla tam čez domov se mi pa še ni zgodilu……

ampak, vse je možnu……… hihi………..

baaaaaaaaaaaaj, zdej pa res letim downstairs………..

nočko nočko nočko nočko

New Report

Close