Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prostituke

prostituke

Ni stereotip, je samo kalkulacija. In prav ima tisti, ki pravi, da je prostitutka 3x tedensko cenejša od ene stalne! 😉

Seveda nisi ti napisal, ker sem to jaz napisal ce bi bil pismen bi to opazil :)))

Tvoji zanesljivi vir so popolnoma napacni

ce na mene leti sem jaz rekel, da je prostititka 3x tedensko drazja od stalen partnerice

Kako ste pa eni moški bogi, to pa ni res. Prav patetični!!!
No kot da to že itak nisem vedela!

In da prostitutka manj stane kot ena stalna?! Ja če si idiot in si tako najdeš. Lahko je tudi zelo skromna in te nič ne stane. Ali takih ni več??? Haloooo???

Ni nujno! Ko preračunaš vse stroške stalne partnerice se ti hitro posveti. Samo nekaj računovodske žilice moraš imet v sebi!

Meni ocitno taka racunovodska zilica manjka..al sm pa nezahtevno bitje. 😉

kren ful me zanima ta racunica? mislm a je to misljen tko da jo mors ven pelat pa na vecerje pa darila pa to al kaj?

Večerje, darila…… ko pa gre ti pa vzame stanovanje, zahteva preživnino….

Ja a pa vas vase zenske nikol ne pelejo na vecerjo al pa na pjaco al pa placata vsak pol? A vedno vi to placujete?

Stanovanja ti glih ne more vzet..prezivnino bi pa ze ti mogu sam placvat za svojga otroka..no ampak vecinoma moski tega ne pocnejo in so jim otroci zadnja skrb in se morajo mame za minimalno prezivnino vlacit po sodiscih itd.

Hmmm. Vedno plačam večerjo jaz, pa pijačo tudi. Pa tudi bencin in vse drugo.

Stanovanje ponavadi ostane ženskam, tako kot tudi otroci. Ko pa sem omenil preživnino nisem mislil na otroško – (da plačuješ za svoje otroke se mi zdi samoumevno). Nekatere ženske zahtevajo preživnino za sebe. Nekatere se celo nočejo zaposlit (poznam take primere) in živijo od preživnine – svoje in od otrok. Kar malo pobrskaj nazaj po forumih- smo že nekaj debatirali na to temo.

In kaj pravijo punce:

Avtor: xtrm
Datum: 18-08-04 10:22

Takega se splača mal izkoristit :)) brez slabe vesti. Probaš do kje gre, pol mu pa poveš svoje. Njahuj je, ko so taki revčki, in pol dobijo eno babo, ko jih scota, pa ovije okol prsta pa nič ne mroejo.

drug nick: dobr da je to iz konteksta vzeto in da sploh nima veze s to temo tukaj.

megaboy;
sorry ampak ne wem kako sta zmenjena s tvojo, meni bi bilo neugodno da on skoz vse placuje in mi to ni vsec in jaz vedno vztrajam pr sistemu 1x eni 1x drug al pa kej tazga.
Za stanovanje ne wem kako je ker wem da se je v primeru nase familje hisa delila na pol (kupnina potem ko je bila prodana) kljub temu da je moja mama financno veliko vec vlozila kot oce.
Kar se tice tega da se zenska noce zaposlit verjamem da obstajajo taki primeri in ne recem da so pa vse mame biseri itd. obstajajo pa tud primeri ko gre oce na zavod zato da kao nima dohodkov , dela pri sedanji zeni ki mu kao izplacuje minimalno placo, prepise vse nanjo itd..tako da kao res nima nobenih velikih dohodkov in ne more placevat prezivnine.Okrog se pa vozi z najnovejsimi avti , ma 2 hise itd., otroku ssedanjo zeno daje ogromno žepnino in mu kupi vse..

Lej ne rečem da skrominih punc ni več, so, samo jih je res zelo zelo malo, sploh če gledam v večjih mestih, tam bi ble rade vse neki fine polne denarja in ne vem kaj še……
Dokaj NORMALNE PUNCE so bolj po vaseh ali manjših krajih.

Uroš to je zame s5 posploševanje..
No ja saj je vseeno jaz sm ze zgori napisala kako je s tem pr men pa tud pr puncah s katerimi se jaz druzim in so mi prijateljice..za ostale pa tko ne morm trdit.

Kva pa deci gledajo take babe k nočejo delat?? Sami so si krivi, če jih ne znajo pošlihtat.

Meni se je od nekdaj zdelo samo po sebi umevno, da sama zaslužim za življenje in za priboljške. In ogromno takšnih deklet in žena poznam, ki razmišljajo in živijo na ta način. Tako da ko hodim ven z moškim, ga gotovo nič več ne stanem, kot če bi hodil ven sam. Pač gledam na to, da si stroške deliva. Enkrat plača eden,drugič drug.

Seveda se mi je pa že zgodilo, da sem doživela pravi napad užaljenosti, ko sem kdaj hotela jaz plačat račun. Zato vem, da tudi taki moški obstajate. Je pa res, da tip, ki čuti potrebo, da mora vse sam plačevat, bo to počel, tisti, ki pa je ne čuti, pa tega ne bo delal. Ljudje smo različni. Vsakdo ima svoj način. In družil se boš z žensko, ki se bo skladala s tvojim načinom, a ne.
Sem že doživela, da ko je moški videl, da ne želim biti financirano bitje, da se je potem kar umaknil.

Jaz se nikoli ne bi spravila v vezo z moškim, ki bi želel kar sedeti doma in nič delati. Prav tako ne bi bila pripravljena bit v vezi z nekom, ki bi od mene pričakoval, da bom doma in čakala na njegov denar. Hočem reč, če si greš takšno življenje, ko si v vezi, potem se ne gre preveč čuditi, da tvoje vzdrževano bitje želi biti vzdrževano tudi po razhodu.

Nič bat! Samo iščemo utemeljitve, če je to res… 🙂

Naj še jaz povem svojo zgodbo.

V mladih letih sem bil bolj sramežljive sorte,zato tudi z dekleti nism kaj preveč komuniciral. Nekega dne sem se odločil da obiščem prodajalko ljubezni (ubistvu sta bile dve) to je bilo v lj. hotel lipa.

ena dekle dokaj simpatična,druga kar presuha. Vas zanima kaj sem dobil za 10k bilo je fafanje izmenično,eno sm pa lahko božal po muci ter prsih (za prijet jih ni bilo) ko pa sm ji poril samo en prstek v češpljico,je pa takoj zajamrala,da ne pregloboko)

In kar se je nenazadnje zgodilo,je bilo to,da sm dobil malo infekcijo na penisu,pojavile so se male pikice,ki so po parih dneh ter rednem umivanju izginile.

Tako da nikoli več ne obiščem KURB.

Itak sm pa sedaj zadovoljen s punco,me ima rada in jaz njo ter dobim sex pri njej iz ljubezni,ne pa iz potrebe!

Dedi, ki pravijom da jih redne partnerke več stanejo kot kurbe, so si čist sami krivi – nesposobneži za mene.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Phja, za malo denarja, malo muzike 😉 Iz tega se nauči uporabljati zaščito!!!

Vidi se, da si 100% razgledan na tem področju in da se še niso zacelile rane za dekletom, s katero si preživel daljšo vezo. Samo kar seješ, to tudi žanješ (vem iz lastnih izkušenj). Morda bi bilo bolje, da bi več energije vložil v iskanje kruha, ki se ga ne boš nikoli prenajedel, kot pa da se smiliš samemu sebi in iščeš opravičila za svoja dejanja. Pa lep dan.

Tole si pa hudo dobro napisal! Nekako sem tudi sam predvideval, da je res točno to kar si ti sedajle obelodanil!

Pa kdo ti govori o njegovih težavah? Pogovarjamo se o “kurbah” 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close