Prosim..za en….
poljub..tak nezen..cartast..ker ga nujno rabm;))..ma ne no..sam ej..mal bi se cartala…kje je kdo ki bi to znal…kje je kdo ki bi kot sonce posijal..kje je kdo..ki bi to znal..pojem si mal…sem ena smotka zdele u temle lepem jutru..vsa nezna..cartasta..bemti..kva je ta vikend naredu iz mene..jao..jao..no kva ni..se pitam;))..sibam…
A cartala bi se? No, saj bi se jaz tudi… Samo si zamisliš: da se midve začneva cartat, se razo in Sp ne bi več nikoli vstala – bi se tako slinila, da bi se kar na stol zalepila :))))))))))))))…. 😉 Lepo jutro, SonceK… Te vabim na kavo, da bo boljše 😉 :))))))))
Ne… pa res nič dobro ne pančkam… Me Micka cele noči jezi, pa še luna je bila tokrat prekleto blizu… Hmmm… So pa sanje vmes toliko bolj sladke ;)……
Johanka…jaz sem srecna..meni res nic ne manjka..pa verjem al ne…za dodatne lepe trenutke pa si seveda zazelim vsak dan se kaj..ampak to ne pomeni..da pol nisem srecna..nenene..ne beres me-ocitno ne tko po moje…..ne cutis me…in zato ne ves..kaksna sem…cetudi so kje problemi..tezave..le kje jih ni..zato nisem cist nc manj srecna..kje pa..meni je to izziv..resim..in grem dalje..se srecnejsa..kapis..mala…sreca pri men ni..sam dons..al jutri..la en trenutek..jaz delam na temu da sreca je..in ostajam vsako sekundo ob meni..delam..ne spim..in tko zelim tudi tebi..delaj na temu..da bos zacutla uno ta pravo iskreno sreco..ki traja in traja…te bo spremljala vse zivljenje….