prosto po prešernu
Ste naredile že kakšno neumnost, zdaj, ko se leto bliža koncu, oz. se vam je zgodilo kej hecnega te dni?
Naj začnem jaz: od 9.00 zjutraj ugotovim, da sem prišla DELAT BREZ MODRCA!! Pozabla sem si ga dat gor – brzina za oblačit dva frocka, nase pa pozabila. Ej, še nikoli se mi ni zgodila tako idiotska stvar. Še dobro, da imam bolj ”masivno” volneno majico, da stvar ni tako opazna.
lep dan vam želim (in ne pozabte na modrc! :-))
Kraševka,
:))))))))))) ta je pa dobra. Ne, ni se mi še zgodilo kaj takega. Prva stvar, ki jo oblečem, je modrc (po tuširanju). Uh, je pa moralo bit kar neugodno? Js znorim, če sem brez modrca (razen u postli :-))) ) Ne prenesem, da mi kar vse okrog skače. Pa še gravitacija …
:)))) Tak sem jaz enkrat v drugem letniku srednje šole malo zaspala, pa ful panika, ker sem morala bit obvezno pri prvi uri, ker sem bla napovedana za spraševanje. In na brzino vse, valjda, pa zadnjo minutko pred profesorco priletim, si oddahnem. Pol pa seveda vprašana in pred tablo ugotovim, da sem pozabla modrček!!! Ojoj! Mela sem srečo, da je blo pozimi in sem itak mela preko jakno, pa še to, da smo takrat ble v razredu same punce. :)))
Joj, moram še nekaj dodat, zdaj sem se spomnila.
Ta modrček namreč ni taka kriza- ena moja kolegica se je enkrat tak napila, da je v gostilni pozabla čevelj!!! Kako ji je to uspelo, mi še zdaj ni jasno, bli so bolj taki za nataknit, na peto. In pijana, tako je bila, ni opazla, da na eni nogi ima sandal, drugo pa boso!
Kraševka, nič se sekirat, se je pred leti tudi meni enkrat zgodilo, da sem v službo prišla brez modrca. Ko sem to ugotovila in povedala sodelavki, mi je rekla, da se vidi, da imam ta dan kožo na obrazu bolj napeto. 🙂
Sama za kaj takega sploh ne rabim imeti otrok. Je čisto dovolj, da se mi dogodi jutro.
Joj, Ajšy, groza….zdaj si me spomnila……jaz sem enkrat (daaaaleč nazaj, v norih letih;)) prišla domov bosa s Štuka…..in to skoraj čez pol Maribora….ufff, verjetno je bil kak kozarček preveč;)….še dobro, čevlje so mi nesli, baje da so me tak tiščali, da sem jih sezula ;))))
Zaj me je pa sram 😉
:)))) Pride taki dan, ne! :))))
To sicer razumem, da si si jih sezula, ker so te žulili, jaz sem lani na morju sredi Splita (popolnoma trezna!), hodla s sandali v rokah, ker so me tak zažulili, da ni šlo dalje- najprej me je en kolega nabasal na rame, pa me nosil, pol pa je že on bil utrujen in me je dol vrgo! :)))) Sem se vsedla na klopco, sezula šuhe, pa gremo dalje. :)))) Malo so me čudno ludi gledli, pa kaj zaj, nisem jaz neka fina! :))))
Drugač pa ta kolegica pa jih je dobesedno zgubla… ne vem, sej pravim, še zaj mi ni jasno, kak ji je ratalo… :))))
Forum je zaprt za komentiranje.