Prostitucija
Nisem čist ziher, da te prav razumem. Ampak če te, potem seveda je razlika.
Če bi lahko izbiral med eno gospodično noči, ki jih je imela 10 in eno, ki jih ima za sabo že 500 – katero bi raje izbral? Pa recimo, da sta obe lepi, voljni in taki, kot so ti pač denimo vizualno všeč.[/quote]
Sploh ni nujno delati primerjavo med prostitutkami. Lahko je precej bolj obremenjujoča čustvena prtljaga “normalne” ženske, ki je imela pred teboj samo enega. Te naj praviloma pri “prijateljicah noči” ne bi bilo.[/quote]
S tem se v nekih aspektih čisto strinjam, čeprav čustveno prtljago imamo vsi, le soočamo se z njo vsak po svoje.
Prevaraš sam sebe, če imaš željo in si je ne izpolniš.
Saj nikjer ne trdim da je to izključno za moške, govorimo o tvojem mnenju ki se nanaša v tem primeru na moškega (logično) zato sem dal primer za moškega….. ja poglej, jaz kot partner sem še vsaki spolni partnerki uslišal praktično vse fetiše in želje…… in enako sem dobil vse želje uresničene, drugače si niti ne znam predstavljat…….
Seveda ni dveh enakih nikjer na Svetu, ampak gre se za to, da pač osebi ki bi jo naj ljubil in si v razmerju je logično da ji ugodiš v postelji čimveč kar gre, ali vsaj daš vse od sebe, torej ne zavrneš želje samo zato ker se tebi zdi neprimerna ali ogabna ali kakorkoli…. Jaz se vedno vprašam po iskrenosti čustev neke osebe ki zavrne kake take želje od svojega partnerja….. seveda lahko odvrne oseba, da če me ima rad me ne bo tega prosil ali želel ampak se mi zdi to neenakovredno v tem primeru, ker eno želi nekaj novega drugo pa samo status quo in pogojuje ”ljubezen” s statusom quo (ne bo me prosil)[/quote]
No, saj si sam lepo povedal (boldano) bistvo. Trudimo se izpolnjevati želje, ki so nam sprejemljive in ob katerih se še vedno počutimo dobro. Če meni ne bo do analnega seksa, ker se bojim ali še nikdar nisem, ampak bi, potem bom verjetno enkrat probala – če pa jaz nočem analno, ker so kolegico enkrat tako posilili, pa mi ta prizor ostaja v glavi, potem težka, da bom to probala, ker se mi pač upira. Če bo moj partner v tem primeru prezrl to in še vedno trmasto vztrajal pri svojem (da on hoče, hoče, hoče), potem imava pa problem, ja. To me spomni na Robijevo peglanje :)))
Aja, to kao provociraš zdej 🙂
Saj imaš svoje standarde in predpostavke – o mojih pa se ti tudi sanja verjetno.
Ja s to razlika, da ima pri nas kurc svojo pamet in prtljago, včas se zveže, a pogostokrat ne, sploh pri one-night stand. Pri ženskah pa je vaginalni kanal metro do možganov.
When hank asks if she slept with Bill Karen replies ‘You know me Hank, the talking and the fucking go hand in hand.’ iz Califnornication serije.
Sej ravno zato je fajt, k ženske na razumete da za tipa je fuk fuk, lahko se še spomne ne 5min kasneje, ženske pa imate to zlinkano skupaj fuk=razmerje in bi se kar obesile od jeze.
Sej vem da je težko, probajte si vbrizgat moške hormone za kakšen dan oz. v ene stvari ne drezajte, vzemite vzakup, da pač ne boste nikl razumele. Veš kaj tipi vse namo pri vas, ti vaši čevlji pa te fore, al pa pri razmerjih te obletnice pa ne vem kva vse mate, to pač vzamemo v zakup, da namo razumel in je 🙂
Kakšna nesmiselna primerjava, ki sicer le odseva Rugljev odpor do alkoholikov. Kot, da je prostituiranje svobodna odločitev, ki žensko osrečuje, poroka z alkoholikom pa je neka obveza, ker se ženske morajo s takšnimi ploditi.
Kot pravim, je to popoln nemisel.
Ni nesmisel.Prostitutka zanemarjeno stranko lahko zavrne. Žena alkoholika pa svojega nemarnega dedca ne more zavrnit, je še tepena, če ga.
Prostituiranje je prostovoljna odločitev, vkolikor ne gre za trgovino z ljudmi.
Marsikatera ženska ima doma tipa, ki ni niti lep, niti premožen, niti prijazen, zraven še smrdi, pa pije. Take ženske naj se vam bolj smislijo, kot prostitutke.
Ahh, zgled vse novodobnih moških, najjači Hank Moody. Zapit in zadrogiran boem, ki je še sam nad sabo obupal. Serija je vrhunska, ampak je samo serija.
Taki gnusni gravži na slabih plačah seksajo samo s svojimi ženami, če sploh.
Ja delno 🙂 Sam res me zanima odgovor na tole no, kaj je bolje, prostitutka al ljubica, če je neizbežno ? Jaz sem mislil, da prostitutka, ker se ne izve, sam zdej se mi zdi skor zdi, da ste ženske bol zaodovljne z diskretno ljubico.
Za en par poznam, k sta se zmenila tako, je imela ene težave in mu je sama predlagala ljubico (k jo je že mel ogledano:). No sam on je potem kar oboje, prostitutke ob ljubici. Pa je nekako šlo, samo potem je pa začel to ljubico zelo razvajat in to javno! Zaposlil jo je pri sebi, dal ogromno plačo, avto, stanovanje in to je javnost izvedela seveda, čeprav je on nategoval “saj je vse službeno, saj je samo služben avto” in so potem ženo začele ostale podjebavat (to veste kako gre ane) in zato ji je prekipelo in se ej ločila kasneje, čez nekaj let ko je zbrala (denar, drugega etc), če bi jo imel pa diskretno in je ne bi javno poniževal, bi bila verjetno še skupaj. No kasneje je to ljubico pa varal spet na enak način, vzel mlajšo spet in tako naprej in tud ta ljubica je rekla, da seveda bi mu to oprostila a ne pozabila, vendar jo je spet JAVNO poniževal na isti način, ko je očitno mlajšo razvajal… Medtem ko prostitutke, katere je obiskoval, niso bile nikol večji problem, sicer so bile seveda žene/ljubice prizadete, vendar so mu oprostile, ne pozabile, ker je bil drugače ok in so to sprejele nekako. Niso pa mogle preko javnega poniževanja z drugo žensko.
Zatorej sem mislil da je bol prostitutka oz. je morda diskretna ljubica bolje, če noben ne ve ? Samo to se mora potem zmeniti z ženo, potem gre z ljubico tako, drugače lahko ljubice tako štalo naredijo, da je joj, pove ženi…Al pa da je res zrela ljubica, najbolje še sama v razmerju, pa da imata afero, mal za podžgat. Za eno sodelovko prov vem, da ima doma premalo in vonjam njene feromone, se bojim, da bo enkrat sam iskrica preskočila in jo bom na tleh pri odprtih vratih, medtem ko me bo rotila da naj ne preneham.
Saj nikjer ne trdim da je to izključno za moške, govorimo o tvojem mnenju ki se nanaša v tem primeru na moškega (logično) zato sem dal primer za moškega….. ja poglej, jaz kot partner sem še vsaki spolni partnerki uslišal praktično vse fetiše in želje…… in enako sem dobil vse želje uresničene, drugače si niti ne znam predstavljat…….
Seveda ni dveh enakih nikjer na Svetu, ampak gre se za to, da pač osebi ki bi jo naj ljubil in si v razmerju je logično da ji ugodiš v postelji čimveč kar gre, ali vsaj daš vse od sebe, torej ne zavrneš želje samo zato ker se tebi zdi neprimerna ali ogabna ali kakorkoli…. Jaz se vedno vprašam po iskrenosti čustev neke osebe ki zavrne kake take želje od svojega partnerja….. seveda lahko odvrne oseba, da če me ima rad me ne bo tega prosil ali želel ampak se mi zdi to neenakovredno v tem primeru, ker eno želi nekaj novega drugo pa samo status quo in pogojuje ”ljubezen” s statusom quo (ne bo me prosil)[/quote]
No, saj si sam lepo povedal (boldano) bistvo. Trudimo se izpolnjevati želje, ki so nam sprejemljive in ob katerih se še vedno počutimo dobro. Če meni ne bo do analnega seksa, ker se bojim ali še nikdar nisem, ampak bi, potem bom verjetno enkrat probala – če pa jaz nočem analno, ker so kolegico enkrat tako posilili, pa mi ta prizor ostaja v glavi, potem težka, da bom to probala, ker se mi pač upira. Če bo moj partner v tem primeru prezrl to in še vedno trmasto vztrajal pri svojem (da on hoče, hoče, hoče), potem imava pa problem, ja. To me spomni na Robijevo peglanje :)))[/quote]
A tu pa ne velja princip ne govori dokler ne probaš? Jaz sem slišal en zelo dober pregovor glede tega, vsako stvar probaj trikrat, prvič da premagaš strah, drugič da se naučiš in tretjič da vidiš če ti je všeč…..
Kar se pa tvojega neposrednega primera tiče pa najsi bo resničen ali teoretičen, pa samo tole, a če bodo podobno posilili eno kolegico v pičko tudi seksala več ne boš ker se ti bo upiralo?
Pa enako za poljube pa fafanje pa tako dalje?
Pač jaz menim da se za partnerstvo potrudiš in greš preko te meje, pa nima veze kaj je dokler je legalno, nenazadnje so fetiši lahko doooosti ”hujši” kot to o čemer sva midva dajala teoretične primere….
Ja samo veš, ”dati vse od sebe” za mene ni to, da ti rečeš da se ti nekaj upira in je to to…. pomeni da pa vseeno VEČKRAT poskusiš to nardit….. da izkažeš TRUD, da se vidi da si želiš pa ne gre….
Ti si še zelen, zato klamfaš take. Dedci plačujejo kurbi za molk, ne za seks.
V obeh primerih se gre za ujetost v lastne vzorce, ki onesrečujejo obe vrsti žensk.
Oba tipa žensk imata ogromne težave s samopodobo.
Prostituiranje zato opravičujejo in podpirajo le tisti moški, ki ne spoštujejo žensk. Ker ženske same sebe ne spoštujejo.
Robi mimo si ustrelil. Ljudi žene nezavedno v mnogih primerov. Seveda si zavestno nobena tega ne želi a potem z leeeeeeeetii vidiš, a si je izbrala takega moža, kot je bil njen oče (alkoholik), čeprav ni zgledalo. Kaj ne poznaš primera “sam pjanca ne”, ugan koga pol dobi ? Pa si slab moderator, če nič ne prebereš v kakšnem brezizhodnem položaju so sploh starejše ženske, k so spoznale s kom živijo, na izbiro ima pa CESTO al pa da tolerira pjanca. Ene nimajo nič no, a moram res to grozo naštevat (pomrli starši, slabo izobražena in nezaposljiva, premoženja nič saj je bilo vse na njega pred poroko, stara že, debela od depresije). Pol pa se pusti oplodit, da bo vsaj na videz še poročena, za voljo otrok etc..
Pri nas je večino mlajših prostitutk v to šlo svobodno, pa ti veš sploh kakšne so to ? Ti maš v glavah tiste stare komunistične tajnice z rdečimi pajkicami, k sedi na pisarniškem stolu s čikom v rokah in čaka da končaš kajne. To so brhka dekleta, ki so preračunale da bodo mladost pretvorile v RETIREMENT money, medtem k ostalo pa jo po malo razprodajajo za fičfirič oz za alkoholike…
@Matkic, saj se načeloma čisto strinjava. Je pač odvisno od primera do primera in je težko kar takole na pamet.
Torej se ne boš branil njenih prstkov v svojo čokoladno zvezdico. Če jo pa toooook rajca to 🙂
Robi mimo si ustrelil. Ljudi žene nezavedno v mnogih primerov. Seveda si zavestno nobena tega ne želi a potem z leeeeeeeetii vidiš, a si je izbrala takega moža, kot je bil njen oče (alkoholik), čeprav ni zgledalo. Kaj ne poznaš primera “sam pjanca ne”, ugan koga pol dobi ? Pa si slab moderator, če nič ne prebereš v kakšnem brezizhodnem položaju so sploh starejše ženske, k so spoznale s kom živijo, na izbiro ima pa CESTO al pa da tolerira pjanca. Ene nimajo nič no, a moram res to grozo naštevat (pomrli starši, slabo izobražena in nezaposljiva, premoženja nič saj je bilo vse na njega pred poroko, stara že, debela od depresije). Pol pa se pusti oplodit, da bo vsaj na videz še poročena, za voljo otrok etc..
Pri nas je večino mlajših prostitutk v to šlo svobodno, pa ti veš sploh kakšne so to ? Ti maš v glavah tiste stare komunistične tajnice z rdečimi pajkicami, k sedi na pisarniškem stolu s čikom v rokah in čaka da končaš kajne. To so brhka dekleta, ki so preračunale da bodo mladost pretvorile v RETIREMENT money, medtem k ostalo pa jo po malo razprodajajo za fičfirič oz za alkoholike…[/quote]
Pravljice lahko komu drugemu prodajaš.
Torej, po tvoje se nekdo, ki je brezposeln, ali na minimalcu, spoštuje bolj?
Ahh, zgled vse novodobnih moških, najjači Hank Moody. Zapit in zadrogiran boem, ki je še sam nad sabo obupal. Serija je vrhunska, ampak je samo serija.[/quote]
to ni bil point, point je bil, da mu je ženo en speljal s pogovorom/poslušanjem, kar mu je odprlo pod do postelje tudi 🙂 v smislu da je pri ženskah vse zlinkano
Če si se pa res vanj vtaknila, pa vidiš da je ona na koncu dojela, da je on super, sam sem pa tja rab kakšn fuk, k mu je zgolj to, LJUBI PA NJO, 4EVA 😀 TO je bistvo. LJUBEZEN in FUK je pri tipih lahko ločeno. Pa pri enih ženskah k niso hipnotizirane tudi, dosti žen ima tudi ljubimce in so SREČNE, kot tudi tipi doma 🙂 Eni tipi pač ne morejo vsega sami podelat in je nek tihi dogovor. Sploh veš kok ženske razganja tam 40-50 ? To rab mešalec za beton, redki so sposobni sami obdelat. Ravno sedaj mislim, da bom enmu skočil na pomoč, sanj njegovo ženo v tem starostnem obdobju tko premetava, da je groza, prov vidi se, da si želi da bi jo en izmučil v postelji.
To je pač tvoje stališče. Stališče prostitutke pa je, da raje zasluži več s prodajo svojega telesa, kot pa minimalec z nekim brezveznim delom.
Za to, da lahko ODIDEJO po seksu 🙂 Pa ni rizika, sploh v klubih, da bo zanosila etc, NO DRAMA.
Lej Robi, ker si moderator bi bil kakršnkoli “boj” nesmiseln kajne ? Zanima pa me, koliko si ti tega preučil, spoznal oz doživel in iz kje vlečeš svoja spoznanja ? Jaz iz mešanice strokovnih gradiv, osebnih in tujih izkušenj, ki so zelo široke in kar se da naključno zajete (randomizirana študija 🙂 Pa ne mislim it dalj, ker vem kam pes taco moli, kle se delaš svetnika al pa si res tako omejen.
Ja delno 🙂 Sam res me zanima odgovor na tole no, kaj je bolje, prostitutka al ljubica, če je neizbežno ? Jaz sem mislil, da prostitutka, ker se ne izve, sam zdej se mi zdi skor zdi, da ste ženske bol zaodovljne z diskretno ljubico.
[/quote]
Zame neizbežno ne obstaja. Če čutiš nekontrolirano potrebo po seksu z večimi ženskami, nimava že v fundamentu nič skupnega, ker apriori ne ustrezaš mojim standardom. Simple as that. Ne morem spoštovati moških (in žensk!), ki se ne znajo vzdržat pri teh stvareh, ker se potem tudi pri drugih ne znajo, nimajo hrbtenice v pravem pomenu besede in so (imho) overall slabiči.
Skratka, to so tipi ljudi, ki imajo za svoje nekontrolirano vedenje vedno pripravljen izgovor, da so to nagoni/genetika/karkoli že … kar je seveda big no-no za vse, ki menimo, da moški ali ženski intelekt premore precej več od takih trivialnosti.
Ponavljam, velja za moške in ženske, saj se tudi slednje zagovarjajo s podobnimi bučami.
Evo, jaz sem moški in mi je analc mimo in če bi ženska hotela analca, NO GO. Me ne zanima, tud če je zveza in jeopardy.. Če je vaginalno ne morem pripeljati do dolgih in močnih krčev naslade, potem itak nisva za skupaj. Če bi pa zato hotla še nekoga zravn pa tud NO GO, ker pomen da bi se samo drogirala s kurci oz spolnimi deviacijami. Prepričan sem, da če ženska doživi tiste prave dolge orgazme vaginalno, ne bo potrebovala analnega prolapsa za to, kot tudi ne nobenih ekstremnih neumnosti. Edin primer, k bi dovolil, da ima še nekoga za zraven je, da je sam ne bi mogel vaginalno dovolj obdelati, potem bi ji pustil, da si še do konca pogasi žejo, samo analno pa ne odobravam, ker to je nezdravo totalno, ne mislim ji pleničke menjat potem.
Ahh, zgled vse novodobnih moških, najjači Hank Moody. Zapit in zadrogiran boem, ki je še sam nad sabo obupal. Serija je vrhunska, ampak je samo serija.[/quote]
to ni bil point, point je bil, da mu je ženo en speljal s pogovorom/poslušanjem, kar mu je odprlo pod do postelje tudi 🙂 v smislu da je pri ženskah vse zlinkano
Če si se pa res vanj vtaknila, pa vidiš da je ona na koncu dojela, da je on super, sam sem pa tja rab kakšn fuk, k mu je zgolj to, LJUBI PA NJO, 4EVA 😀 TO je bistvo. LJUBEZEN in FUK je pri tipih lahko ločeno. Pa pri enih ženskah k niso hipnotizirane tudi, dosti žen ima tudi ljubimce in so SREČNE, kot tudi tipi doma 🙂 Eni tipi pač ne morejo vsega sami podelat in je nek tihi dogovor. Sploh veš kok ženske razganja tam 40-50 ? To rab mešalec za beton, redki so sposobni sami obdelat. Ravno sedaj mislim, da bom enmu skočil na pomoč, sanj njegovo ženo v tem starostnem obdobju tko premetava, da je groza, prov vidi se, da si želi da bi jo en izmučil v postelji.[/quote]
Vem kje je bil point, pa sem namenoma ignorirala. Pri ženskah niti slučajno ni vse zlinkano, brez dvoma pa pogosteje.
Ne vtikam v Henkca, samo opažam kako ga na piedestal postavljajo mladi moški in se strastno vživljajo v njegov lik – zanje je on pač car, ker mu frače kar same na tiča letijo, seveda so velika večina tudi fizično prva liga in še ni imela nobenega, ki bi mu segel do gležnjev. Mokre sanje vsakega nezrelega tipa. V holivudu pač znajo pripravit scenarij za cepce 2.0 in obogateti na račun njihovih frustracij & fantazij.
Forum je zaprt za komentiranje.