proteini dodatki k prehrani in povečava telesne teže
ali se lahko zrediš s temi prehranskimi dodatki proteini tudi, če malo manj treniraš, ker to so te Whey (sirutke) protein kjer ti, da več kot vsaka hrana pač dodatek k prehrani pa, da zraven kupiš še pospeševalce hormonov.
Pač eni gledajo na to kot zelo škodljivo v resnici pa ni, tako, da ne s takimi…
hvala
lp.
To so dodatki in samo to ti bo malo pomagalo…povečaj količino v obrokih.Sam sem imel težave ki sem jih rešil z osebnim trenerjem in dobil jedilnik ter v nekaj mesecih dobil kvalitetnih 10kg…ker se ukvarjam z biciklizmom sem se toliko bolj gledal da se nisem zašpehal ampak dobil na masi…stvar je dokaj zapletena če nisi v tem…sem dostkrat poskušal sam pa ni šlo…nisi pa na pravem forumu…tukaj je večina žensk ki te ne bo razumela saj same vedno želijo kilo manj in ne več �
Teli pospesovalci hormonov so larifari…kreatin je stokrat boljsi in ki resnicno deluje…skratka na hitro delaj kompleksne vaje(pocepi,bench,vojaski potisk,mrtvi dvigi,razna vesljanja..),prehrana:beljakovine,ko povecas trening jih dvines na na 2g na kilogram TT,mascobe 1+ na kilogram TT,OH po zelji,ce jih bo prevec bo tudi trebuh vedno vecji…ko bos delal benca 150kg in pocepe 200kg bos dojel,da si zelo razvit!!za kvalitetnih 10kg bos rabil par let in resne “diete”…