Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prosim za prevod v Italijanščino

Prosim za prevod v Italijanščino

Živjo…

prosim če mi lahko nekdo ki dobro zna Ital. jazik prevede naslednji stavek…

Čao lepotec, imela sem se fantastično, ponovila bi vsak moment, definitivno te želim še kdaj videti, žal mi je ker sva se tako razšla, bilo bi lepo da se mi javiš, ker vem da si se tudi ti imel lepo!

hvala bom zelo hvaležna

Ciao bello, con te e stato fantastico, ripeterei ogni momento, voglio vederti ancora. Mi dispiace che ci siamo lasciati in quell modo. Mi farebbe piacere sentirti ancora. Fatti vivo, perche so che sei stato bene anche tu.

Čao lepotec, imela sem se fantastično, ponovila bi vsak moment, definitivno te želim še kdaj videti, žal mi je ker sva se tako razšla, bilo bi lepo da se mi javiš, ker vem da si se tudi ti imel lepo!

Ciao bello! Mi sono divertita un mondo e non esiterei a ripetere ogni istante passato con te. Mi dispiace che ci siamo lasciati in questo modo e vorrei tanto rivederti. Sarei felice di ricevere tue notizie. So che anche tu hai passato momenti belli con me.

evo, na hitrco kar sem zmogla v par sekundah.

oooo hvala tole je bilo pa hitro, a lahko še kakšen stavek napišem, sej ne rabim danes bom rabila v ponedeljek…????

baj baj

Kar se mene tiče, lahko. Če bo šlo, bom pomagala.

bibita, a tist o sekundah je blo zato, da si nam povedala neki kokr “kok jst razturam” 🙂

Kako vsak razume drugače……. jaz sem pa pomislila, da se ji mudi delat…..:))

Pa tudi, če bi se hotela hvalit…… konec koncev, zakaj pa ne….. sej se ima za kaj…. zakaj bi skrivali oz. se sramovali svojih kvalitet? Pa še jajc nima vsak, da bi sam sebe pohvalil…… ne ne…to nej pa drugi povejo….. bulšit!

Bolj je bilo mišljeno kot opravičilo, če zveni slabo. Bolj za sebe, kot za druge. S predpono prof. italijanščine bi si s kakšnim brezveznim kiksom lahko res delala sramoto…zdej pa če misliš, da se hvalim, zaradi mene…misli si kar hočeš. Sem kar sem in znam kar znam.
In ja, pošpegala sem na forum med službenim časom oz. v svojih iztekajočih minutah “malice” tako, da mi ni za pisat disertacije…

Bibita sekunde gor ali dol….jaz sem ti hvaležna:)

ja te bom opozorala prej na forumu…

krasen dan še naprej 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close