Prosim za vaše mnenje!!!
Pozdravjene forumovke
Imam eno vprašanje za vas. Gledala sem na TV. reklamo za kremo proti strijam, ki se imenuje Welform krema. Povedali so ne vem koliko krat se namažeš z to kremo in vse strije izginejo tudi stare strije. Sedaj me pa zanima ali je že katera med vama probala to kremo? Ali ta krema resnično tako dobro deluje kot so jo pokazali pri reklami? Je pa kar precej draga blizu 10.000 tolarjev. Če je pa resnično ta krema tako dobra, bi pa tudi dala oz. plačala 10.000 sit.
Prosim vas za vaše mnenje in nasvet. Hvala vam.
Lep dan še naprej
Doroteja
Ojal! Tudi jaz imam strije in v čudežne kreme bolj težko verjamem. Sem pa na internetu zasledila “en kup” čudežnih krem za strije. Še najbolj prepričljiva se mi je zdela krema Elicina, tu je link http://www.bioskincare.com/, ima priložene tudi fotografije zdravljenja opeklin in brazgotin, hkrati pa ti ponujajo možnost vračila denarja, če z izdelkom nisi zadovoljna. Sicer pa je res, da kreme navadno ne morejo odpraviti strij, ker delujejo le na površino kože, strije pa so vrsta brazgotin v koži. Če boš pogledala pod malo starejša sporočil (druga stran) boš dobila tudi naslov in tel. za esteski center v Domžalah, kjer trdijo, da odpravijo strije. Vem pa ne, ne me “prijet za besedo”. Kje pa naj bi se to čudežno kremo Welform lahko dobilo?
V Italiji (sem Primorka) za novejše (še rdeče ) strije priporočajo laser, drugače pa mikrodemobrazijo ali pa različne vrste bolj ali manj globokih peelingov. Bistvo mikrodermobrazije in peelingov naj bi bilo v tem, da ti odstranijo vrhnji del kože, tako da pridejo do poškodovane kože. Tako lahko poškodovana koža nato sprejema zdravilne učinke krem, ponovno naj bi se tvorli kolagen. Obstaja tudi vrsta peelinga imenovana “cromo peel”, ki ti strije ob tem obarva, tako da so zelo podobne barvi kože, ta metoda se menda trenutno najbolj uporablja. No če te še kaj zanima pa vprašaj, da ne bom zdej v celo zabluzla.
Maja
Živjo,
takole je
Meni so se pri nosečnosti pojavile strije po celem trebuhu in ker sem tudi sama “bila” obupana nad njimi sem poskusila vse možne kreme in “zvarke” od Vichyja naprej.
No pomagalo ni nič. potem sem pri pregledu pri dermatologu stvar omenila mi je dr. povedal, da je edina efektivna (bolj ali manj) stvar plastična operacija.
Mislim, da je najbolje da tako kot počnem jaz kupiš 100% jojoba olje in poskušaš na ta način malce omiliti stirje.
Lp, Petra