Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute prosim za nasvet

prosim za nasvet

lep pozdrav
mene pa samo zanima, ce poznate firmo E&S in kakšno je vaše mnenje. Ali podobno kot ostale, ali je kaj slabega bilo ze slisati. Kako naj clovek ve, komu zaupati, moje znanje iz financ pa je slabo. Ali lahko zaupamo nekomu, da bo nas denar res dobro vlagal? Ne pricakujem odgovora na to :), le ce ste morda slisali za to firmo, torej E&S (ertrag&sicherkeit).
hvala za odgovor, sicer pa pohvale za ta forum
amsterdam

Amsterdam,
kakor kaže, E&S še vedno nima dovoljenja ATVP za trženje v Sloveniji, kar pa se tiče učinkovitosti naložbenja, pa nimam podatkov. Zadeva je lahko dobra, kolikor pa vem, je malce draga (vstopna provizija). O izkušnjah ljudi si lahko prebereš na o
legitimnosti poslovanja pa na .

Firma E&S je posrednik pri prodaji skladov BNP Paribas. Za trženje teh skladov nima dovoljenja agencije za trg vrednostnih papirjev. Objavljeno je bilo kar nekaj člankov na to temo.
Še enkrat oni samo tržijo produkte ki ni nujno da so slabi. Zato se raje pozanimajte katero naložbo vam svetujejo in potem postavite vprašanje o tej naložbi na forumu!
lp

Pozdravljeni!

O tem sem na forumu že pisal:

Natančno si preberite, ker je res dober članek.

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close