Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prosim za nasvet

Prosim za nasvet

Pozdravljeni vsi skupaj.
Sem nov na tem portalu in bi vas prosil za en nasvet. Po 19 letih sem znova samski, bil sem v dveh dolgih vezah (10 in 9 let), sedaj pa se ne znajdem. Namreč v drugi zvezi sem ves svoj čas postevil partnerki in kasenje otroku in zanemaril popolnoma vse prijatelje, sedaj ko sem samski pa nimam nikogar za pogovor, druženje…itd. Pomagajte mi prosim, kje naj najdem družbo? Socialnih strani ne uporabljam, ne hodim v fitness ali v lokale, večino časa preživim z otrokom, pa še to doma. Ker ne živim v mestu, tudi v okolici doma ni nobene družbe.
Ko pa že ustvarjam temo, vas poleg tega še prosim za nasvet, kje se ljudje v “danajšnjem času” spoznavajo. Sicer trenutno še ne iščem nobene, ampak bi se rad malo pripravil za naprej.
Pa še mogoče tole…ali sploh še obstajajo iskreni ljudje? Skoraj ne morem verjeti, namreč sem bil popolnoma prepričan da je moja bbivša iskrena, pa me je tako okoli prinesla, da me je kar sram. Star sem 36 let, prestar da bi se igral neke igrice, se šel dramo ali kaj podobnega, rad bi samo spoznal kakšno resno, iskreno žensko za druženje.
Pa še to…ja saj vem, zdaj sem pa že tečen…..zakaj ženske moškega ko pokaže svojo nežno, crkljivo stran, imajo za šibkega in ga izkoriščajo?
Hvala vam vsem in želim vam lep dan,
G

Prav ti je….. če zarad ženske zanemariš prijatle si si kriv kar sam, zdaj boš trpel posledice, vse se vrača….. imam jaz tudi take luzerje za bivše prijatelje, ko je bla baba, nas je odjebal potem je jokal nazaj, zdaj ga več ne poznam, pozdravim ga, pa dalje, ne rabim takih ljudi, kar trpi, pomisli kako je blo prijatlom ko si jih skenslal, zdaj imaš čas o tem tuhtat…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kje si pa spoznal prejšnji dve partnerki? Tam boš tudi morebitno tretjo.

Ne smisli se sam sebi, sam si si to skuhal. Preziram ljudi, ki skenslajo sve prijatelje in vse, ko so v vezi, ko ostanejo sami, pa jočejo, kje naj koga spoznajo. Prijateljstva je treba negovati, ne bo se zdaj nihče s tabo družil samo zato, ekr si sam.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Najprej pri sebi naredi dobro inventuro, zakaj je temu tako kot je in si končal tako kot si.
Trenutno nimaš nikogar, ki bi ti glavo polnil s svojimi “pogledi”, zato imaš ideaalno priložnost vpogleda v samega sebe.
Predvsem pa si odgovori na bistveno vprašanje in sicer: Ali si prijatelje kenslal, ker si tako želel sam, ali pa si bil v to spretno izmanipuliran s strani bivše partnerke?
Imaš tudi idealno priložnost, da se naučiš poskrbeti sam zase (mislim v čustvenem smislu), se naućiš tega, da ti ni treba v vsem ugajati. Prav tako bi bilo dobro, da spoznaš da za srečo potrebuješ predvsem sebe (in ne drugih).

Sedaj z iskanjem prijateljev želiš zgolj nadomestiti “praznino”, ki jo je za seboj pustila partnerica.

Drgače pa prijateljev res ni težko dobiti. Vzami denarnico, pojdi v bife, daj za rundo, pa boš imel prijateljev kolikor hočeš.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Se pridružujem mnenju. Prav ti je. Sam sem imel prijatelja, ko je vedno, ko je dobil žensko, izginil, ga ni bilo nikjer več, se je pri njej dojil, na vse je pozabil, vedno. A čim je šla veza v kurac, nas je pa ves vneto iskal, kot da se vmes (nekaj mesecev, let) ni zgodilo nič. Ko ga jebe prasca. Jst spoštujem ljudi, k cenijo prijateljstva, klub ženski, ne da ga ni, ko jo ima, ali pa mora biti ženska skos poleg, če že.

Uh.. da ne pozabimo…

Gregb11: Išči med samohranilkami! Te se bodo zate steple kot za kos mesa.

Raje vzemi to v zakup, ne razbijaj si glave z zakaj, saj noben nima končnega odgovora 🙂

Pa ti nisi več SAMSKI, ti si LOČENC/RAZVEZAN (rabljeno blago), temu primerno tudi išči. In kaj pol če te izkorišča, kaj pa misliš da boš dobil na izhodišča ? Moški srednjih let, nikol sam živel, neobstojen element verjetno, se moraš vezat ali razpadeš.

Prihodnjim ženskam boš verjetno nabijal o prvih dveh, ju primerjal, otrok bo itak dnevni opomnik. Če nočeš biti samski, si lepo izberi eno samohranilko z otroci, glej da se približno ujameta, kot tudi vajina otroka, ona ti bo dala nekaj ti pa nekaj. Zakaj gledaš na IZKORIŠČANJE, glej kot na SINERGIJO, SIMBIOZO 🙂

Lahko da te je čist mindfuckala, da si že pozabu, kašni smehi so bli, ko ste ga s prjatli hangal, pa delal piz*darije. Navadla te je na ženski vsakdanjik, bedne štose, hodt v šoping, lakirat nohtke, ipd. To je tok časa počela, dokler nisi izgubil vso moškost, potem se te pa naveličala in te odjebala za “pravga deca”.

Tko se men zdi no 🙂

U bistvu nekulturni mogoče je pa to fora, mogoče mora iskati partnerja med istim spolom 🙂 Je preveč ženskam podobn namreč 🙂

Tak nekak ja…… če se preveč družiš z žensko znaš pozabit bit dec….. treba ruknit vrček hladnega ob fuzbalu samo z moškimi pa kako vulgarno debato ”vržt”

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja upam, da ne zveni to, kot da se mu posmehujemo, ali norčujemo iz njega. Enostavno ne razumem, kako lahko nekomu rata cel dan preživet z žensko? Men bi se strgal.

Jst zase vem, da sm rabu vsaj 2 leti, da sm postal spet normaln. Resne zveze niso več zame. Tok dobr kt se zdej počutm se že dolg časa nism. Zato pa pravm, seks brez obveznosti, pa get the fuck out. Mogoče še kaka drinka pade, glih tok da pove neki o seb, al pa kšno bedno štorijo od prjatlce, potem pa čau miki, grem domov. Jst tega sranja ne mislm več poslušat 😀

Si sam iskren? Če si, potem še obstajajo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Eni niti do sebe niste iskreni, kaj šele do drugih 🙂

Copatarji/brezhrbteničarji npr. boste postali iskreni šele, ko se boste znali svoji babi upret.

Zakaj pa bi se ji uprl, če jo imam rad.

Kaj ti nimaš nikogar rad in se upiraš življenju?

On je zdaj v fazi sovraštva. Ne mu takih težkih vprašanj postavljat. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zgleda nisem bil dovolj specifičen. Ko ne boste več kenslal prjatle, zato da bi še več ur preživeli s svojo. Sami sebi lažete, da vam je lepše bit z njo, ne upate se ji upret, ji rečt -“Sem že dogovorjen s prjatlom, greva na tekmo, mogoče kdaj drugič”. Bojite se kakšen bo odgovor, pa če sem še tu specifičen – “A zdej ti pa prjatu več pomen od mene”. Ste rajši tiho, da ne bo problemov 🙂

Hvala vsem, vas popolnoma razumem in spoštujem vase mnenje. Tudi sam sem imel prej takega prijatelja in sem imel enako mnenje kot vi. Ja potem se je pa meni to zgodilo… Pac me je obrnila, zmanipulirala in si naredila da je bilo njej kul, vem da sem tepec ker sem pustil in da mi je prav, ampak sem jo res imel rad…. Pa se v postli je bla super… Tko da kar je je.
Da pa bi bil pedr ker sem cel dan v zenski druzbi… Ta je pa dobra…. Jaz sem se posvetil druzini, otroku (sinu) in njemu namenim moj ves dan, ona je bila pac zraven ali pa ne….
Nekdo je vprasal ce sem iskreb… Sem navadil sem se ne lagati, biti posten in iskren… No navadila me je, ampak kaj ko ona ni bila taka… 🙂

Se prav te je prevarala. Kdo je pa koga steral ?

Za Markeca to kar pišem itak ne velja. On nima prjatlov.

Prevarala ja…. Pa sr marsikaj je bilo…..

Se prav sm v pravo smer razmišlju.

Greg, kaj pa če bi vzel v zakup, da boš mel pač tako ženo k bo rabla občasno da jo en fukne na hrbet al pa na trebuh, pa obdela k prasico, to kar doma ne dobi ? Lohk se zmeniš pa vzameš v zakup, iskanje bo v vsakem primeru težko, za novo, pa še huje je da zna biti ista, pod fasado 🙂

Premisl, če ne pa spoznavaj v živo znotraj ciljne skupin ek ti je blo rečeno, je veliko razočaranih žensk. Morda pa ob pravi ti posaneš dec 🙂

Oz boš zaživel, vse živo se dogaja, odloč se kaj hočš pa vrži skupaj, ponos/ego, karkol.. sta samo ovira večkrat kot ne, premisl pol pa akcija 🙂

Jst mam frenda k mi pusti babo porivat. Pač njega to boli kurac, njej pa tud prav pride prav mal dodatnega športa, saj se poznamo, je kontrolirana sprostitev za vse. Prav da ga to ne mot, pa sta srečna skup. Mislim itak sem ga takoj ocenu, da mi bo vsako pustu porint, razen pri sestri je neki tečen, ker jo ma rad pa ščiti pa to, haha. Maš vse živo, če si jo nagonil sam zaradi tega ker te boli prevara, ego pa to, pol premisl..

Če ti je pa res grenila življenje, te dušila, pa si sedaj šele doživel trenutek jasnosti, pa si najdi drugo, samo če ne boš spremenil sebe, če se še nisi tekom veze, boš privabil istega tipa, čeprav bo sprva zgledal kot noč in dan. Še enkrat/zadnjič. Premisli, ko se pomiriš pa vse, ko boš treznih misli, naredi plan in akcija, ne obračaj se nazaj 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close