Prosim za pomoč:" V Wordu nekaj nagaja…"
Ne vem kaj se dogaja?
V Wordu odprem novi dokument, hočem pričeti z pisanjem a nobena tipka ne prime in čisto spodaj na levi strani ekrana se izpiše napis: Ta ukaz ni na voljo, ker je dokument zaklenjen za urejanje.
Tudi če odprem kateri koli drugi že napisan dokument, se odpre, ga lahko preberem in nič več, ker zopet ne prime nobena tipka in napis je enak.
Šla sem v urejanje, vendar so vsi ukazi beli-svetli in ne primejo, ravno tako je z drugimi okni pomoči.
Kaj se dogaja? Prosim za pomoč !
“Hvala”
Preveri če nimaš Word “zaklenjen”.
To narediš tako, da na ikono Word-a klikneš z levo tipko na miški in properties (lastnosti).
Pa še to, kateri word imaš?
Nataša
Opa, desna tipka na miški!
Sori!
Nataša
Hvala Nataša, vendar mi ne uspe…
Naredila sem tako kot si napisala in edino sumljivo mi je bil napis pod cilj: Microsoft office XP Small Business, to je bilo bele barve in če sem kliknila nanj, tipka ni prijela, na kaj naj bom pozorna v lastnostih, ker ni nikjer nič o zaklepanju…
Prosim razloži za začetnika, ker priznam,da nimam pojma o računalniku.
odprt imam novi dokument, tipke ne primejo, spodaj na levi strani se izpiše:Ta ukaz ni na voljo, ker je dokument zaklenjen za urejanje.
če pa bi želela spremeniti barvo pisave, pa se izpiše: Ta ukaz ni na voljo dokler ne obnovite licence
Morda uporabljaš nelegalno verzijo Office XP, ki bo določenem času neha delovati?
To je pa popolnoma nekaj drugega!
Kje si pa dobila ta paket Office-a?
Nataša
Pojdi na Menu–>Orodja–>Odstrani zaščito dokumenta
in to je to
Vsem skupaj hvala, za čas, ki ste mi ga namenili, zadeva je urejena !
Še enkrat hvala in nasvidenje.
Forum je zaprt za komentiranje.