prosim za nasvet
Pozdravljeni!
hcerka ima nekaj casa problem in sicer, da ji uhaja urin. To se dogaja podnevi in ponoci, tako da ponoci vcasih zamenja tudi po dvoje ali troje hlacke oz. spodnje dele pizamce. Res je, da ne prenese, da bi imela niti malo mokrih gatk, ampak to ne nore biti razlaga. Pediatrinja ji je kljub negativnim izvidom vode predpisala primotren, ki pa ji (vsaj obcutek imam tak, nic ne pomaga). Zgleda pa tako, da jo nenadoma prime lulat iz ene sekunde v drugo), se zvije na tla in caka (verjetno zadrzuje), rezultat pa je nekaj kapljic na gatkah. Dobili sva tudi canesten (ces, da ima glivice). Z vsem tem se zdaj zdraviva, efekta pa ni se nobenega. Canesten uporablja zdaj 1 teden, primotren pa 5 dni. Pediatrinja mi je opisala grozne preiskave na nefroloski kliniki, seveda bi se jim rada izognila, zato sprasujem, ce je imel kdo podobne probleme in kako ste jih resili. Aja, hci je stara 5 let, kar dolgo je rabila, da je tudi ponoci postala suha, pa vendarle ji je uspelo in do pred kratkim je bilo vse v redu. Zdaj p naenkrat to. NAj povem, da sem psihicne vzroke ze raziskovala, pa ne morem nic ugotoviti, saj v druzini ni kaksnih sprememb, ki bi lahko vplivale na otroka na tak nacin. Sodelujem tudi z vzgojiteljico v vrtcu, ki tudi ne more potrditi kaksnih “travm”.
Zdaj me ze zelo skrbi, kaj bi tolahko bilo in prosim za kakrsenkoli nasvet!
Hvala in lep pozdrav!
tudi moja hče je imela podobne težave.Nikakor jih nisem mogla rešiti,tudi z zdravniško pomočjo.Tudi ona je imela skoraj do 4 let ponoči plenico(posledica pampers).Jaz sem na koncu naredila tako:lepo sem ji dala ženski vložek na gatke,pa je bila stvar rešena.Resje,da to ni izginilo v enem tednu,mislim da je trajalo tam nekje en mesec.Ampak,na koncu se je izkazalo za kar dobro zamisel.Probaj,mogoče bo tudi tebi uspelo.