Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prosim za pomoč 8 otrokom, ki so ostali brez staršev.

Prosim za pomoč 8 otrokom, ki so ostali brez staršev.

Bomo!!

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

tolk je pozitivnega na tej temi … par dvomov naj nikar ne uniči prizadevanja in dobre poteze mnogih .. lepo je za nekoga narediti nekaj lepega … sploh če so to otroci!

naj se podobne akcije večkrat omenijo tu … bomo pomagali po najbolših močeh!

B.

Vse dokler nisem tule prebrala priimka, nisem vedela, za katero družino gre … v bistvu identiteta družine sploh ni pomembna. Pomembno je stanje, v katerem so se otroci znašli.

Sem pa ob povezavi priimka z imenom, družino takoj prepoznala in verjetno nisem edina. Morda bi Primož lahko izbrisal tisto sporočilo, v katerem je bil omenjen, da bi jim ob že tako velikih problemih, ne nalagali novih skrbi?

Najstarejšo sestro in družino poznam in verjemite, da ne gre za lažne informacije. Ne vem, koliko vam moje besede sicer pomenijo, ampak želela sem vam le povedati, da jim bo pomoč resnično zelo dobrodošla!

Lep pozdrav in prijeten vikend,
Z.

P.S. Smrku: Kar je – je … v bodoče pa bodi bolj pazljiv in za preverjanje takih osebnih podatkov raje kontaktiraj kar direktno po mailu. Boš prihranil prenekatero nevšečnost sebi in dotični osebi.

Pirat, če sem imela prej pomisleke, jih zdaj, ko vem za koga gre, gotovo nimam več.

takole:

Nekdo je prišel ves razburjen k Sokratu: “Poslušaj, moram ti povedati, kako je tvoj prijatelj…”
“Počakaj!” ga je prekinil filozof. “Si to, kar mi nameravaš povedati, precedil skozi tri cedila?”
“Tri cedila?” se je začudil prišlek.
“Da, moj prijatelj, tri cedila. Prvo je cedilo RESNICE. Si preveril, ali je to, kar mi hočeš povedati, resnično?”
“Ne, nisem. Slišal sem, da ljudje o tem govorijo…”
“Dobri moj prijatelj. Gotovo si to precedil skozi drugo cedilo – cedilo DOBROTE. Je kaj dobrega v tem, kar mi želiš povedati, čeprav ni gotovo, da je vse resnično?”
“Ne!” je odgovoril človek že precej v zadregi. “Ni govora o čem dobrem. Ravno nasprotno…”
“Hm!” ga prekine modrec. “Poskušajmo še s tretjim cedilom. Je to, kar bi mi rad povedal, vsaj KORISTNO?”
“No, ni ravno koristno….”
“V redu,” reče Sokrat. “Če to, kar hočeš povedati, ni resnično niti dobro niti koristno, vse skupaj lepo pozabi in si ne beli las zaradi tega, ker si jih jaz tudi ne!”

Se opravičujem, če je dodatna vprašanja kdo narobe razumel. Zdaj verjamem zgoraj napisanemu, zato smo se tudi v podjetju odločili, da Barbari namenimo znesek, ki bi šel sicer za darila (ni pa veliko, ker je zelo zelo majhno podjetje). Lep pozdrav vsem.

lp, Robert

Odlično povedano!! ;o)

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

New Report

Close