Prosim za pomoč 8 otrokom, ki so ostali brez staršev.
Punce, na vas se obračam s prošnjo za pomoč. Revija MAMA je nekako “ustanovila” svoj klub. Oz. so se tako odločile ženske, ki sodelujejo na njihovem forumu. Za to so se odločile, ker želijo pomagati pomoči potrebnim. Do sedaj je šla skozi ena akcija za družino iz štajerskega konca. Zdaj pa bo stekla akcija za 8 otrok, ki so ostali brez obeh staršev. Ker je tu več ljudi in, ker tudi Primož podpira dobrodelnost (Zavod med over net), sem se odločila, da za pomoč poprosim še tu.
Gre za družino 8 otrok (najmlajši 7, najstarejša 20 let). Pred šestimi leti so ostali brez očeta, lani še brez mamice. Danes 20 letna Barbara je prevzela skrbništvo za svoje bratce in sestrice, da se niso ločili in dali vsakega k drugi družini v rejništvo. Skušajte se vsaj za hip vživeti v njeno vlogo, njena leta in obveznosti, ki jih izpolnjuje vsak dan. Mislim, da si zasluži, da ji v tem prednovoletnem času vsaj malce priskočimo na pomoč.
Vse, kar ste pripravljeni podariti, se bo zbiralo na uredništvu revije MAMA na Šmartinski cesti v Ljubljani (Emonina stolpnica), do četrtka prihodnji teden.
P.S.: “Mama treh posledic” bo tekom dneva dopisala še točne starosti in spol otrok.
NAJLEPŠA HVALA VSEM!!!
:)))
Kajra, na uredništvu so vsak dan vsaj do 15 ure. Mogoče bi šlo kakšen dan še kaj dlje. Moram še govoriti z njimi (trenutno so na sestanku), pa vam bo MTP še dopisala.
Revija MAMA
Šmartinska 130
1000 Ljubljana
HVALA!!!
Morda bo stekla akcija tudi v Mariboru. Bo MTP sporočila tekom dneva, ko bo dogovorjeno.
Pozdravljene!
Se bomo zmenile za en dan in bom prišla iskati na dogovorjeno mesto.
Meni je vseeno, kje se dobimo, odločite se same! Se zmenimo recimo za nslednji teden!
LP
Rade volje.
Res, sporočite kaj rabijo.
Imam gospodinjske stvari, ki so še lepe, pa jih ne rabim več (krožniki, skodelice,…), pa igrače.
Ob tem se spomnila na mojega očeta, ki so mu med vojno ubili mamo pri enem letu, očeta pri dveh. Ostal je sam s petimi sestrami, najstarejša – okoli 18 let je skrbela za vse otroke. Staršev se moj oče ne spominja, nobene fotografije nima,… Ko bi jim le takrat kdo tako pomagal.