Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PROŠNJA…..IZ SRCA …ZA VAS..

PROŠNJA…..IZ SRCA …ZA VAS..

Vse gmajnarčke in spodnje iz kletke iz srca lepo prosim , pojdite na življenje ah to življenje , kjer je moj prijatelj v stiski pod nickom Veno..napisal svoj post…o njegovi trenutno kar boleči travmi .
Žal mi ga je , zelo…rabi pa nasvete ..
če kdaj vas tokrat lepo prosim za sodelovanje in mu odgovorite , pač poveste svoje mnenje , pa kakršno koli že je..
Vse je le življenje….
vsi ga nekako živimo..
in meni je zanj hudo..
a mu sama ne znam pomagat !
Vsem iskrena hvala za vaše sodelovanje..
zelo sem žalostna !!!!!!!!! da je tako…njemu…in še njej , ki ga ima rada , pa je niti poznam ne !!!!

..pismo rosno…kaj mi je hudo….
tko je lepo napisal..
mah ej..spet cmeram ):

Hmmmm…drimči,bi napisala saj veš kaj…..pa neznam …tudi ne upam…zato bom napotila nekoga ,ki zna prelepo napisat.jep..bom….bo pa isto,kot bi napisala jaz.
Saj sva eno!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Lepa hvala muca .
Jah evo , saj ni zdaj , da bi tega človeka ne vem koliko poznala . Poznam ga v toliko , da je ena duša od človeka , žal mi ga je in razumem ga .
lepo jutro muc***

Drimči, če bi človek bil tolk pameten, da bi lahko svetoval pri takih stvareh, potem pri sabo ne bi mel nikoli nobenih problemov 😉

Jah ja !
Veš , vedno bolj in bolj me presenečejo zgodbe življenja….resnično..
in če pomislim , madona , da resnično živimo le enkrat in da nekaterim vendarle uspe najti srečo…samo potrebno je imeti pogum !!!ž
Kot se lahko zmotimo pri neki čisto vsakdanji nepomembni zadevi , ali pa reševanju matematičnih nalog , tako se lahko zmotimo tudi v življenju…ko izbiramo partnerja..žal..
mislim , da se je njemu zgodilo ravno to…

Težka zgodba. Ni kaj. sem jo prebral. Samo, kdo v, da je vsak izmed nas pravilno izbral. na začetku že, kaj pa pol

Jah Sebi….veš lepo si to povedal !!!!!!!!!!!

A ga je kdo silil v zvezo.

Pa sej ne gre za to, da ga je kdo silil….

V življenju se dostikrat dogajajo stvari na katere nimaš vpliva, oziroma stvari, pri katerih srce in razum nista ravno kooperativna…

In ne da se vedno rešit v zadovoljstvo vseh. Žal.

ja za….. Drimči, se strinjam s tabo… prekleta matematika 😉

aja, cmoka no :)))

Še dobro da si povedala Drimči…ker je tam tudi ena tema…k ena rabi enga…za denar…. :)))))))))))

Mater…double satisfaction…..hehe….

točno tako !

LUPČKA

ja anede matr..
računi se ne izidejo vedno…
najde se lahko kompromis , ki pa ni nujno prava rešitev..
samo kdo bi to vedel vnaprej..

lupčke :)))))))

kakor hitro govorimo o kompromisu, vedno nekdo ostane na suhem…. torej, s kompromisi je hudo, če jih ni je pa še hujše, razen če se, kot v matematiki, vse ne izide prav in lepo :))))))

torej bova poiskala ustrezno matematično rešitev..seveda brez kompromisov..nekako tako…da se izide, vseeno :))))))))

Težka bo. Zmeraj ostane ostanek. Odvisno od partnerja kako ta ostanek manjšati skozi življenje. Na koncu pač ostane ostanček

Aha!!!!

JTLC!!

DTLC !!!!!!!!!
hot , hot , hot :)))))

Jah ej prešič ej..sem videla…
ma ej dej..dobiš zastonj :)))))))

Ej, ko pa ja kej dobijam, pa me zezaš, pa pol francoski polubčka, pa ko čutim roko u hlačama, pa noter 100 eura, pa puna uživam :))))

hehe..
mmhm..
bi jaz vedela veš kako bi..
predolgo si tam v službi…pa nimaš pojma …da se tudi drugače..
ah.. ma te moram zdej učit al kaj ?

Življenje je učenje Drimči..:))))))))

..v bistvu res..
ko misliš da že veš..znaš…ne ni to to..
vedno je nekaj novega in ja..
do konca življenja se pač učiš…
in prav je…zavedati se tega !

Žalostno…je vse tole, gane…ampak to je življenje, sem napisala tam…..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close