Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PROŠNJA FORUMAŠOM GLEDE DEDKA MRAZA

PROŠNJA FORUMAŠOM GLEDE DEDKA MRAZA

ti samo tiho bodi, ker sem se potem, ko smo se zadnjič srečali, bila tako kregana od mojega moža, ker vaju nisem predstavila (ker seveda jaz mislim, da on pozna vse moje medovernetovke :))) in pol ure kasneje m je še rekel, ja, če je bila pa to una od dedka mraza, zakuga ji nisi dnar dala kar na roko :)))
trapa jaz :)))

pa sej se poznava že…si naju predstavla že v hiši otrok in umetnosti…a s podabla

jaz sem tud tko mislila, pa je po moje od podabu :))))), pa mi je rekel, da sem se obnašala čisto nevljudno. Fuj, packa jaz :))))))

Analina, upam, da si dobila podatke prijave moje malčice, ker sem vse poslala kar na kajin naslov .

Marija ,kanavi, 4-7A

Mariči --------------------------------------------------------------- "Človeško življenje je kot olimpijske igre. Nekateri postavljajo stojnice in mislijo na dobiček, drugi si prizadevajo za slavo, ostali pa so samo gledalci." (Pitagora)

Marija piši mi na mail…ker se mi zdi, da tebe nimam pokupčkane:))

Sem ti jaz poslala njene podatke.

Kaja!

A je naše plačilo že vidno?

Plačali smo v petek.

Hvala in lp

Ja, vse je O.K.

te že imam

Jaz sem se oz. malo prijavila čisto na začetku, pa nam datum ne ustreza in zato niti nisem izbirala paketa, niti plačala. Se opravičujem, ker sem tako pozna. Se pa vidimo naslednje leto.
LP in imejte se fajn,T.

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

ni panike…lepo se imejte kjerkoli že boste…morda se vidimo naslednje leto

ali je zdaj vse ok, ali ti pošljem še mail?
MARIJA, KANA, 4-7 A

Mariči --------------------------------------------------------------- "Človeško življenje je kot olimpijske igre. Nekateri postavljajo stojnice in mislijo na dobiček, drugi si prizadevajo za slavo, ostali pa so samo gledalci." (Pitagora)

vse štima…samo marija…..paket, ki si ga izbrala je maketa aviona, helikopterja ali rakete……samo da veš….

New Report

Close