Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prostitucija

Prostitucija

Seveda je napaka vedno. Zveze pa razpadejo največkrat, ker ne naredijo domače naloge, se nategujejo, da se bo partner spremenil ali pa pač zrasteta v različnih smereh. Sta se spoznala v McDonaldsu, ona/on je medtem začela zdravo jesti, se gibati, ta drug pa bi še 20let kasneje prisegal na coca colo in krompirček.

Maš pa zveze k se že v štartu ve kam pelje in gre res tja.

Garancije pa ni, seveda 🙂 Samo VEČKRAT kot ne, bi lahko razpadle zveze preprečili, kar pogovori se z ločenimi kdaj se je že vedlo oz kdaj bi jim moralo kapniti 🙂 Ena mi je rekla, da bi mogla že na poroki pogruntat, ko se ga je mož tako napil ko prasec, samo ne vem a na njeni poroki al že na eni prej.

A ti serviserji morati biti potem ekskluzivni al kako ta servisna pogodba oz razmerje poteka ? 🙂

a vidte kok družina naredi ? Na tem forumu sta več al manj 2 glavni akterki, ena iz urejene družine (ana) in vidimo kako je kultivirana, ta druga pa je vemo kera, pa je imal popolno nasprotje v družini sigurno

a sam si si ga dal (vstavil) notr ? ja da ni prehitro kaj… nisem se mogel zadržat ;D če naradiš fail, ne še pojasnjevat, je še večji fail

E
a sam si si ga dal (vstavil) notr ? ja da ni prehitro kaj… nisem se mogel zadržat ;D če naradiš fail, ne še pojasnjevat, je še večji fail[/quote]

Kaj ne znaš brati?

K*urac v svoji riti je osebno doživel!

E
a sam si si ga dal (vstavil) notr ? ja da ni prehitro kaj… nisem se mogel zadržat ;D če naradiš fail, ne še pojasnjevat, je še večji fail[/quote]

Kaj ne znaš brati?

K*urac v svoji riti je osebno doživel![/quote]

Ja sam čigav, a svoj al tuj ?

Kaj ne znaš brati?

K*urac v svoji riti je osebno doživel![/quote]

Ja sam čigav, a svoj al tuj ?[/quote]

Svojega se ne da spraviti v lastno dupe;))
Tuj valda.

Sem za vsak primer vprašal, ker sem pred časom, ne po lastni želji, videl, da se da vse živo 🙂

SAMO ZA ODRASLE (odstranite presledke)
http://www. y o u p o r n g a y .com/watch/8451692/black-guy-sticks-his-dick-in-his-ass-his-video/

Še ena zgodba, ki potrjuje moje trditve o razlogih in “svobodnih” odločitvah za prostitucijo.

http://www.cosmopolitan.si/samo-zate/izpoved-dekleta-na-klic/

Zanima me samo kako pred zvezo spoznat žensko od A do Ž da veš če je ok? Jaz menim da to ni mogoče…. tako kot recimo fetišev ne poveš glih pri prvem seksu tako tudi druge zadeve pridejo ven komaj kasneje,[/quote]

Da se ne obešaš na banalnosti. Da je ne spreminjaš. Da od nje ne pričakuješ, da ti bo dala v tazadnjo, če ji do tega ni in je ne izsiljuješ s tem, da boš potem pač to poiskal drugje. Da si tudi sam to kar si, jasno in glasno. Ostalo so samo recepti za katastrofo in fejkanje, posledično razhod čez nekaj let, ko bo vajina prava narava prišla do izraza. Ljudje fejkajo, konstantno. To je narobe. Zato se zgrešijo tisti, ki bi res pasali skupaj. Ker se vsi trudijo biti isti, popolni, najboljši. Bullshit. Potem sta skupaj par let, prava narava in vse ostalo butne ven in par se razide, ker “nista več taka, kot na začetku”. Seveda sta, samo maski sta snela. Oba.

Bodi to kar si in pusti partnerki, da je to kar je. Špilaj fair play od začetka. To se čuti, to je energija. In to je najbolj seksi od vsega. Dedec, ki ve kaj je, kaj hoče. To se čuti v njegovem glasu, vidi v njegovi drži, sliši v njegovih besedah in opazi v njegovih dejanjih. Grrrr, za pojest 🙂

Sicer pa – kako samo biti kar si? Tako, da si (emocionalno) prisoten. Čuječ. A priori do sebe, nato – logično – še do drugih. In tu nastopi težava velike večine ljudi, ki sploh ne razumejo kaj to pomeni, kaj šele, da bi to prakticirali v vsakodnevnem življenju. Večina bo temu rekla nek newagevski trend, seveda, ker ne razumejo in ne zmorejo prakticirati zaradi lastne zatumfanosti in mask, ki nam jih sproti oblači lajf. Torej zato, ker se ljudje bojijo sami sebe in sebe v oceni pred drugimi. In to že pri malenkostih, absurdnih banalnostih. It takes guts to have guts. Ampak tudi prav, mene se ne tiče kakšne odločitve kdo sprejema.

Jaz imam let kolikor jih pač imam – mene res ne motijo (čeprav me nekako skoz skušate prepričati v kontra) in točno zgoraj napisano je eden izmed razlogov, zakaj jih ne bi imela spet 25 (ko ste me tako prepričevali, da si to vsaka želi). Enostavno naduto in egocentrično sem zaljubljena v svoje možgane, ki sem jih vsa leta skrbno negovala in neštetokrat razstavila in spet sestavila 🙂 pa jih pri 25 še ni bilo v tako izpiljeni obliki. Zato zame nič v preteklosti ne predstavlja tega, kar imam danes v celoti. Sliši se neobičajno, vem 🙂 Bi me moral pač osebno poznati, da bi lahko razumel kaj bolj podrobno, ampak skratka, to je to, s čimer si jaz izbiram takega od A do Ž. V preteklosti imela enga (že zelo dolgo nazaj). Ta je edini, za katerega mi je danes morda malo žal, da sem ga pustila. Lekcija, lekcija 🙂

Še zmer mi je smešno, na glas se smejim 🙂

Pa v bistvu nimam prednastavljeno, samo sem se že dodobra spoznala kaj mi je všeč in kaj mi ni. Izkušnje pač. Čeprav tudi ta z rtfm ni slaba, tle maš, pa preberi. OK ali Cancel 🙂

Ma lej, ne obremenjujem s tem, da bi jih zmanjkalo. To delajo tisti, ki ne želijo/nočejo/ne znajo živet sami. Veš kok ljudi je na svetu, huh.

Veš koliko stvari se je za prilagodit/sprejet kompromis v partnerstvu. Ja, recimo ne bi, ne vem, igrala ping-ponga vsak teden, ampak če bi moj partner res želel, da hodiva to igrat, bi se pač potrudila in prilagodila, ter našla nek smisel še zame v vsem skupaj. Če si tako želi, potem tudi meni to nekaj pomeni. Saj pa ja spoštujem njegove potrebe in želje. Spolnost je pač nekaj povsem drugega, stvari so mnogo bolj intimne in za dobro spolnost morata oba uživat in bit predvsem sproščena. Kakršna koli presija je dizaster za dober seks.

V bistvu sploh ne vem točno kaj je tisto, kar je tako militantno groznega pri tem, kar sem rekla. Katere besede so ti pognale srh v kosti? Me zanima, da si jih zabeležim za zatežence in prihranim nežnim dušam 🙂

A ti serviserji morati biti potem ekskluzivni al kako ta servisna pogodba oz razmerje poteka ? :)[/quote]

Nisem ravno birokratski tip človeka, zato nimam enostavnega odgovora na to vprašanje 🙂

A te je prevaral in ti za to še povedal v upanju da boš oprostila? 🙂

Kakšne ženske vi to poznate :/
Jaz se ta trenutek spomnim le ene, ki je imela doma nasilnega pijanca. Pa še ta je preteklik zdaj.

Ti ne bi bila všeč.
Si lakiram nohte, se ličim, imam nekaj tetovaž pa tudi seksi perilo se najde. Tako da – te lahko kar neha zanimat 🙂

A te je prevaral in ti za to še povedal v upanju da boš oprostila? :)[/quote]

Ne bi šla v preosebne vode in razlagala kaj je bilo.

Moški, ki prevara, naj ima vsaj jajca povedat. Skrivajo pa strahopetci, ki ne upajo sprejet morebitnih posledic.

Ja odvisno zakaj maš, a ne moreš/nočeš brez al misliš da si moškm bol všeč s kemijskimi zvarki in perilom ?Drugače pa, če imaš tetovaže na vidnem mestu… to zame vedno pomen samo eno = poriva na prvem zmenku 🙂 A maš tangice tud ? Men je to vse bruh. Evo to k je matkič spraševal… tatu, tangice etc.. že po nekaj parametrih veš kok hitro da, čeprav je funny. Jst že po gatah vem kera je poštena oz bo zvesta hah, je res.

Ena sem poznal naravno ko polpet, čudovita, potem je pa mislila da mi bo še bolj všeč, je hodila namazana nekajkrat, bruh, no sej pol je dojela. Je zanimov že po fakskih pa smereh k prov privablja iste ženske. Nek so vse naravne, lepo samozavestne, lepotičke.. nek se pa že na faksih oblačijo kot kurbe. Prov sam da slišm faks, kaj šele smer, maš že eno sliko od ženske in maš že nek okvir, kaj šele da fukneš še polno ostalega skup, joj mene… pol pa pravijo da se ne da predvidet marsičesa…

A te je prevaral in ti za to še povedal v upanju da boš oprostila? :)[/quote]

Moški, ki prevara, naj ima vsaj jajca povedat. Skrivajo pa strahopetci, ki ne upajo sprejet morebitnih posledic.[/quote]

Sej me ne zanima kaj je blo, samo zanima me ČE te je prevaral ?

Skor sigurno te je prevaral, sam ne vem a si ga sama zalotila in znorela, al ti je pa sam povedal in si znorela.
Vidš, če bi šel na kurbo, verjetno ti neb povedal pa tud zalotit ga neb mogla, hvalil pa se tud neb s tem, tako da tudi tako neb blo.

Po vsem kar si rekla bi ocenil, da te je prevaral a si za to odkrila sama in potem ga sterala v k. Kasneje pa si večkrat pomislila, sploh kasneje po ostalih in ščasoma, če bi mu mogla tudi dvojno prevaro oprostit (prevara sama pa še skrivanje).

Ja, se strinjam.

Ne ta 50 Shades, Christian Grey ni MOŠKI IDOL ampak ŽENSKI CREAM, v smislu da lahko enga seksi bogtunskega popolneža, ki ima SAMO eno napakico (sado spolna deviacija), ženska ZDOMINIRA, brez da se mora za to prodati, da se ji jebe za milijarde, ona hoče popolno ljubezen, z vsem kar on že ima, zraven pa še da tisto zadnjo nepopolnost zgladi zavoljo ljubezni do nje in ona mu pri tem pomaga oz. je za to skoraj izključno zaslužna. Uspelo ji je kar prej ni še nobeni od 14ih +une domine milfine. In ta scenarij je pisala ženska, poglej jo kakšna je, k strašilo, kjer je izživela svoje sanje kao bi zdominirala enga z nečem kar nima. Moški scenarij je WOLF OF WALL STREET, če že 🙂 Podobnk Hank Moody ja, je fantazija dečkov, se strinjam.[/quote]

Meni se ne zdi nič cream. Še lep mi ni, čeprav so ženske večinoma res čisto očarane.

Ja sej to je cilj, čeprav priznam, včasih sem mislil da če je sam A do M, da bo boljši kompromis vsega, sem ugotovil da mora bit do Ž ja. Se strinjam[/quote]

No, zdaj veš. Samo še v prakso spravi. Ob dobri ženski se še spomnil ne boš na prostitutko.

Ja to že, samo kako poskrbeti, da ženske ne bodo potonile v svoj približek ? Mene to skrbi, ene so bile OMG would-marry, would-plow, would-impregnate, k so ble mlade, sedaj so pa take k bog pomagi, no morda so bili krivi možje, sam ne, za zdravje smo večinoma sami odgovorni, ene pač nočejo spremeniti navad (kajenje), a jo pustiti v štartu kajne ? Se tudi nagibam k tem. Eno odlično poznam, vendar KADI, kaj narest, “ni lepo spreminjat” pravi, drugače top shit.. [/quote]

Čisto preveč se obremenjuješ z banalnostmi. Kaditi nehaš v 24 urah. Shujšaš v parih mesecih. Faks lahko vedno še narediš. Preveč daješ na neke družbene karakteristike in premalo na bistvene, unikatne. V ženski ti iščeš nekoga, ki bo poskrbel zate na vseh nivojih. Kar je napaka. Ne išči nekoga, ki bo skrbel zate, ker skrbeti znaš sam zase – saj si pa ja odrasel moški? Išči žensko, ki te bo sprejela takšnega, kot si, ki te bo privlačila fizično in intelektualno, ki se bo znala do solz nasmejat tvojim šalam, ki bo poznala tvoje šibke in močne točke in jih tudi spoštovala. Išči žensko, ob kateri bo tvoja moškost zrasla do višav. In s tem seveda ne mislim le erekcije 🙂

Se strinjam z obakrat.

No drama, sam k ene sem pa tja hočejo vedeti ZAKAJ in imajo za tiste brez družin za PATOLOGIJO in jih secirajo 🙂
[/quote]

Pa kaj te briga kaj ene hočejo vedet? In kaj njih briga zakaj ti nekaj misliš tako, kot misliš? Boli te … družiš se in svoj dragoceni čas posvečaš ljudem, s katerimi si na isti valovni. Ostale odpikaš. Škoda časa in energije za vzgojo nevzgojenih. Not your job 😉

O vidš, to je pa lepo.

Seveda sem. Ne bi zavrgel ženske, zaradi banalnosti oz egotripa.
[/quote]

To pa dvomim 🙂

Ja point taken 🙂 To pepelčenje je lahko droga ja. Zame je ideal dobiti pepelko, kreativnost/vznemirjenje/samorealizacijo pa iskati na drugih področju v življenju in se udejanjati. Men je bil od nekdaj cilj, da se z ženskam čim manj ukvarjam in če imaš dobro ženo, se ti ni treba, se lahko ukvarjaš self-actualization. Če pa tega nimaš, pa kot je bilo rečeno, iščeš omamo in ena pogostih so tudi menjava žensk/pepelk in se tako omamljati. Za enkrat še verjamem v kreativnost, doma pa umirjeno družinsko življenje, seveda s čimbolj negovano in srečno ženo :D[/quote]

Sicer pa … kar daš, to dobiš. Vse ostalo je pesek v oči.

Moški, ki prevara, naj ima vsaj jajca povedat. Skrivajo pa strahopetci, ki ne upajo sprejet morebitnih posledic.[/quote]

Sej me ne zanima kaj je blo, samo zanima me ČE te je prevaral ?[/quote]

Jup, je. Sicer še precej na začetku, tako da je potem sledilo še mnogo lepih let. Ampak je ne bi oprostila, če ne bi on odreagiral tako, kot je. Na zadevo sva hitro pozabila brez mučnih in napetih trenutkov. Kasneje sva se razšla zaradi drugih stvari, preosebno za tule.

Vidiš @Matkic, takle mamo tisti, ki ne blefiramo 🙂 Tisočkrat dobimo nazaj žaljivke, samo zato, ker nismo po nekogaršnjih merilih.

Ja odvisno zakaj maš, a ne moreš/nočeš brez al misliš da si moškm bol všeč s kemijskimi zvarki in perilom ?Drugače pa, če imaš tetovaže na vidnem mestu… to zame vedno pomen samo eno = poriva na prvem zmenku 🙂 A maš tangice tud ? Men je to vse bruh. Evo to k je matkič spraševal… tatu, tangice etc.. že po nekaj parametrih veš kok hitro da, čeprav je funny. Jst že po gatah vem kera je poštena oz bo zvesta hah, je res.[/quote]

Zakaj čutiš potrebo po tem, da si pokroviteljski? Te to dela bolj moškega?

Ne vem no, obstaja lep makeup in obstaja slab makeup. Kako ti kategoriziraš, ne vem, niti me kaj preveč zanima.

Nekatere tetovaže se vidijo, nekatere se ne. Sem že na prvem zmenku, sem pa tudi šele po dveh mesecih. Joj, eni samo živimo no in ne seciramo vsakega dne posebej. Dajte dihat ljudje božji 🙂 In zdaj misliš, da me poznaš, da me lahko sodiš po nekih svojih percepcijah? 🙂 Ne, tangic ne nosim. Koliko odstotkov zdaj odstopam? Preračunavaš sproti? Katere gatke pa so zveste gatke? Me prav zanima, da preračunamo še to 🙂

Ja lih polpet pa res ni naraven, je vedno zmes večih sestavin.
Uh, zelo, zelo si omejen s svojim mišljenjem. Priporočam malce liberalnosti in odprtega duha 🙂

Trokraki so menda najboljši 🙂

http://www.cosmopolitan.si/samo-zate/izpoved-dekleta-na-klic/%5B/quote%5D

Dobro, ti zdaj po netu iščeš potrdila za svoje teorije, ampak v osnovi je tako, da je odločitev za vsako delo v bistvu neprostovoljna.

Ti ers misliš, da ženske, ki garajo za drobiž za tekočim trakom, kaj bolj uživajo v lajfu?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Trokraki so menda najboljši :-)[/quote]

Ustrezen oglas :)))

[img]http://shrani.si/t/1u/od/1fASn0Nl/screen-shot-2015-05-01-a.jpg[/img]

Si hotel povedat, da tip ni imel jajc? Ker komot bi jo lahko poteral in živel naprej, kot je pred tem. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zanimivo je, da je ravno prostitucija tako trn v oku marsikoga, v bistvu gre pa za delo, jerr mlada punca, ki dobro zgleda, zasluži tudi 40 eurov v 15 minutah…Faušija?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close