prostituke

Zanima me koliko pogosto hodite k prostitutkam in zakaj? Kakšne so, so usluge dobre, so drage, z njimi seksate ali sploh ne?
Glede na to, da sem zasledil v novicah neko famozno novico koliko Slovenk se ukvarja s prostitucijo, mi sploh ni jasno kje so vse te prostituke. V oglasniku jih ni niti procent tistega kar naj bi izračunali “uradni” viri…
sej nisem neumen da bi hodil k prostitutkam, da se kaj nalezem, pa občutek da je blo v njeni ***** čist preveč kurcov, blak.
Sploh pa se muco da dobit tud zastonj. jebi ga, gorenc.

Mislim, da je vprašanje za moške , pa bom vseeno dodala inf.
V Slo večina prostitutk dela nelegalno ( študija ) in sicer pod pokroviteljstvom moškega, ki kasira- tako kot v tujini.
So pa to deklice, ki so tujke in jim ob vstopu v državo poberejo vse dokumente in nimajo možnosti za svobodno vrnitev v matično državo.
Uvozijo jih pod različnimi pretvezami , so pa v resnici usmiljenja vredna bitja – lepa , a……
Ves čas imajo spremstvo, nastopajo kot plesalke v klubih ( v Lj. jih je kar nekaj ) ali v privat stanovanjih.
Baje z lahkoto dobiš cifre !

Iza! S prijateljem sva enkrat za štos preverjala koliko je v oglasniku Slovenk in koliko ne. Bile so VSE Slovenke in niti duha niti sluha o kakšnih “uvoženih” prostitutkah!

Na to temo v glavnem vse pise na:
http://www.nejcpass.org – forum o prostituciji v Sloveniji.

Verjamem, ampak debatiramo pa tule!

Pred kratkim je bil v Oni članek na to temo in je bilo povedano v bistvu isto, kot je bilo že kdaj prej v kakem drugem članku. Namreč, v Sloveniji je večina prostituk to ‘honornarno’ in živijo v bistvu dvojno življenje. Veliko je študentk, ki se s tem ukvarjajo. Pa tudi srednješolk.
V Ljubljani je bilo par let nazaj splošno znano, kje dobiti mlado punco v petek zvečer. Dekleta (upaš lahko, da so bila stara 18 let) so se nastavljala ob cesti na Dolgem mostu pa morda še kje. Srednješolke, ki so si tako nabrale nekaj denarja za sobotno žuranje, za kozmetiko, za cunje in podobno. Zelo zelo žalostno. Ampak tudi zelo resnično.
Pa govori se tudi, da če v hotelu izraziš svojo željio, da ti znajo poiskati pravo, ki se s tem ukvarja.
Menim, da je ideja o tem, da so prostitutke v Sloveniji samo tujke, sicer lahko prijetna iluzija, a je daleč od resnice. Ponavadi so to ‘čisto normalne ženske’, ki imajo sicer fanta ali moža, ki o tej dejavnosti nič ne ve.

Mogoče se na to ne spoznam kaj preveč, ampak jaz se vozim skoraj vsak dan čez Dolgi most in tam ni nikogar razen kakšnih štopark pa še to zelo redko. Meni se klub temu zdijo to samo medijski trači.

Jaz hodim k prostitutkam recimo približno 10x na leto. z njimi seksam (kaj pa bi drugega), usluge so dobre, le predrage. Vse punce dosedaj so bile prijazne in Slovenke. Pri njih dobim seks, pogovor, bližino sočloveka, objeme…. pač kar v življenju nimam in pogrešam.
Zakaj?
Ker nimam punce. Zastonj mi ne da nobena, rada me nima nobena, pa za nekaj nežnosti plačam. Še dobro, da imam dobro plačo, da si lahko to privoščim, pa še izbiram lahko med mnogimi lepoticami.

pa še izbiram lahko med mnogimi lepoticami…
KHM… SO MED PROSTITUTKAMI LEPOTICE?

Ja seveda, kako pa bi grde ženske s tem kaj zaslužile? Prostitutke so v vseh cenovnih razredih, torej morajo bit tudi lepotice med njimi, si mislim.

Mnoge so prave lepotice. razne študentke ipd…
Saj grde itak ne bi nič zaslužile.

en drug nick, končno en pošten odgovor na temle forumu! Nekje sem bral debato neke bejbe, ki je ugotovila, da fant hodi k prostitutkami, ker so cenejše od nje same…, kar predvidevam, da je računovodsko precej točno.
Me pa zanima kje jih dobiš? Ali jih je res toliko kot pravijo uradni viri nevem koliko par 100.000 ? Jaz vidim ponudbe samo v oglasniku, kjer pa jih ni niti približno toliko.

To drži če ti je dost da sexaš 1x na mesec eno uro :)))
Povprečje pa je 3x na teden (zanemarimo uro ali dve) to je cca 13 x na mesec. In to je 13 x15.000 (povprečje) .
TO JE 195.000 SIT na mesec. Če je to za tebe ceneje???? Večina še plače nima toliko. Od česa pa bo živel???
Kren, kren ti si kreten, vsaj kar se računovodstva tiče :)))
Kar se pa tiče oglasnika tam niso vse, nekater sploh ne oglašujejo, ke imajo stalne stranke…saj je tko bolj varno in nove sprejemajo samo po priporočilih, takih je največ. V SO je pa največ takih, ki potrebujejo denar za drogo ali pa imajo zvodnike!

Čudi me da ste moški tako zavrti. Kaj ni fantazija vsakega moškega, da bi enkrat s prostitutko?
Marsi katera je res prisiljena v to, je pa sigurno med njimi ogromno drugih ki v tem uživajo in združijo prijetno z koristnim.
Kar se bolezni tiče. Ne vem kje misliš da te ženske delajo. Večina (kar mal poklič in vprašaj ali lahko brez gumice!) veliko bolj pazi nase kot katera na zabavah. Ko so fajn pijane in sam gleda kje ga bo dobila. Mislim da je več možnosti da boš kaj fasal tako nekje na neki zabavi kot pri prostitutki. Seveda če se prej prepričaš v kakšnih razmrah delajo. Če ti že po telefonu reče da lahko brez gumice, beži, ostale še fafajo ne brez gumice kaj da bi seksale. To je njihov kruh, zato si lahko ziher da pazijo nase.
Pa še eno vprašanje. Mislite da samo moški hodite k prostitutkam? Lahko ste ziher da tudi masikatera ženska skoči do prostitutke, žigola ali pa grejo kar v paru. Mislim da gre mož in žena k prostitutki.
Glede govoric in govoric, je to precej varno a ne?
Verjetno nobena prostitutka ne bo razlagala “ej veš tista soseda sta pa oba zadnjič k meni prišla!” Tako kot se to lahko zgodi po kakšni avanturici na gasilski zabavi.
lp
tokrat anonimna

Le kje si dobil uradne podatke o številu prostitutk? To so samo prenapihnjena predvidevanja. Koliko jih je, ne ve nihče, pa tudi velika večina jih najbrž dela le občasno in priložnostno.
Če je v slo 2M ljudi, je od tega 1M žensk, če odštejemo tiste do 13 let in nad 60 jih mogoče ostane še 500K . Ah, ne verjamem, da se vsak peta prostituira :-))) Ali pa so mogoče vračunane tudi tiste ženske, ki jim plačujejo razne stvari fantje in možje?

delavec
Dosti žensk je, ki stanejo svoje fante in može takšno vsoto, kot si napisal.
Sicer pa ti bo vsaka, če boš res 3x tedensko hodil k njej dala precejšen količinski popust. Hehe, mnogi niti v zakonu ne seksajo toliko. Kje so pa tisti brez partnerjev? Mislim, da je tvoj izračun povprečja prenapihnjeno. Le kako si ga izračunal?
Prostitutko ni treba peljat na večerjo, pijačo, v kino, opero, na dopust, ji zgradit hiše, da se še dere nate…. Plačaš in greš, in ti potem ne serje cel dan na glavo, kot prenekatera zakonska žena.
Tisti, ki zasluži 400 jurjev, gre lahko 3x na teden, pa mu še zmeraj več ostane ko tebi, kdor pa zasluži manj, se pa pač prilagodi svojim zmožnostim.
Ni mi jasno zakaj redkokdo bere moje poste, odgovarja pa zmeraj. Preberi si ga še enkrat, opazil boš, da tam nikjer ne omenjam 3x na teden. Če si pismen, seveda…
Ma nimam pojma, bom pa shranil link, ko ga bom našel. Tudi meni se dozdeva, da je na statistiki kup bebcev, ki seštevajo vse, ki ne hodijo ob nedeljah k maši.
S tem se sicer strinjam, ker vem da je res. Res pa je tudi, da prostitutke fafajo VSE brez gumice. Imam en zanesljiv vir o tem.

No tukajle berem tole mini razpravico o prostituciji v Sloveniji. Je precej stereotipov . No bom še jaz napisal nekaj izkušenj iz prve roke. ;-))
Da se kakšne nastavljajo na dolgem mostu oziroma so se, ne slišim prvič, vedar to ne drži. Res pa je, da na začetku dolgega mosta, uvoz na avtocesto, stoji ob petkih malo morje bejb in tipov – študentje. Tam je eden izmed ,,štop placev,, v Ljubljani…ta je proti Primorski… pri recimo ,,World centru,, proti Štajerski.
Orala brez kondoma, ja nudijo jo praktično vse, samo marsikateri moški ne ve, kakšni možnosti za okužbo se izpostavlja. Orala brez kondoma…kondom gor…seks in lepo vsa slina se ti vdrgne v kožo…in če je okužena…100% fašeš okužbo…in potem si športnik z adidasom ;-(((
Število prostitutk v Sloveniji? Okoli sto. Če pogledaš v Salamonov oglasnik in upoštevaš, da ima v povprečju vsaka minimalno po dva telefona – Mobi in Simobil…smo tu nekje…s tem mislim mobi prostitutke.
Glede raznih številk in raziskav nekih nevladnih in vladnih inštitucij je pa takole. Primer: neke nevladne organizacije ugotovijo da je 35 % Slovencev funkcionalno nepismenih (če imaš probleme z izpolnjevanjem raznih obrazcev, npr. dohodnine se smatraš za funkcionalno nepismenega). To se piše po časopisih gor in dol in potem se pojavi neka nevladna organizacija, ki dobi od države denar, da bo izboljšala razmere na tem področju. In ko vidiš kdo sedi na čelu teh organizacij( kdo dobesedno sedi in vleče denar), ti je vse jasno.
Previdno z tem raziskavami.
Z prostitucijo v SLO je pa takole:
Prostitutke se lahko razdeli v dve skupini:
Plesalke v striptiz barih…vse so tujke…poleg plesa se VSE ukvarjajo z prostitucijo…kajti vsi striptiz bari so v hotelih, motelih oziroma imajo »prenočitvene zmogljivosti« VSE so v Sloveniji legalno…policija ima tu vse pod nadzorom. Imajo razne umetniške vize, ki se jih da dobiti…če imaš status umetnika…kar pa z določeno podkupnino…ni problem…v mislih imam določene vzhodne države.
Stereotipi o raznih naivnih puncah, ki so mislile, da bodo super plačane natakarice na zahodu…in potem jih prisilijo v prostitucijo NE DRŽI.
Zadnjič sem bral zelo tehtno napisan članek v neki nemški reviji, ki je temeljil na raziskavi Ukrajinske policije. Vse punce točno vejo v kaj se podajajo…nobena ne gre v to ¸¸na suho,, vsaka ima vsaj eno prijateljico, ki se z tem ukvarja…in ta jih z dela pozna tudi malo morje…ki poznajo druge itd. In točno se ve kaj moraš delati…in koliko zaslužiš…koliko ti vzamejo za provizijo, hrano, stanovanje. Razne jokajoče scene, ko se punce zatečejo na veleposlaništvo po pomoč…so predvsem zaradi kretenastih in prepohlepnih šefov…ko ne dobijo toliko, kot bi morale…deportirajo jih nazaj v domovino…od koder vse v roku meseca ali dva zginejo…k boljšim delodajalcem. To je bila uradna raziskava Ukrajinske policije in če človek logično pomisli, to drži.
Druga ogromna skupina so mobitel prostitutke.
Cene so v zadnjih desetih letih padle- zakon ponudbe in povpraševanja.Včasih je bil seks do pol ure 100 mark (danes preračunano z evrov 12 000 SIT), nad eno uro pa 150 mark(18000 SIT). Vse ostalo …orala brez kondoma itd….se je doplačevalo.
Danes so cene…seks do pol ure 10 000 SIT, ena ura 15 000 SIT, doplača se edino masaža in anala po 5 000 SIT.
Med temi praktično ni tujk ali kakšnih mladoletnic… tu in tam se najde kakšna »tuja študentka« iz bivših jugo republik.…tudi to nadzira policija. Nova cifra v Salamoncu…in potem kontrola. In take zelo hitro nehajo z delom…pač viza…delo na črno…
So pa baje policaji oz. inšpektorji zelo korektni in prijazni. Osebni podatki, malo pogleda po rokah če se fiksa, izpolni folmular, ji da vizitko…da prijavi nov mobi, če ga bo imela…in to je to…velja za slovenske državljanke.
Je pa velika razlika med samimi prostitutkami. To včasih ne moreš verjet kdo in kaj se vse danes prostituira.
Primer profesionalke: Stanovanje ima na lahko dostopni lokaciji, večji blok, kjer se noben ne ozira drug na drugega, urejeno stanovanje…kjer se lahko stuširaš. Lepo sveže stuširana, prijazna…lahko še dobiš kako pijačo…izvedenka za seks.
Primer amaterke: Stanovanje v nekem majhnem blokcu, polnem upokojencev, ki nimajo početi drugega kot zijati, kdo je na obisku. Neka cenena napol smrdeča luknja…ona nestuširana z ***** smrdečo po kondomih…malo študira na faksu…vmes jo kdaj nastavi če ima glih čas in rabi denar…o seksu nima pojma…
Primer kurbišča: Trosobn stanovanje…notri je nekaj ****…vsem se jebe, če sosedje vejo kaj se dogaja…če se stranke srečajo…razsuto stanovanje…neki smrdeči polomljeni kavči in jogiji…punce prestrašene…pretepene…z preštetimi kondomi…po sobah se prisluškuje…in neke amortizirane prostitutke.
Ampak ko narediš en krog, si najdeš svojo …moja: višina 173, suha lepa in simpatična. Prsi dobra štirka. Res zelo zelo lepa bejba. In oglasa nima več Salamonovem oglasniku. Ima toliko stalnih strank…
Zakaj hodijo oziroma hodimo k prostitutkam?
Večina strank (po nekih ameriških raziskavah) je poročenih. In večina jih je izjavila, da jim je obisk pri prostitutki rešil zakon!
Zdolgočasen zakon. Z ljubicami traja dolgo časa, da jo dobiš, še več časa, da se je znebiš in stalni problemi. Pa še presneto drage so lahko. Tu pa se ve…samo seks. Nevarnost, da te dobi žena je minimalna in to je ena taka živitev seksualnega življenja.
Ali če sem malo ciničen: imaš ženo dobro kot kruh, ampak tudi kruha se naješ…in si včasih zaželiš kakšno dobro **** in greš in si privoščiš.
Sam nisem poročen. Nisem grd, univ. izobražen, z svojim stanovanjem, avtom… (že vidim da se bo ziher ena zapičla v tole). Imel sem že nekaj punc…Trenutno prebolevam eno daljšo vezo in ves čas sem ji bil zvest. Preprosto preveč cenim punce, da bi eno zapeljal… mi ni problem…. in jo imel samo za seks. Pri prostitutkah je vse jasno. Plačaš…seks..in greš. Tako kot greš v restavracijo, naročiš, poješ in greš…še krožnikov ti ni treba pomiti.
Madona sem se razpisal. No za enkrat bo dovolj. Tako malo za vpogled v slovensko sceno v prostituciji – iz prve roke.

kaj naj rečem…iskreno,,, prisrčno….strokovno….prijetno….
imej se lepo in uživaj še naprej.
Preprosto , enostavno in predvsem življensko.

Prostitutke ne hvala! res da nisem lep, nisem pa tudi ne tak kot oni noterdamski zvonar, da si nebi mogel najti ene frače.
Jaz ne razumem od kje stereotip, da žensek toliko stanejo?? Če vas to moti, pa si najdite bejbo z dobro službo.

Hmmm,
kaj pa če jih niti ni toliko, kaj pa če so samo zelo produktivne?
Forum je zaprt za komentiranje.