Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prosnja za vrtec

prosnja za vrtec

ker sem pred kratkim zvedela, da ne bomo sli v ‘obljubljeni’ vrtec, zdaj posiljam prosnje v vse ljubljanske vrtce z razvojnimi oddelki (imam otroka s PP).
zanima me, ali moram na prosnjo napisati podatke hcerinega oceta, glede na to, da nisva skupaj in je ves odnos, kar ga je med nami, samo nekaj crk na rojstnem listu? sprasujem zato, da mi ne bodo potem rekli, da moram vseeno napisat, ker je pac v rojstnem listu naveden.
in se to, ce ima kdo informacije o zasedenosti razvojnih oddelkov v ljubljani, bi prosila, da izvem ce se mi splaca zelo upat ali ne (sploh nisem iz ljubljane in ze s tem dajem prednost drugim)
hvala vam za pomoc in odgovore!
lahko noc

Ojla, ta dva vrtca, vem da imata razvojni program. Najbolje, da pokličeš in vprašaš.

Upam, da dobiš ugodno rešeno, kjerkoli, srečno!!!

Na prošnjo ne potrebuješ navajati podatkov o očetu. Otroci s PP imajo po zakonu prednost pri sprejemu v vrtec, tako da … a integracija ne pride v poštev?

sicer smo sele zaceli z usmerjanjem hcerke, mislim, da bo integracija tudi prisla v postev, ampak za to je se manj moznosti da dobiva. sploh ker sva iz Kamnika, tu je z vrtcem kriz in jo bom vozila v lj., da le dobim.
sicer bi raje dobila razvojni oddelek, ker je tamala v zelo hudem zaostanku,tudi dusevno (CP 5.stopnje) in se mi zdi, da je to najbolje zanjo, v integrirani skupini verjetno nebi prav veliko dosegla.
lp

Poskusi Vrtec Najdihojca- enota Biba, je v Šiški na Ljubeljski ulici (uprava je na Gorazdovi 6). Imajo 3 razvojne oddelke. Skoraj gotovo imajo prostor.

Kaj pa Domžale? Tudi tam je razvojni oddelek.

Malo izven, ampak kaj pomeni PP? Če si tako dobra,……

otrok s PP = otrok s posebnimi potrebami

Hvala.

Ni problema, vse življenje se učimo 😉

Najbolj žalostno pa je, da sem v bistvu takoj ko sem prebrala, rekla sama sebi “Koza, če bi malo pomislila…..”

ja, v domzalah je bil tisti ‘obljubljeni’,ampak gre jeseni samo en naprej, caka pa pet otrok. mislili so, da bojo lahko odprli se eno skupino, pa je obcina in ministrstvo proti.
do zdaj imam prijavnice za najdihojca v siski, andersenovega, ledino, pod gradom, ciciban, ter vodmat(tu bi bila v normalni skupini s spremljevalko).
no, pa ravnokar mi je dala terapevtka stevilko osebe, ki ima cez vse ljubljanske razvojne oddelke!
upam, da bomo nasli prostor tudi za mojo soncico, najbolj me skrbi to, ker imajo drugi prednost pred nama, teh otrok je pa menda zelo veliko.
hvala vam vsem za trud in informacije!
lep dan!

New Report

Close