Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prošnja za vse, če lahko sodelujete?

Prošnja za vse, če lahko sodelujete?

in pomagate pri oddaji, da bo za vse in za vsakogar nekaj.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Jaz ne vem kam naj ti pisem pa ti bom kar sem…

Tema: Ali se lahko preko foruma spletejo tudi prave prijateljske vezi?

lp sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Dragi Slonček, ti lahko odgovorim tudi jaz? Ne namesto Primoža, ampak zgolj in samo v svojem imenu?

Da, da, da! Preko interneta oz. bolje in pravilneje rečeno, preko med.over.neta sem “spletla” tako nepopisno pristne prijateljske vezi, kot jih v celem dosedanjem življenju nekako nisem uspela. Ne vem zakaj? Morda zto, ker v svojem bivanjskem okolju človek iz bogve kakšnih strahov nekako ne more splesti takih pristnih vezi, ali morda zato, ker si jih niti ne želi, bodisi zaradi službe, kakršna že ta je, bodisi zato, ker se boji “vezati”. Meni je uspelo z nekaj ljudmi navezati take stike, da mi ni težko pri njih (če ne bi bilo to vezano na mojo osebnost samo!) pozvoniti ob desetih zvečer ali ob šestih zjutraj, da se mi ni težko pri njih oglasiti niti v času kosila … In ta prijateljstva, ali bolje rečeno … ta znanstva meni pomenijo veliko. Ne izkoriščam jih, mi pa veliko pomenijo. Ljudi, ki sem jim segla v roke, jih objela, sem poprej spoznala na čisto drugačen način, na način, ki se ga sami niti ne zavedamo, ko polagamo na portal nekaj samega sebe. Iz vsega, kar se si z njimi povedala, sem razbrala zelo veliko in niso me “presenetili” v resničnosti, v realnosti. Je p nekaj tudi res: z njimi sem bila srečna, zadovoljna, z njimi sem se šalila, jokala, stokala, tolažila …. že veliko poprej in tudi potem, ne živim pa z njimi in zanje. So ljudje, ki so se pojavili v mojem življenju in ki jih cenim in prosim bodisi za nasvet, bodisi za spodbudo, za tolažbo, za pogum …. Veliko mi pomenijo, zelo zelo veliko. Ne morem pa se nanje vezati, ker to ne bi bilo pošteno do njih. Morda je tudi med temi le miceni odstotek tistih, s katrimi človek naveže globoko in dolgotrajne stike in vezi, ki jih je težko prekiniti. Želim ti takega spletanja prijateljstev in znanstev, želim ti veliko tega lepega, kot prav s pomočjo med.over.neta doživljam in živim jaz sama.

marija (1)

Na vase povabilo bi predlagala novo temo z naslovom ” Vsi ljudje vse vedo”in bi tako izkoristili velik potencial znanja in pozitivnih izkusenj uporabnikov interneta predvsem o naravnem zdravljenju in drugih temah, ne samo kot odgovori na vprasanja, ampak vnasanje nasvetov, ki bi lahko komu koristili.
Navajam nekaj svojih primerov: izboljsanje zolcnega refluksa s cajem,imunost na prehlade, totrovo olje za zelodec, senjanzevi obkladki pri revmi, kopel nog v ovseni slami, preizkuseni izdelki zeliscne galerije

Lep pozdrav !…

New Report

Close