Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Prostaško obnašanje mamic na facebooku

Prostaško obnašanje mamic na facebooku

Hmmm..tisti me nagovarja h grehu, ti mu pa še pomagaš..sumljivo to. Koliko ti je llačal? Dam 2x več za to informacijo 😏

Po mojem bom na koncu končala faširana v skrinji..da me ne boš imela na vesti Šnelca… ;))
[/quote]

Najprej navijam za klet, ne kaj imata vidva.😆
Mene je tezko ulovit, kaj sele fasirat.
Nisem lahka vaba. Videz vara.

Ne vem kaj točno pijete v tisti kleti, a če so taki reziltati, pol bi tudi jaz malo :))

Če je ljubezen v igri potem ne vem kaj še čakaš… stara, podpovprečna, grda in čoknjena sem že..lih še dementna in nepokretna manjka pa grob.. če želiš da si zapomnim tvoje ime, boš moral pohiteti, spomin mi je tudi že začel nagajati xD
[/quote]

Torej si idealna, ker sem sem ravno nasprotje tebe. Po kletni izkušnji pa sem prepričan, da bi še tvoja demenca čudežno izginila (vsaj v tem delu).

Torej si idealna, ker sem sem ravno nasprotje tebe. Po kletni izkušnji pa sem prepričan, da bi še tvoja demenca čudežno izginila (vsaj v tem delu).
[/quote]

Uff to pa je samozavest! Ne izzivaj preveč, ker sem dovolj nora, da res pridem…potem pa boš moral res gledati, da ne zatajiš 😉

Noben terapevz mi še ni ponudil kletne izkušnje, vidiš kako je naše zdravstvo nazadnjaško. Pacient potrebuje CELOSTNO obravnavo…bravo poba. Še bo nekaj iz tebe😁

joj, dobro da ste samo na facebooku da ne sledite kakšnemu bolj “odprtemu” socialnemu omrežju, naprimer redditu kjer se najdejo še bolj pogumne mamice, primer na spodnjem linku

reddit mamica[/url]

joj, dobro da ste samo na facebooku da ne sledite kakšnemu bolj “odprtemu” socialnemu omrežju, naprimer redditu kjer se najdejo še bolj pogumne mamice, primer na spodnjem linku

reddit mamica[/url]

Najprej navijam za klet, ne kaj imata vidva.😆
Mene je tezko ulovit, kaj sele fasirat.
Nisem lahka vaba. Videz vara.
[/quote]

Ahahaha xD tehnika je vse. Se strinjam. Klet absolutno zmaga danes. 🙂 Hvala vama za smeh <3

Ahaha..bi mogu bit ja…ma danes dela bolj počasi. Srbi pa bolj med lopaticami, a ni nikogar ki bi tam popraskal..vsi bi sam fračo..tisto pa lahko tudi sama ..

Ne bit ljubosumen, še vedno si moj favorit..
[/quote]
Saj si v temi kjer zagovarjaš, ad je frača edino, kar lahko ženska ponudi, kaj se zdaj buniš?😁 Sem ti povedal, da mi komot pišeš na ZS. Očitnio cvikaš, ker morda sploh nisi ženska, da te ne razkrinkam? Na monu, kot vidiš se zadnje cajte bolj malo.

Uff to pa je samozavest! Ne izzivaj preveč, ker sem dovolj nora, da res pridem…potem pa boš moral res gledati, da ne zatajiš 😉

Noben terapevz mi še ni ponudil kletne izkušnje, vidiš kako je naše zdravstvo nazadnjaško. Pacient potrebuje CELOSTNO obravnavo…bravo poba. Še bo nekaj iz tebe😁
[/quote]
Tako tako, ti kar uleti. 😆
Edino tako bos vedela ce je iskrenih namenov in koliko ga je v gatah, da ne pobegne, al ti da od kolege naslov kleti pa te prek kamere ljubosumno opazuje.
Najslabsi scenarij.😨😨😨😨
Upam, da ne bo tako.

Saj si v temi kjer zagovarjaš, ad je frača edino, kar lahko ženska ponudi, kaj se zdaj buniš?😁 Sem ti povedal, da mi komot pišeš na ZS. Očitnio cvikaš, ker morda sploh nisi ženska, da te ne razkrinkam? Na monu, kot vidiš se zadnje cajte bolj malo.
[/quote]

Nikoli tega nisem napisala. Le, da me sodite knjig po platnicah 😉

Se moram prav pošlatat, da se prepričam..ti me vedmo uspeš spraviti v dvom :))

Misi veliko zamudil. Brez skrbi

Tako tako, ti kar uleti. 😆
Edino tako bos vedela ce je iskrenih namenov in koliko ga je v gatah, da ne pobegne, al ti da od kolege naslov kleti pa te prek kamere ljubosumno opazuje.
Najslabsi scenarij.😨😨😨😨
Upam, da ne bo tako.
[/quote]

Nič me ne bi več presenetilo..to monkljo so že nategnili in se hvalili s tem razni heroji…od zunaj votli notri jih pa nič ni. Navajena vsega hudega bi tudi to preživela xD

Nič me ne bi več presenetilo..to monkljo so že nategnili in se hvalili s tem razni heroji…od zunaj votli notri jih pa nič ni. Navajena vsega hudega bi tudi to preživela xD
[/quote]

Pol jim pa ne bo lahka s tabo, ko si polna in zanimiva dogodivscin. 😆😉

Pol jim pa ne bo lahka s tabo, ko si polna in zanimiva dogodivscin. 😆😉
[/quote]

Če je pa kaj sigurno, je to, da jim z mano me bo lahko☺

…pa se tega niti ne zavedamo. Vsak s svojo stvarjo. Nekdo z otroki, nekdo z živalmi, z naravo, s sončnimi zahodi, talenti, nekdo s tem kje je bil, nekdovsam sabo nekdo pa z ritjo.
Ampak je pa eno – nekdo je lahko osamljen in bi malo pozornosti res potreboval, medtem ko nekdo ima ogromno pozornosti in je istočasno tako škrt, da je ne bi malo namenil tistim, ki je nimajo.
Tako kot nihče ne bi smel bit lačen tako tudi nihče ne bi smel bit osamljen.
In ker je vedno več škrtuhov je tudi vedno več osamljenih, ki po vaše nimajo nič od življenja in zato gledajo vaše riti. Namenite jim malo vaše prijaznosti (če jo premorete) namesto riti, pa bo mogoče za obe strani hitro bolje.

Če je pa kaj sigurno, je to, da jim z mano me bo lahko☺
[/quote]

Izziv zate in zanje. 😉

Izziv zate in zanje. 😉
[/quote]

Aaa jaz sem izziv takoj sprejela..problem je, da je tako munjenih kot jaz malo. Vidoš, ta naš kletni barman je prec črto potegnil xD

[/quote]

Samozavest na dejanski podlagi !
Zatajiti pa ne morem, glede na tvoje že omenjene kvalitete.
Ja, Interes slabih ‘terapevtov’ je, da se jim pacienti vračajo zaradi trenutnega olajšanja, obratno pri moji kletni terapiji, ko bi se vračala zaradi ‘ozdravitve’.

Vidis da je resen in dobrih namenov, pravi gentelman.😉
Preverja in pripravlja klet samo zate.
Tudi ti se potrudi s svojo navihanostjo, pa bos polepsala sebi in komu kletni dan.
Fajn bodi, bos spremljala kaj bos napisala.
Sori ker sem dolgocasno vpadla v temo. 😶
Malo mi je bila lustna in simpaticna. 😉
[/quote]

Ja ja..ti raje povej koliko si kasirala za to intervencijo, nič se ven ne vleci 😉

Ja ja..ti raje povej koliko si kasirala za to intervencijo, nič se ven ne vleci 😉
[/quote]

Vedno 0-. Kot moja krvna skupina.😅
Spremljam naprej simpaticno komunikacijo…😉

Vedno 0-. Kot moja krvna skupina.😅
Spremljam naprej simpaticno komunikacijo…😉
[/quote]

Opa..bojevnica 😉 lepo!

Jah..ne vem..slabo kaže…v tem času bi jaz že 2 otroka rodila, dokler se kletni zmiga 😁

Moje omenjene kvalitete (zaradi katerih me hočeš samo zase, kot praviš) ne pomenijo, da se zlahka zadovoljim…sam povem. Se boš moral kar potruditi, da me ozdraviš. :))

Ta klet užitkov me dejansko vedno bolj zanima….pa terapevtski prijemi pa pripomočki…. hmmm 50odtenkov ozdravitve se dobro sliši
[/quote]

Prav je, da se zlahka ne zadovoljiš, čeprav menim, da te po kletni terapiji nikoli več ne bi zadovoljila kakšna druga klet.
Da, vsaj 5(0) zaporednih..

Prav je, da se zlahka ne zadovoljiš, čeprav menim, da te po kletni terapiji nikoli več ne bi zadovoljila kakšna druga klet.
Da, vsaj 5(0) zaporednih..
[/quote]

Veš kaj ti bom rekla Poznavalec..vse se to čudovito sliši. A besede so eno, dejanja pa drugo ..v teoriji vsi glasni, v praksi pa bog pomagaj. Z vsem spoštovanjem, ne nanaša se nate…samo slišim marsikaj, pa me EPP ne prepriča več 🙂 Sem ziheraš.. Italijani rečejo: provare per credere.

Grem namočit noge v morje. Uživajte. 🙂

Veš kaj ti bom rekla Poznavalec..vse se to čudovito sliši. A besede so eno, dejanja pa drugo ..v teoriji vsi glasni, v praksi pa bog pomagaj. Z vsem spoštovanjem, ne nanaša se nate…samo slišim marsikaj, pa me EPP ne prepriča več 🙂 Sem ziheraš.. Italijani rečejo: provare per credere.

[/quote]

Zato pa je klet, da lahko ziherašica preveri besede skozi dejanja.
Za druge kleti pa ti žal ne morem izdati garancijskega lista..

[/quote]

Kaj noge namakat? 😂
Vsaj zabico zaplavat in zapoj ” moj mali je opasan… kada krene u klet…”😉

Gledam v morje in vidim barčico…pa sem se spomnila na eno drugo pesem od Zokijeve Danijelce…

“…al’ nije Miki ni pola
toliki za more duboko.
O joj joj joj..baš je mali brodič tvoj..”

LOL nihče od vas mi še ni pomagal izklopit ta obvestila.🙈
[/quote]
V nastavitvah imaš nekje.

Te f.ukare vsaj kdo na ror da. je realno. ve pajčevinarke kvazi kulturne pa gor fantazirate o občasnežih.

New Report

Close