Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prosim..za en….

Prosim..za en….

poljub..tak nezen..cartast..ker ga nujno rabm;))..ma ne no..sam ej..mal bi se cartala…kje je kdo ki bi to znal…kje je kdo ki bi kot sonce posijal..kje je kdo..ki bi to znal..pojem si mal…sem ena smotka zdele u temle lepem jutru..vsa nezna..cartasta..bemti..kva je ta vikend naredu iz mene..jao..jao..no kva ni..se pitam;))..sibam…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

kako naj ti pa dam poljub če ti računalnik ne dela
preklwetož
in jaz idiot do konca
nmaj gre vse skupaj v 3 krasnež
naiven sem ker sem zajec

Nimam podpisa, ker sem zajec.

cmoljkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

a si dovelj slinasta…hihiihihiihih

leta letijo - iščem stevardeso.....

mala……. če ti le še tole manjka do popolne sreče…….

…….. no , potlej ti ga pa jst prpopam………… CMOOOOOOOOOOK

…. SLUUUUURP …. ( hehe )

A bo ?

poglej,
sem že našobil ustnice in zdaj, prav zdaj ti pošiljam poljub,
pa še enega,
pa še enega,
pa še enega…

ti sam reci kdaj bo dovolj.

A cartala bi se? No, saj bi se jaz tudi… Samo si zamisliš: da se midve začneva cartat, se razo in Sp ne bi več nikoli vstala – bi se tako slinila, da bi se kar na stol zalepila :))))))))))))))…. 😉 Lepo jutro, SonceK… Te vabim na kavo, da bo boljše 😉 :))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

ojla konkurenca………..a teb je tudi sonči goreča…heheheh

goreča je premil izraz

no ne bit preveč važička………….kdo bi bil bolj slinast…heheheh……..poskusi, pa boš ugotovila….revčka mala……..še sploh ne veš, kako imava midva s frendom dolgega..ops……

čao miši…………a dobro spančkaš???

Ne… pa res nič dobro ne pančkam… Me Micka cele noči jezi, pa še luna je bila tokrat prekleto blizu… Hmmm… So pa sanje vmes toliko bolj sladke ;)……

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Zajec..ti ze ves..kako mi lahko das poljub…in kje je ta poljub..ga cakam…ker po njemu hrepenim..ti to ni jasno…..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Johanka…jaz sem srecna..meni res nic ne manjka..pa verjem al ne…za dodatne lepe trenutke pa si seveda zazelim vsak dan se kaj..ampak to ne pomeni..da pol nisem srecna..nenene..ne beres me-ocitno ne tko po moje…..ne cutis me…in zato ne ves..kaksna sem…cetudi so kje problemi..tezave..le kje jih ni..zato nisem cist nc manj srecna..kje pa..meni je to izziv..resim..in grem dalje..se srecnejsa..kapis..mala…sreca pri men ni..sam dons..al jutri..la en trenutek..jaz delam na temu da sreca je..in ostajam vsako sekundo ob meni..delam..ne spim..in tko zelim tudi tebi..delaj na temu..da bos zacutla uno ta pravo iskreno sreco..ki traja in traja…te bo spremljala vse zivljenje….

daj se..in se…;))

a kaj drugega ti tud lahko dam

New Report

Close