Prosim za sodelovanje
Spoštovani monovci,
Na vas se obračam s prošnjo za sodelovanje. Gospa Zinka je naju z mamo preko svojega nečaka vpeljala v posel z Amway izdelki. Zaslužek je dober, vse pa bo šlo v fond za novi avto za gospoda župnika.
Zato prosim vse monovce za naročilo izdelkov in tako pomagate gospodu župniku do novega avta. Z mamo tudi prodajava od vrat do vrat, naročila so, lahlo jih je še več.
Prosim za sodelovanje in Bog povrni.
Majda1948, 16.06.2025 ob 14:24
Spoštovani monovci,
Na vas se obračam s prošnjo za sodelovanje. Gospa Zinka je naju z mamo preko svojega nečaka vpeljala v posel z Amway izdelki. Zaslužek je dober, vse pa bo šlo v fond za novi avto za gospoda župnika.
Zato prosim vse monovce za naročilo izdelkov in tako pomagate gospodu župniku do novega avta. Z mamo tudi prodajava od vrat do vrat, naročila so, lahlo jih je še več.
Prosim za sodelovanje in Bog povrni.
Jebi se majda ti in tvoja ” vera” !!!
A bo bog poslal tudi svoje angele, ki bodo vzeli v roke krpo in čistila uporabljali? To bi lahko pomenilo, da bo bog kaj povrnil.
Drugače pa ima RKC več kot dovolj denarja za župnikov avto in še garažo poleg.
A res misliš, da boš s tako pravljico koga nagnila? Nagnil je tisti Zinkin nečak vaju, to pa ja.
Amway je bil passe že pred dvajsetimi leti, ker je navadna piramida, kakršne so prepovedane. Kolikor vem, ameriška čistila (Amway, Gold ipd) na evropskem trgu tudi več ne izpopnjujejo pogojev za prodajo, ker so ekološko oporečna.
Nice tray, ampak žal brcaš v temo. Ali še huje-si prevarantka.
Majda1948, 16.06.2025 ob 14:37
Glede na to, da si dala 50 centov, ne moreš pričakovat kaj povrnjenega. Bog vrača samo večje darove, dane od srca.
Po tem postu se vidi, da si admisnistrator te strani, ki si izmišljujes godbice za dvig branosti tega bednega foruma !!! drugače pa cerkev je lglo zla tako ali tako, ni nas treba spominjat!
Majda1948, 16.06.2025 ob 15:51
Skiro gospod župnik že ima, dveh pa ne potrebuje. Avto pa res potrebuje nov, ker s tem, ki ga ima zdaj, so same težave. V poštev pridejo avromobili višjega cenovnega razreda. Avto mora bit varen in zanesljiv na cesti, ko se gospod župnik pelje na blagoslove.
“Majda”, jezus te nima rad, ker se pečaš z denarjem od amwaya pa tako ali tako si gresna in gnusna babica, ki te na drugi strani tancice caka pekel, ker si sluga “mamona” – a je tako administrator??? Saj vemo, da je ta cel forum fejk.
Majda1948, 16.06.2025 ob 22:47
Molim za vaše grešne in zavistne duše. Ko sem brala vaše komentarje, mi je postalo slabo.
Bog se vas naj usmili.
bog se naj vas usmili prekleta banda samo bi fehtali ..delat se spravte a to pa ne?? prekleta mafija požrešna a že ne poberete dovolj pri mašah itd.. bruham in poserjem se na vse kar je cerkveno
Majda sem spoznala duhovnika iz obale, ki se je zanimal za izdelek za telovadbo, ki sem ga prodajala na bolhi za 5eur – prevec poceni sem mu ga prodala ker je prišel k meni z pazi to – JAGUARJEM !!! in potem imajo kao župniki “minimalno placo”. ni ga pa nic zanimal kip jezusa, prav tako za pet eur – se vidi komu zares služi…
realna mati, 17.06.2025 ob 19:41
Od kje zupniku denar za faking najdrazji sportni avto jaguar??? Veste, da si normalni obicajni ljudje takega avta niti v sanjah ne moremo privoščiti!??? Ocitno dobi veliko denarja od takih starih bab koker si ti, ki jim vse verjamete in jeste iz roke, pa ceprav vas hrani s strupom
Je tudi on krvav pod kožo, če ni puma, je pa Jaguar.
Draga Majda 1948, nisi že malo v letih za Amway. A zdej so jim že stare mumuficirane babe iz časa Ramzesa II. dobre, ko mlade nočjo več mrežit pajkovo meglo. Drugače pa, boli me qurac za vagen od gospoda farja. Meni denar krade samo država, obilno, dosledno, natančno. vsak mesec, vsako leto, za Amway ne ostane nič. Amen!
Majda1948, 17.06.2025 ob 21:12
Tebi se vidi, da te v mladosti starši niso dovolj v Cerkev vozili, zato pa nimaš manir in pravega vpogleda v življenje gospodov župnikov in ostalih predstavnikov Božjega ljudstva.
No potem pa dajte me še malo razsetliti, kaj mi manjka, kako to, da ne vidim dobrote oz velicine cerkve, ker me res zanima kje sem skrenila s poti – zelim se poboljsati ampak očitno jaz narobe vidim svet, dajte povejte modrosti, ki mi manjkajo
(ker vi vse vidite prav)