Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prošnja

Prošnja

Punce lepo bi vas prosila, če mi lahko poveste kje prodajajo puhovke, dolge do kolen s kapuca, take ki se sedaj nosijo, ker bi jo zelo rada imela,ampak jo še nisem nikjer zasledila…in kar hudo mi je ko opazujem punce na ulicah, ki jih nosijo, hvala vsem ter lep dan še naprej..

Smart – stara Gorica (Italija) – takoj ko prideš čez mejni prehod Vrtojba (jaz sem jo tam dobila za 98 E, zdaj,ko so razprodaje, pa je lahko še manj – če je še, seveda)

Meni se pa zdi, da jih v Lj fulkrat videvam po trgovinah. Malo pokliči okrog po trgovinah in vprašej preden greš na lov.

Benetton,Maska…

Ciao!

Jaz sem si jo tudi letos privoscila. Natanko tako. Tudi sama sem morala kar dosti trgovin obrnit na glavo. A meni hudo… ;))

Skratka… nasla sem jo v trgovini Eurospin, takoj za mejnim prehodom Fernetici na levo. Imeli so jih vseh vrst in barv. Pa se cena je bila dokaj simpaticna (med 100 in 150 evro).

Lep dan!

100 eu??????? Kolegica si jo je kupila v Avstriji v Seiersbergu za 48 eu, zdaj ko je znižanje, pa je ša cenejša verjetno. Malo pojdi po trgovinah, po moje jih imajo v vseh malo boljših trgovinah.
ina

Jaz sem si jo kupila v Esprit za 130 eurov, pa je kaj dosti ne nosim, ker mi je prevroča (letos sploh ni takega mraza, kot je bil lani).

Vidla sem jih v moda in pa so ble dobre puhovke in okoli 10000sit. pojdi pogledat če jih imajo še.

Ja letos je ta parka stil sploh blazno popularen,meni se zdi da jiv vidim v vsaki drugi trgovini.Vem da so bile v Sportini(Tom Tailor),Nami,Naf-Naf tudi,če se ne motim,pa kakšen S.Oliver tudi morda.V H&M jih je bilo tudi veliko(AU).Če jo misliš kupit,potem pohiti,ker jih ni več ravno veliko.

puhovke takega modela dobis vec kje.Samo na en giro po Ljubljani moras iti 🙂

Zares jih imajo povsod, npr. jaz sem ji jo kupila v Outletu za 7.000,00 sit, imajo jih pa tudi v Take Two v BTC. V akcijo!!!!!

Hvala ti Anita še danes letim v Outleta in Take Two…ter tudi ostalim hvala za odgovore in lep vikend vsem skupaj…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close