Najdi forum

Splash Forum Koronavirus PROSIM VAS iskreno -ZA POZORNOST-2

PROSIM VAS iskreno -ZA POZORNOST-2

2

Pred kratkim je izšel v nekih smislih najhujši dokumentarni film posledic cepljenja in trenutnega dogajanja na področju cepljenja (covid).

Priporočeno je, da OTROCI TEGA NE GLEDAJO in se odsvetuje.

Odrasli naj si pogledajo, kaj se skriva pred ljudmi po celem svetu in kako.

Zdravniško osebje, zdravniki in drugi so v dokumentarcu predstavili šokantne grozljive prizore in posnetke dogajanja v mrtvašnicah pri obdukcijah, pri živih ljudeh in predstavili veliko drugih podatkov.

V telesih, v arterijah dobesedno vlečejo iz ljudi čudne zaenkrat neznane (nimam besed),ki naj bi nastajale,se razvijale,sestavljale (nimam besed)…

Dokumentarec je na internetu IZBRUHNIL zato ne glede na to, da je v njem mnogo tega, kar sem že sam pretekle čase preverjal, kot znam in se prepričal, da določeni prikazi, trditve itd. držijo vseeno prepuščam možnost, da se morda kdaj izkaže, da se je v nekaterih zadevah prikazanih, predstavljenih v dokumentarcu šlo za zavajanje iz čisto svojega mnenja. Namreč, ko nekaj tako izbruhne smatram, da gre lahko za zelo prefinjeno plačano reklamo z namenom nekega zavajanja ali pa je tisto kar prikazuje za gledalca v nekem momentu ŠOKANTNO.

Sam na to gledam brez velikega šoka razen , da se mi zdi res svinjarija človeškega NAJBOLJ UMAZANEGA , ČE SPLOH ČLOVEŠKEGA ZLA. Ne preseneča pa me kaj se lahko z gensko manipulacijo počne ali pa kaj vse so zmožni nekateri sproducirati v laboratorijih in to vnesti v ljudska telesa.

POZOR:

Naj vas ne zavede niti en delček dokumentarnega filma in preverite sami, kot bom nekatere zadeve v prihodnje preverjal tudi sam.

Če ne bi mislil, da je avtentično kar je prikazano NE BI DELIL, zato se zdi, da je to potrebno, da se ljudje resnično vprašajo komu gre zaupati in kaj mu gre zaupati. Poleg tega pa se zdi, da tega na televiziji po nekih že znanih standardnih tv kanalih NE BODO IMELI MOŽNOST VIDETI.

Podal bom nekaj linkov za dokumentarni film. Spremne besede o čem govori pa si lahko preberete tudi tam.

HVALA ZA VAŠO POZORNOST, SAJ SEM VAS ZANJO PROSIL ZATO, DA JO SEBI IN BLIŽNJIM TER VSEM, KI JIM NE ŽELITE SLABO NAMENITE.

https://www.stewpeters.com/live/?auth_pass=yes#gf_39 )

https://citizenfreepress.com/breaking/world-premiere-died-suddenly/ )

https://rumble.com/v1wac7i-world-premier-died-suddenly.html )

died-suddenly

(https://childrenshealthdefense.org/defender/massachusetts-death-certificates-excess-mortality-covid-vaccines/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=f2aac392-cfde-478d-b907-d3e90eac608d)

If I didn’t believe that what was displayed was legitimate, I WOULD NOT SHARE it, therefore it appears that this is vital for people to truly question themselves who to trust and what to trust. Furthermore, it seems that people will not be able to watch this on television on a number of well-established, mainstream stations.

New Report

Close