Prostaško obnašanje mamic na facebooku
Ti si pa ali hud škodoželjen provokator ali pa ne dojameš čisto nič. Eno je, da nekdo vohlja za nekom, drugo pa, da nekdo zanalašč razkazuje svoje slike ali ti jo celo pošlje ali na telefonu porine pod nos. Na facebooku bi bilo vohlanje iskanje nekega profila in ogledovanje slik, pa še to ne, če ima oseba profil javen. Vsak je sam odgovoren za svoja dejanja. Če hočeš nekoga dodat med prijatelje moraš poiskat njegov profil. A je tudi to kaznivo mogoče?
Če nekdo svoje slike postavlja na ogled zanalašč, je to izključno njegov problem.
Če ima nekdo javen profil je skoraj tako kot bi te imel med prijatelji. Tako kot znane osebnosti, ki imajo javno stran. Tudi, če ne všečkaš strani imaš pravico do ogleda. Vsak ima možnost nastavitev zasebno. Šele vdiranje v zasebnost in ogledovanje je kaznivo. Zakaj potem obstajajo socialna omrežja, če je ogled javne slike kazniv? Če se ti naga fotka prijatelja pojavi v novicah si kriv, ker si jo videl?
…imajo take vsake pol leta drugega partnerja (fanta ali bolje rečeno jeb ača)? Ali pa mogoče kar več naenkrat? Hm, potem pa še toliko večja žalost za njihove otroke.
Ja saj taka ni zmožna obdržat enega partnerja. Potem bolje nič kot takole. Očitno takim bolj pomemben trenutni lastni užitek kot lastni otroci.
Meni se zdi pa čisto prav, da se objavlja take fotke. Človek vsaj hitro ve, pri čem je in se mu ni treba kaj dosti ukvarjati s tem, kam jih umestiti. Nastavljaško capajdrovje, po možnosti še z debilnim račjim kljunom, s tem sporoča, kam se uvršča. Privat veš, da gre za ceneno robo samo za parkrat povaljat (če te ne preseneti ravno s pomanjkljivo higieno, kar je pri takih kar pogosto) in poslovno za manj zahtevna delovna mesta. Noben resen delodajalec, razen v branži posebnih osebnih storitev, si ne bo privoščil, da mu bo takšna cenena goloperda na odgovornejšem mestiu kvarila ugled. Sicer pa sposobne in osebnostno urejene ženske ne čutijo najmanjše potrebe po takšnem razkazovanju. Njihov ego ne potrebuje slinastih komentarjev potrebnih fukfehtarjev.
To so wannabe znane osebnosti. Iščejo pozornost, se nastavljajo, umetno lepe samo na fotografijah. Ko jih pa pogruntaš pa tulijo in norijo kako so vsi neumni in nori in obsedeni, ker gledajo njihov profil. Pa saj to hočejo, ne. Pa to grejo tudi na fb za 3 leta nazaj po fotkah in nastavljajo zasebnost iz “zasebno” na “javno”. Kako jim to mora bit dolgčas. Se sprašujem kdo nima lajfa? Tisti ki to dela in jasno kaže svojo zdolgočasenost ali tisti, ki slučajno to vidi. Te ženske vse kar imajo od lajfa je vsakodnevno 500 selfijev, obdelava fotografij, priprava v kakšni pozi bo pozirala, in potem je že konec dneva. Naslednji dan pa ponovi vajo. Zgoraj omenjene službe, take ne obdržijo službe več kot par mesecev, ker v službi ne morejo delat selfijev. Bi bilo bolj koristno za njih, če bi se prijavile v kakšen resničnostni šov. Sploh tak kjer za sigurno dobiš honorar. Zaslužile bi več kot v običajni službi pa še nastavljale bi se kar jim pa itak godi. Terna.
Postani manager in jim to predlagaj. Win win 🙂
[/quote]
😂 Za to ne rabis manegerja. V reality se sam prijavis.
Mogoce mislis zvodnika? 😂
No, take zenske pa sluzbe res ne bodo dobile. Zamislite si, da jo na fb najde spodoben potencialni delodajalac. Pa vidi njeno rit. Adijo spodobna sluzba. Zvodnik pa ja, ta bi jo pa takoj kontaktiral.
😂 Za to ne rabis manegerja. V reality se sam prijavis.
Mogoce mislis zvodnika? 😂
No, take zenske pa sluzbe res ne bodo dobile. Zamislite si, da jo na fb najde spodoben potencialni delodajalac. Pa vidi njeno rit. Adijo spodobna sluzba. Zvodnik pa ja, ta bi jo pa takoj kontaktiral.
[/quote]
Bi te presenetilo kdo vse redno gleda storije takih 😉 in kakšne vse koristi imajo brez pretiranega truda. Poskusi še ti..verjetno bi se za fejst moške riti našla tudi kakšna, ki bi bila pripravljena plačati, da vidi kako migajo. :)) Sam ne fovšije zganjati. Kdor želi biti suženj, je to še vedno lahko. Kmalu bodo vsi končali v le nekaj podjetjih, ker se namensko uničuje vsa manjša podjetja, ki ne sodelujejo v “sistemu”. Niti se ne bomo zavedali kdaj smo končali v delovnih taboriščih..kot pravi sužnji. Bolj kot vidim kako ljudje razmišljajo, bolj si mislim, saj si boljše niti ne zaslužimo
.. bi jo lahko pravzaprav dobro unovčila, še tako povešeno in razvlečeno, če bi tako želela :)) ponudb uglednih gospodov ne manjka in z leti pravzaprav samo narašča. Prejšnji dan na primer je poizvedoval en bogat podjetnik iz tujine. Ko sem napisala, da sem še vedno srečno poročena, je rekel da mi želi vso srečo v zakonu, če pa se kdaj v prihodnosti ne bi izšlo, mi je pustil številko.
To, da se nočemo prodat je v bistvu tisto, kar večino moti. Ga ni denarja, ne ponudbe… :)) Mož me obožuje in jaz njega še bolj. Razvlečena in skupaj postarana je cilj, ki ga taki kot si ti ne boste nikoli dojeli, kaj šele dosegli.
.. bi jo lahko pravzaprav dobro unovčila, še tako povešeno in razvlečeno, če bi tako želela :)) ponudb uglednih gospodov ne manjka in z leti pravzaprav samo narašča. Prejšnji dan na primer je poizvedoval en bogat podjetnik iz tujine. Ko sem napisala, da sem še vedno srečno poročena, je rekel da mi želi vso srečo v zakonu, če pa se kdaj v prihodnosti ne bi izšlo, mi je pustil številko.
To, da se nočemo prodat je v bistvu tisto, kar večino moti. Ga ni denarja, ne ponudbe… :)) Mož me obožuje in jaz njega še bolj. Razvlečena in skupaj postarana je cilj, ki ga taki kot si ti ne boste nikoli dojeli, kaj šele dosegli.
[/quote]
Ti pa še sama ne veš kaj hočeš. Bi pa ne bi. Podpiraš take ampak prodala se ne bi.
Zakaj bi koga motilo, da se ti nočeš prodat, če smo večina tukaj proti takim? Koga brigajo “ugledni gospodi”. Zgubil ste rdečo nit.
Gre za ženske, ki niso to za kar se imajo. Gre za ženske, ki so fejk. Ki so na slikah popolne, ker jih fotošopajo, v resnici pa nič posebnega. Ki kažejo rit, ker imajo obraz brez make upa in fotošopa povprečen. Ki ponižujejo druge in pametujejo, same pa niso nič boljše od tega za kar obtožujejo druge. Govorimo o nastavljanju pred fotoaparat, ne moškim. Govorimo o tem, da nimajo drugega dela kot selfanje in visenje na socialnih omrežjih. Take verjetno za moške niti nimajo časa. Godi jim samo pozornost preko slik, skrivajo se za računalnikom in sfejkanimi slikami.
Ti pa še sama ne veš kaj hočeš. Bi pa ne bi. Podpiraš take ampak prodala se ne bi.
Zakaj bi koga motilo, da se ti nočeš prodat, če smo večina tukaj proti takim? Koga brigajo “ugledni gospodi”. Zgubil ste rdečo nit.
Gre za ženske, ki niso to za kar se imajo. Gre za ženske, ki so fejk. Ki so na slikah popolne, ker jih fotošopajo, v resnici pa nič posebnega. Ki kažejo rit, ker imajo obraz brez make upa in fotošopa povprečen. Ki ponižujejo druge in pametujejo, same pa niso nič boljše od tega za kar obtožujejo druge. Govorimo o nastavljanju pred fotoaparat, ne moškim. Govorimo o tem, da nimajo drugega dela kot selfanje in visenje na socialnih omrežjih. Take verjetno za moške niti nimajo časa. Godi jim samo pozornost preko slik, skrivajo se za računalnikom in sfejkanimi slikami.
[/quote]
Nič ne podpiram, branim mamice, ker jih ves čas brezsramno napadate. Vse, kar naredijo je po vašem narobe. Fejk ali ne, kaj vas to briga. Tega res ne bom nikoli razumela, da ves čas nekoga obtožujete, da se imate sploh o čem pogovarjati?! Opazujem in spremljam kaj se dogaja na monu..če ni kakšna neumnost, žaljenje, kregarija, jo pa ustvarijo v trenutku, ko se kdo postavi za kaj ali koga. A ni škoda foruma? Pa tako lepo bi se lahko imeli…
Nič ne podpiram, branim mamice, ker jih ves čas brezsramno napadate. Vse, kar naredijo je po vašem narobe. Fejk ali ne, kaj vas to briga. Tega res ne bom nikoli razumela, da ves čas nekoga obtožujete, da se imate sploh o čem pogovarjati?! Opazujem in spremljam kaj se dogaja na monu..če ni kakšna neumnost, žaljenje, kregarija, jo pa ustvarijo v trenutku, ko se kdo postavi za kaj ali koga. A ni škoda foruma? Pa tako lepo bi se lahko imeli…
[/quote]
…ali samo provociraš? Že v prvem postu je lepo napisano, da ravno te mamice obtožujejo, ravno zaradi tega obtoževanja, predvidevam, je prišlo do odprtja teme. Slike so samo dodatek kako se taka oseba obnaša. Preberi še enkrat prvi post. Dvakrat, trikrat, če treba. Mamica da piše grde prostaške besede poleg slik, že to pove vse. Kakšna mamica je to? To že nasplošno za žensko ne paše kaj šele za mamico. Mogoče ti edino braniš samo sebe.
[/quote]
No že to, da gre ženska pisat prostaške besede in objavljat riti ti je lahko jasno, da v glavi kaj veliko nima. To je precej nezrelo in nespoštljivo. Kot je že zgoraj ena omenila, si po takih objavah tudi jaz ne bi upala pogledat v oči svojim sledilcem.
to so tiste iste babnce k si po 35em dajo nafilat usta umetne trepalnice nohte lase.. gube pa iz meni neznamega razloga pustijo.
sam to bok rekla; sred domzal v parku sem bila prica mamici ki je na mizi dala otroka past kravice. medtem je pozirala pres njim z hrbtom obrnjena stran od njega. otrok se jw skotalil iz mize udaril z glavo v klop in na tla. medtem ko je ona snemala sexi slike za facebook z duck facom. se danes ne vem od kje ji sreca da s tamalim ni blo nic. valda je cel cas grdo gledala v okolivo za vsak slucaj ce bi se ji kaj ocitalo. zame je to zanemarjanje takim narcisoidnim osebkom bi blo treba otroke pobrat. to so odsotne mamice ki otroka tretirajo kot modni dodatek in ga vlacijo od gostilne do gostilne iz kavice na kavico sam da se ni treba ukvarjat z njem. seveda cel cas mobitel v roki.