Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prosim za nasvet

Prosim za nasvet

Še epska izjava enga kolega. “Dopoldan je bla z mano, popoldan je pa rekla da gre domov, se je šla pa z drugim gonit, sem jo srečal. Sej me ne moti, da ma druge, samo ko mi LAŽE!!!” Hehe

Pač mogoče je sam to fora, rečš “vem da te ne morm podelat, rabš še dodatne kurce”, je to eno, če pa ji daš to na voljo, pa še vedno ma potrebo da te nateguje/laže, zna biti pa patološka lažnjivka in hijena, sam stran šrot, razno če si sado-mazo. Premisli sam

Torej nasvetov za tebe ni, si pač brezupen primer, ki mora zdaj pojest vso tisto svinjarijo ki si jo je sam nakuhal, predvsem je to v obliki onca prijateljstev in ljudi za družbo….. posveti zdaj vse svojemu sinu, itak si mu že prej in bodi bednik brez lajfa…. to ti je ugajalo, vse za eno češpljo, kdo ti je kriv? Ti sam…..

Bodi zdaj vsaj tolko pokončen in bodi do bridkega konca to kar si postal pod njo, nesocialen luzer ki se tolaži ker ima otroka…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To je pač usoda ljudi brez hobijev in prijateljev. Ko vas baba skensla, se vam svet poruši in se vam zdi, da nima več nič smisla. Brezveze, da ti zdaj pišemo, da idi na razne aktivnosti, ker praviš, da itak nikamor ne greš. Če rabiš babo, ponovi vajo iz prejšnjih zvez. Sej sam veš, kje si ju našel.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

To ti pa dam prav.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V bistvu ti njemu vzdržuješ njegov odnos z ženo. Pravi prijatelj, evo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tebe je pa res prizadel nek prijatelj. Si ziher, da ni bil skrivni ljubimec? :/

Zakaj se pa zdaj ne več, prej pa si se? Kaj je sedaj drugače?

Tebe je pa res prizadel nek prijatelj. Si ziher, da ni bil skrivni ljubimec? :/[/quote]

Gre se za princip, če je prijateljstvo dobro samo za takrat ko nimaš ženske, potem je preslabo, in to zdaj naj bo dovolj pokončen in si prizna, da mu dejansko prijatli niso dovolj pomenli, da bi ta prijateljstva negoval tudi med zvezo….. naj zdaj dela vse to kar je delal med zvezo, brez češplje, kdo mu je kriv, sam si je, naj poje to kar si je skuhal al kak…..

Postal je bednik s katerim se noben noče družit, baba mu je odišla, ostal mu je zadnji gral torej njegov sin, ki bo imel fotra za luzerja, ko bo doumel kakšen asocialen bednik dejansko je….. takrat sem u bo porušil zadnji delček nedolžnega sveta…. in ostal bo brez prijateljev, brez babe, in na koncu še brez sina, oziroma ga ta sin ne bo spoštoval kot moškega in očeta, ampak pač ker daje jesti in piti, prisilno.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa saj je priznal, nikjer ne zanika.

Ja no samo rešitve za njega več ni, to mu hočemo povedat, mel je 1 shot prijateljev ne dobiš kar tak več nazaj oziroma nekoga spremeniš v prijatelja…… zdaj je kar je, rešitva za njega je samo naslednjo podrejanje naslednji manipulatorki ki ima češpljo in ga cuzajo dalje, to je njegova pot, druge ni več zmožen naredit, pa še otroka ma, falirano življenje pač.

Prjatle si lahko še zmer najdeš nove. Je pa res, da če si asocialen bolj težko.

Ma za prijatle dvomim, znance in pivske ”bratece” to pa ja 🙂 Jaz sem od osnovne šole(morda še srednje) dalje spoznal/našel samo enega ki mu danes z veseljem rečem in tudi mislim ko izrečem prijatelj, ostalo so znanci, takšni in drugačni….

Ker takšne so. Egoiste in izkoriščevalce imaš prav tako pri moških. Zato ni neke razlike med spoloma.
In zato, ker se takšno razmišljanje vedno bolj prakticira. Ženske ne spoštujejo moških, moški pa ne žensk.
Razen redkih izjem.

Če ti ne vidiš rešitve, še ne pomeni, da je ni. To samo pomeni, da je ti pač ne vidiš. To je vse. 🙂

Ma za prijatle dvomim, znance in pivske ”bratece” to pa ja 🙂 Jaz sem od osnovne šole(morda še srednje) dalje spoznal/našel samo enega ki mu danes z veseljem rečem in tudi mislim ko izrečem prijatelj, ostalo so znanci, takšni in drugačni….[/quote]
Jaz sem pa od osnovne pravzaprav kar vse zamenjal in našel veliko novih. No si videl, kako simpl je za nekatere.

Ma za prijatle dvomim, znance in pivske ”bratece” to pa ja 🙂 Jaz sem od osnovne šole(morda še srednje) dalje spoznal/našel samo enega ki mu danes z veseljem rečem in tudi mislim ko izrečem prijatelj, ostalo so znanci, takšni in drugačni….[/quote]
Jaz sem pa od osnovne pravzaprav kar vse zamenjal in našel veliko novih. No si videl, kako simpl je za nekatere.[/quote]

Ti nimaš prijateljev, tako da ne laži……

Če ti ne vidiš rešitve, še ne pomeni, da je ni. To samo pomeni, da je ti pač ne vidiš. To je vse. :)[/quote]

No saj je, lahko se šutne, ali še bolje prej šutne par politikov in bo narodov ljubljenec tako ali drugače……… ta zadnja bi bila dobra, če le ima kaj za zapustit otroku, če ne druga bo slaven!

Mah, kot da rabiš ne vem kakšnega prjatla. Dovolj, da ga pokličeš, pa gresta kdaj na pijačo, žurat. Itak se ne maram preveč navezat na ljudi, da bom zdej poslušal neke čustvene izpovedi nekoga kako ga je baba pustila, ali pa kakšne probleme imajo doma, da se s sestro ne razume najbolje, pa kr ene. Ker vse to pride v zakup, ko se z nekom družiš po več ur na dan.

Najbolj patetični so mi pa tisti, ki niso sposobni niti en dan preživet sami. Še ko si gre gate kupt, pokliče prjatla, če gre lahko z njim. Pa ko štejejo na prste prave prjatle, pol ga pa ta taprav prjatu enkrat zajebe, je pa že cel svet nepravičen, pa poln hinavščine.

E, Gregb11, ne sekiraj se. Pejt ven med ljudi pa ti bo prec boljš. Vmes pa še kako fino punco spoznaš.
Eno vprašanje zate – Smučaš mogoče?

Nisem brala vseh odgovorov tule, ampak prva stvar, ki mi je padla v oči je to, da tebi vsaka resna zveza zdrži tam nekje 9-10 let. Malo nenavadno naključje – bi lahko bilo kaj drugega zadaj.
Kaj se ti je pa dogajalo, ko si imel ti 9, oz. 10 let? Ločitev staršev ali kaj drugega stresnega? Ker včasih se podzavest manifestira na čudne načine…

Preden začneš z iskanjem nove partnerke, najprej pri sebi zares dobro razčiti, kaj točno je šlo pri prvih dveh poskusih narobe.

*razčisti

Ja.. Ker če bo delal isto oz privabljal iste, se mu potem splača staro obdržat, saj že vse fore pozna. Za novo bo spet porabil nevem kok (vstavi), potem bo pa ugotovil, da je isto privabil 🙂 Aja tisa moraš upoštevati, da je s prvo vstopil v vezo pri 17ih, z drugo pa pri 27ih. Lahko da je ista dolžina vez zgolj naklučje, si pa zanimivo izpostavila 🙂
Sicer pa a ni eno obodboje (7let al kako), k pride kriza v vezi, če tisto zvoziš potem znata bit dolgo skup, če pa ne, moraš pa zamenjat 🙂

Sem slišala za to, ja, samo še ne poznam. Sem trenutno v 9. letu, pa zaenkrat še ni bilo kakšne krize, tako da mogoče še pride, mogoče pa tudi ne? Upam na ta drugo možnost 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close