prosim za nekaj odgovorov
Lep pozdrav vsem ženskam
vem da tu ni moj teritorij , samo zdi se mi da bom tukaj dobil najbolj iskrene odgovore.
gre se za velikost penisa, ampak problem je tukaj da imam prvo žensko star sem 24, ona pa je jih imela veliko pred mano in zdi se mi da so vsi imeli večjega od mene ker ji to vidim v očeh da ni glih zadovoljna z mojim, ona pravi da še nikdar ni toliko sexala kot zmano in da sem jaz prvi moški ki se lahko o sexu pogovarja z nekom, naslednje tudi meni se zdi da imam kar majhnega meri samo 16 cm in ni nekako pravega fija.kadar sexama jo vedno čutim edino takrat ne ko je zelo mokra (malo že ampak ne zelo)drugače pa jo vedno močno čutim in se moram zadrževat da mi ne pride,in jaz sem prvi moški ki je z njim občutila vse možne poze in je zelo sproščena vendar še nikdar ni doživela vaginalnega orgazma,zakaj vas to sprašujem ker mislima živeti skupaj v mojem stanovanju in jo zelo ljubim , moti pa me kako naj se znebim tega občutka da so vsi njeni bivši imeli večjega kot jaz,ker je še sama rekla da je fajn da je velik,se pravi tudi to za mojega samo ji ne verjamem,ker ji je sigurno bolj pasalo ko je sexala z nekom ki ima večjega od mene, prosim povejte mi a mislite a je dovolj 16 cm za žensko ,a bo vedno (nesrečna )glede mojega penisa v svoji podzavesti,najlepše hvala za vse odgovore
Nino
dragi nino, to pa ve samo ona in nihče od nas ti ne more odgovorit na to vprašanje; torej, pomaga lahko edino iskren pogovor z njo!
Ene moti bolj, druge manj, tretjih sploh ne, in četudi bi tukaj to vse motilo ali pa nobene, ti to ne more povedat, kako je s tvojo punco!
strinjam se z Manjo, pogovori se s punco pa bos vidu pri cem si. pa naj te malo potolazim: midva s fantom se nisva sla do konca, pa sem vseeno dozivela tudi vaginalni orgazem in to takrat ko mi je sel s prstom not. mislim da velikost ni vse, sploh pa 16 cm ni tok mal, se posebej ce primerjas to s prstom. sicer pa veliko zensk skoraj nikoli ne dozivi vaginalnega orgazma pa ceprav imajo njihovi partnerji velikga. domnevam da sta kar aktivna ce sta probala ze velik polozajev, zato v pogovoru s punco vprasaj v katerem polozaju ji je blo najbl fajn in ga je najbl cutla, pol pa veckrat to prakticirajta.
upam da vama bo uspelo, pa ne sekiraj se prevec, ce punci kaj ne bi pasalo bi ti ze povedla
LP
spet jaz a mi lahko še kaj več o tem napišete prosim
hvala
Tolk pa spet ni pomembna dolžina,da bi se moral sekirat.Položajev kukar češ,kjer penis lahko še kako globoko prodre.
Če misliš,da punca ne doživi orgazma zarad dolžine penisa se motiš.Jst sem že imela moškega kjer je bil penis še krajši in daljši,v obeh sem doživela orgazem.
Mogoče pa punca le ni tak sproščena kukar praviš da je.Poleg tega pa,če primerja dolžino s prejšnjimi,potem ne more imet vse pošlihtano.Naslednjič bo lahko primerjala tvojo zadnjico s prejšnjimi…
men se 16 cm ne zdi tok mav!!
pomembna bi bla velikost če bi bil res čist mini.
dobro premisli, če si res hočeš ustvariti življenje z žensko, ki ti otežuje življenje zaradi velikosti penisa!!! mislm da gre nje bolj za sex kot za kaj drugega..
lp
Forum je zaprt za komentiranje.