Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Prostaško obnašanje mamic na facebooku

Prostaško obnašanje mamic na facebooku

Objavljajo fotke svojih riti in zraven pišejo grde prostaške besede. Take ženske za moje pojme niso vredne naziva mama. Že to, da objavlja svojo rit (za ene vem, da objavljajo lastne riti, ker jih poznam in vem kakšne kopalke imajo in kako jih nosijo) je grdo, da pa zreven še piše ko kakšen pijan dec je pa naravnost ogabno. In to niso mlade mamice stare 22 let, to so ženske stare 35 in več. Od take sem bila tudi sama že deležna poniževanj, zaničevanj in pametovanja kaj smem in kaj ne in kakšna sem. Prave, srčne mamice ne bi kazale svojih riti še manj pisale grde besede. Ali imajo take ženske v sebi toliko gnusa, da ga zlivajo še na vzven, ali se imajo enostavno za najbolj popolne, ali pa so še vedno na stopnji najstnic?! Tako obnašanje kar kriči po pozornosti. Prava, srčna, samozavestna mamica, odrasla, normalna oseba ne bi imela potrebe po takem obnašanju.

Pa saj to ne velja samo za mamice. Nobena normalna ženska z IQ nad sobno temperaturo tega ne bi počela, pa če je mama ali ne.

Ja res je. To nima veze s tem a so mame al ne.
To je ženskam v genih.

Ženske so na neki točki pogruntale da niso zmožne na noben drug način pritegnit pozornost kot da se slečejo in danes imaš slečenih žensk vsepovsod v presežku ker bi bila vsaka taka rada znana (mela pozornost).

Ki furajo umetne nohte in po moznosti se vtetovirane obrvi. Z pametjo ali uspehom ne morejo pritegniti priznanja okolice pa jim pride prav pri boostanju vsaj nekega njim dosegljivega priznanja za dvig samopodobe.

Tako je – umetni nohti, umetne trepalnice, podaljški las. Pa niso samo gole fotke (v kopalkah), selfiji čim bolj podobni kakšnim starletam, make up, ki ga drugače sploh ne nosi, samo na fotkah, v reali čist povprečna, nezanimiva. Ja, ni nujno, da je mamica, hočem povedat to, da je tako obnašanje mamic nesprejemljivo. Na splošno pa, zrela oseba, ki je zadovoljna sama s sabo nima potrebe po takih dejanjih, obnašanju. Sem imela opravka z eno tako, ni imelo veze s fotkami ali facebookom, imeli sva nesporazumem, se hočem pogovorit in se zadere name, da se ona nima kaj z mano pogovarjat. In taka se ima za zrelo, odraslo osebo. Zrela oseba bi se zrelo pogovorila, ne pa kot kakšna 15 letna najstnica. Še najstnice so včasih zrelejše, odgovornejše.

S kuro se ne da pogovorit. So prevec narcisoidno dramaticne. Raje te blokira na FB :). Ne odprijatelji ampak blokira. Znak nezrelosti kot vse poprej. Uravnoveseni zreli ljudje ne potrebujejo dramskih efektov.

Če ni bila pred porodom kaj prida pametna, tudi po porodu ne bo. Žal je tako.

Zdaj je itak trend imet otroke za sliko za instagram.
Če samo pogledam tisto Iris Mulej.. pa to je za jo nekam prijavit. Od jutra do večera objavlja videe svojih otrok, kdaj se zbudi, kdaj rigne kdaj se sprdne, kdaj dvigne roko, kdaj dvigne nogo. Živ obup, svoje sledilce samo spama s svojimi storiji o otrocih.
ta malo je že čisto napsihirala s tem, ji nenehno teži, naj pomaha, naj lupčka pošlje in podobno sranje, ona pa to snema celi božji dan!

Kaj bo iz teh otrok!

Mah groza. Lepljenje selfijev oz. slik samo s tabo na sliki je preveč narcisoidno. Meni so edino normalni tisti, ki imajo slike z več ljudmi gor.

Sprehajat se po takih profilih, slike gledat in komentarje brat, je pa strašno zrelo.

Ja in?

Hvala bogu – tudi ene takšne zadeve še nisem videl.
Mogoče to kaj pove tudi o tebi – v smislu s kom se družiš? Zakaj ne bi raje prevetrila svoje družbe in si tako takoj uredila stanje?

Ne samo mamice, to počnejo ljudje, ki nimajo kaj drugega pokazat, pa pač kaže rit 🙂

Ne,ne, jaz se ne sprehajam po takih profilih. Jaz takih sploh nimam dodanih. Ko drugi, ki jih imam, komentirajo se mi pokažejo komentarji med novicami in vidim fotke. Saj sem lepo napisala, da eno tako osebno poznam in ni preko facebooka, fotke sem pa samo videla preko komentarjev drugih. Ja, ok, sem jaz nezrela, ker slučajno vidim fotke, haha 🙂 Kako nezreli so šele taki, ki fotke zanalašč dajo javno. A ja ne, taki so zelo pametni, ker vse natančno preštudirajo, zanetijo ogenj, se začne pisat o njih saj to iščejo. Saj pravim, kot kakšne starlete, važno, da so v središču z razkazovanjem umetnih sebe, ker kaj drugega nimajo za pokazat. Predvsem se vprašam kaj bo z otroci takih mam?

*z otroKI. Namesto, da se brigaš za druge in kaj kdo počne, se raje posveti slovnici in branju. Bo več koristi.

*z otroKI. Namesto, da se brigaš za druge in kaj kdo počne, se raje posveti slovnici in branju. Bo več koristi.
[/quote]

Kaj ima slovnica pri tem? Se pa hitro obrne tema, če je človek užaljen 🙂
Nismo v šoli, nerazločno tudi ni napisano.
Ti pa malo bolje preberi prvi post. Pa še kakšnega. To so nastavljalke, rade imajo, hočejo da se jih vidi, se ti prav pred nos nastavijo, če jih nočeš opazit.

[/quote]Uf tebe mora bit pa ena sam vrednost in vrednota, ne dolgo nazaj si vztarjala, da ti rada ves čas preživiš na telefončku in da s tem ni nič narobe, danes vztrajaš, da ni nič narobe, če ženska ponuja in nastavlja na vsakem koraku nago rit, ker drugega nima za pokazat. Moraš bit res biser nad biserji.😁 In kaj točno po tvoji maloumni betici ne bi smeli drugi videt in bi se morali brigat zase? Eno samo pač nisi nič, zrno semena plevela, nič drugega, saj ljudje živimo v soodvisnosti in ne more vsak samo sebe gledat, bo vsaj to šlo?😁

Kaj ima slovnica pri tem? Se pa hitro obrne tema, če je človek užaljen 🙂
Nismo v šoli, nerazločno tudi ni napisano.
Ti pa malo bolje preberi prvi post. Pa še kakšnega. To so nastavljalke, rade imajo, hočejo da se jih vidi, se ti prav pred nos nastavijo, če jih nočeš opazit.
[/quote]
Ima, pa še kako. En nepismen ima dovolj dela s seboj, polni smo napak, vsi. Zato raje se lotimo reševanja le-teh, kot vtikanja v življenja drugih ljudi. Samo popolni bi lahko kaj komenitrali, a takih ni. Tako da – shhhh..

Uf tebe mora bit pa ena sam vrednost in vrednota, ne dolgo nazaj si vztarjala, da ti rada ves čas preživiš na telefončku in da s tem ni nič narobe, danes vztrajaš, da ni nič narobe, če ženska ponuja in nastavlja na vsakem koraku nago rit, ker drugega nima za pokazat. Moraš bit res biser nad biserji.😁 In kaj točno po tvoji maloumni betici ne bi smeli drugi videt in bi se morali brigat zase? Eno samo pač nisi nič, zrno semena plevela, nič drugega, saj ljudje živimo v soodvisnosti in ne more vsak samo sebe gledat, bo vsaj to šlo?😁
[/quote]
Če ne razumeš prebrano, ni moja naloga, da te popravljam. A vseeno. Nikoli tega nisem rekla ne napisala. Branila sem tiste, ki jih vi kar vse popvrek obsojate. Tudi tebe. Ne zato, ker se v kateremkoli izmed teh obtoževanj najdem ali prepoznam, temveč ker ne morem tega prebrati, ne da bi opozorila, da to kar počnete ni prav. Vam poskusila razložiti iz več zornih kotov, da morda nekoč dojamete, da ni prav obsojati nikogar. Takšna sem vedno bila in vedno bom zagovarjala “živi in pusti živeti”.

Ima, pa še kako. En nepismen ima dovolj dela s seboj, polni smo napak, vsi. Zato raje se lotimo reševanja le-teh, kot vtikanja v življenja drugih ljudi. Samo popolni bi lahko kaj komenitrali, a takih ni. Tako da – shhhh..
[/quote]

To ni nobena nepismenost, ampak lapsus lingue. S/Z, presledek, nič od tega ne vpliva na samo vsebino sporočila. To je tipičen primer, ko se namesto argument napade človeka.

Pa ne zagovarjam nobene strani.

Če ne razumeš prebrano, ni moja naloga, da te popravljam. A vseeno. Nikoli tega nisem rekla ne napisala. Branila sem tiste, ki jih vi kar vse popvrek obsojate. Tudi tebe. Ne zato, ker se v kateremkoli izmed teh obtoževanj najdem ali prepoznam, temveč ker ne morem tega prebrati, ne da bi opozorila, da to kar počnete ni prav. Vam poskusila razložiti iz več zornih kotov, da morda nekoč dojamete, da ni prav obsojati nikogar. Takšna sem vedno bila in vedno bom zagovarjala “živi in pusti živeti”.
[/quote]
Živi in pusti živeti floskulo nabijao najbolj prfliknjeni in moteni, sem ti povedal, da ti nihče ne brani živet, obstajajo družbene norme in le na podlagi teh je možno sobivanje in življenje v soodvisnosti. Samo prfuknjeno bi brez soljudi crlknilo. Ne, ne more vsako noret po svoje, če živimo soodvistnosti, bo šlo? Mater, ampak si pošteno ausglajzano, čedalje bolj kažeš.

[/quote]

Daj, prosim, poglej se, beri se. Naravnost smešen/a si. Na vse pretege se ukvarjaš z drugimi in kritiziraš kako kdo piše ipd. A ne bi mogoče upošteval/a sam/a svoje besede in se nehal/a ukvarjati z drugimi?

Daj, prosim, poglej se, beri se. Naravnost smešen/a si. Na vse pretege se ukvarjaš z drugimi in kritiziraš kako kdo piše ipd. A ne bi mogoče upošteval/a sam/a svoje besede in se nehal/a ukvarjati z drugimi?
[/quote]
M abrez veze, vse bolj kaže, da je tak šus, da ga zlepa ne najdeš.😁 Od začetka je še kak stavek normalen napisalo, ko je prišlo na mon. Pa saj to je značilno, jim kmalu popusti in pokažejo svojo čoknjeno faco.

M abrez veze, vse bolj kaže, da je tak šus, da ga zlepa ne najdeš.😁 Od začetka je še kak stavek normalen napisalo, ko je prišlo na mon. Pa saj to je značilno, jim kmalu popusti in pokažejo svojo čoknjeno faco.
[/quote]

Kaj češ..vsi smo mi čoknjeni 😀

Kaj češ..vsi smo mi čoknjeni 😀
[/quote]
….ja ja, živi in pusti živeti, kot da ti kdo brani živet, če je govora o nastavljanju in kazanju golih riti, ker druge vrednosti ni……jaoooooo😁😁😁

….ja ja, živi in pusti živeti, kot da ti kdo brani živet, če je govora o nastavljanju in kazanju golih riti, ker druge vrednosti ni……jaoooooo😁😁😁
[/quote]

Kaj je pa tvoja vrednost? Resno me zanima. Ok riti očitno nimaš za pokazat.
Torej?

New Report

Close