Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prosim za pomoč 8 otrokom, ki so ostali brez staršev.

Prosim za pomoč 8 otrokom, ki so ostali brez staršev.

Verjetno bodo veseli tudi denarja – za čas, ko ne bo več Dedka mraza. Se ga pošlje kar v kuverti na MAMO? Ali na kak račun?

Jasna to pa je žalostna zgodba, najhuje je, če izgubiš koga od staršev in potem nekateri otroci tako na hitro odrastejo in niti nimajo pravega otroštva, tudi jaz sem izgubila očeta pa sem imela hvala bogu vsaj mamo in sestro…….

Otroci se mi tako smilijo, še posebno zdaj ko se bližajo prazniki, ko vsi nekaj kupujejo nekateri pa nič nimajo…………

Z veseljem bom pomagala samo povejte kej najbolj potrebujejo……

Mateja

mateja

Boni za City park bi bili verjetno najboljša rešitev, ker vključujejo tudi Interspar (hrano in pijačo vedno potrebujejo).

LP

IrenaK

city park je v Lj, a niso oni iz štajerskega konca?

Drage punce, najlepša hvala za čudovit odziv.

Najprej starost otrok:
20 let (dekle – skrbnica), 18 let (dekle), 16 let (fant), 12 let (punčka, pred 14. dnevi je praznovala rojstni dan), 10 let (fantek), 7 let (fantek), plus še dva v starosti med 7 in 10 let, ne vem točno.

Če ste z ljubljanskega konca, lahko vaš prispevek dostavite na uredništvo, Šmartinska 130, LJ (emonina rdeča stolpnica zraven BTC-ja), 6. nadstropje.
Tam smo zagotovo vsak dan od 9. – 14.30 ure.
V torek, 14. 12. pa bom jaz na uredništvu ostala do 18. ure, za vse tiste, ki ne morete priti prej.

Ker smo na uredništvu samo tri dekleta, je malo težje organizirati zbiralne akcije vsepovsod, ampak za Mariborski konec bosta poskrbeli dve domačinki.
V ponedeljek, 13. 12. bo ob 17. uri v Mercator centru v MB PRED RIBARNICO zelo luštna punca Nataša (oblečena v rjav plašč), ki bo zbrala vaše štajerske prispevke.

Za gorenjke pa bom poskrbela jaz. V četrtek, 16. 12. bom ob 16.30 uri v Škofji Loki na parkirišču pred OŠ Mesto (za Namo). Imam zlato-rumenega lanosa (pa skoraj dva metra v višino in blond kratke lase).

Če boste prispevale denar ali bone, je najbolje, da jih kar date v kuverto in dostavite k nam ali date Nataši v MB ali meni v ŠkL.

Glede tega, kaj potrebujejo… Saj veste, kako je to. Tisti, ki so res pomoči potrebni, nikoli ne rečejo, da jim kaj manjka. So ponosni in zmožni preživeti z malenkostmi. Morda bi jim denar še najbolj prav prišel. In boni, seveda. Pa kakšna igrača in podobno.

Toliko od mene.
Najlepša hvala vsem!!!
Vesna

Ne… relacija LJ-KR
Najstarejša je zaposlena v LJ

Edino še tole – tisti, ki bi radi denar nakazali, lahko to storite na TRR skrbnice Barbare pri NLB d.d., št. 02010 2755409902

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Evo, točne starosti:

Barbara, Tanja (16 let), Rok (15 let), Nina (13 let), Ana (12 let), Blaž (10 let), Ema (7 let).

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

A bi napisali kaj približno potrbujejo ( posteljnino, brisače, hrano, denar, obleke) da bomo pogledali kaj imamo.

Nakazujemo novce!

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Ojla!

Vse iz našega konca se lepo prosim javite in povejte, če vam ustreza termin, da ne bova z Natašo zaman čakale na dogovorjenem mestu.

Prijeten vikend želim!

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Meni odgovarja!

Evo, nakazano. Za tiste, ki boste nakazovale po kliku: prvi dve številki (02) gresta stran, številka enote je 010, potem pa spodaj vse ostale številke.

Pa še ena prošnja, MTP: kaj, če bi čez kak mesec ali dva napisala samo en post in spomnila na to akcijo, morebiti dopisala še enkrat račun. Se človek spomni, pa ko pomisili, da bi moral zdaj še enkrat iskati podatke, ga kar mine. Tako pa mu v trenutku pride na misel:aha, saj danes pa nisem naredil še nobenega dobrega dela – in hop, se nekomu zasvetijo učke.

teta magda, to je najmanj, kar lahko storim… :o)))))))

so pa ti otroci tako skromni – že preden so kaj dobili, so se menda zahvaljevali… najstarejša kar naprej govori: “joj kako bom jaz vse to kdaj vrnila vsem tem ki nam pomagajo?!??!?!” Pravi, da glavno, da so otroci zdravi…

Mi bi tudi lahko pripeljali kaka oblačila, predvsem za starejše otroke. Pa cel kup igrač in verjetno bi se našlo še kaj.

Uf, najlepša hvala vsem za pomoč. Res ste zlate!!!

Hvala še enkrat! Te družine ne poznam, ampak mi to ful veliko pomeni. In prepričana sem, da bo njim tudi. HVALA!!!

:)))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Rada pomagam, ce je le v moji moci! Nikoli ne ves, kdaj se lahko zgodi nam, da bomo potrebovali kaksno pomoc….

Eko, tule imaš vse:

Torej, ali Šmartinka – Ljubljana, ali Škofja Loka ali Maribor.

Hvala!

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

HVALA!

Tudi mi nakazujemo tolarje na skrbničev TR.

Lep pozdrav vsem, ki sodelujete na kakršen koli način.

Povej kdaj točno prideš in te bova jaz ali pa Lola kje počakle…

Glede na to da smo z goriškega gremo na banko,

lep dan

sem že pisala na uredništvo kaj bi lahko jutri prinesla

upam, da jim bo prav prišlo

Punce, vsaj okvirno me zanima, če lahko napišete, koliko vas ima namen pomoč dostaviti jutri popoldne na uredništvu revije MAMA. Vesna (urednica) bo tam do 18 ure.

Danes zbirajo tudi na MB koncu in upam, da bo akcija uspela.

Tinkara, družina stanuje med LJ in KR, starejša je zaposlena v Ljubljani, tako, da pridejo v poštev tudi Intersparovi boni.

Hvala vsem še enkrat…

živjo, Žogica:-))

jaz lahko prinesem:
krožnice, skodelice, kozarce
brisače, kuh.krpe
3 leta star fotelj (moder, umetno usnje), ki nam dela gužvo
črn plašč, 7 let star, št.40
plišaste igrače + avtomobilčke

urednica mi še ni odgovorila, če to rabijo.

a ti kaj veš?

lp

New Report

Close