Protest danes – A SE VI ZAJEVBAVATE?!
Toliko reklame pa toliko gobcanja, da boste prišli….. Od starih politikov do Tomašiča in tistih punc iz podmladka SDS, ki so vse govorile kako bodo pripeljale mlade.
No, kje ste bili?! Kje?! Še tisti majhen prostor na Kongresnem trgu ni bil poln.
In potem se Primc še dela norca in reče, da se je zbralo 40 000 ljudi! Spet ena nula preveč! Danes jih ni bilo nič več kot zadnjič pred Maxijem, kvečjemu manj!
Nekaj starcev je prišlo, isti kot hodijo na Ruparjeve proteste. Nič od nič. In vi potem obljubljate da bo vlada padla? padel bo kvečjemu kakšen ata, ki ga noge ne bodo držale!
V RIT SE ZALETITE!!!
5000 mas sramota zate
ne vem kaj naj rečem, psloh. res ne. sem brez besed. meni se je tudi zelo zelo bogo. jaz sem pričakoval da bo to DR MR. da bodo oder odnesli pred globovo bajto pa jajca metali v bajto. da bodo to kocke lete v parlametn. da bodo to bakle, kresovi, letala preletavala, vojska imele neki. gasilci špricali, jaz sem mislil, da bodo doktorji ki protestirajo prišli pomagat ljudme pa vse skup. jaz sem res priakoval, da bo to to. veliki finale. da bo danes levi fašist kučan posranc, rabil nove plenice in novo protezo. da bodo opankarji z cementmi šuhi fuknil iv ljubljanico. pol pa to?? to?? jaz tega folka ne razumem. kaj bi ta folk rad? res imel didgitalni denar, res imel kitajsko tukaj? kitajsko z musliči. migranti in osnovni dohodek, 500 evrov pa žret mrčeš in drek od kučana in šiso od kučana po gutli dol vlivat pa se gret na drva??? to bi radi? jaz sem tako razočaran nad vami vsemi. to je pogreb. to je, ja ne vem kaj naj napišem sploh. pol pa imejtek učkota gor pa holoba, pa krastačo musarco posrano, pa se jebajte. preprosto slovenci jebajt se.
NAROD GLUPI, OVCE GLUPE, VAS ŠE NISO DOBRO NASTRIGLI, STE ŠLI PLOSKAT LOPOVOMA, GENOCIDNIKOMA, sem iskala v živo prenos, vidim na SDS strani frise Janša, Hojs, ugasnem takoj!
Ubogi na duhu, narod glupi, tile so vam šole zaprli, občine so vam zaprli, nagobčnike nataknili, pocepili so vas kot ovce, saj drugega niste kot ovce!, nabijajo vam CO2 davke na elektriko, vaše otroke so vam dali domov, da jih šolajo!
VSI TISTE, KI STE DANES STALI V LJUBLJANI ZA TA SDS, ZASLUŽITE SI, DA VAS POTAMANIJO KOT MLADE ODVEČNE MAČKE, KER TI ISTI SO V LETU 2024, ja, letos, NABAVILI NOVE MILIJONE MrNa cepiv!
ni kaj dodat, 21.03.2024 ob 21:05
Folk še ni pozabil izživljanja, ki sta ga izvajala Janša in Hojs z vodnimi topovi in solzivci ter izsiljevanjem. Zato nista imela prav nobene podpore na protestih, razen dementnežev. Bodo protesti seveda, vendar ne v imenu in za ime Janša. Sorry.
Nobenega Janševega kriminala nismo pozabili!
Prekupčevanje z orožjem in prisvajanje denarja – uboj slovenskega vojaka Tonija Mrlaka – pripravljanje državnega udara 21.3.1994 – ponarejanje arhivskih dokumentov – koruptivna zaposlitev hčere Nike Janša v državnem podjetju Plinovodi – nepojasnjeno premoženje – podkupnine pri Patrii – blatenje Slovenije v tujini – pajdašenje z italijanskimi fašisti in madžarskimi barbari – izogibanje sodiščem in usmerjanje sodnikov à la Barbara Brezigar, da izgubljajo spise
In še in še!
Janša je PSIHOPAT in RAK RANA samostojne Slovenije!!!
Mene resno čudi, da so prišli samo taisti starčki (pa še ti v manjšem številu), ki rinejo na Ruparjeve shode. Glede na ves keš, ki ga je SDS zmetala v plakate in reklame, pa pozive na Novatv, pa glede na pisanje na Twitterju….. je tole danes res ena sramota.
Cel teden berem, kako bodo “vsi” prišli in odnesli vlado. Mladi, stari, srednji, zgornji, spodnji…. No, na koncu pa pol manj tistih ubogih starih ljudi kot folka na brezveznih prednovoletnih koncertih ki jih MOL organizira na Kongrescu …. In to kljub normalni temperaturi in vremenu.
Saj se je tudi Janšariju videlo na faci, da je bil zelo nezadovoljen. Ni mogel skriti. Pa grdulja Tomčeva in debela butara Zverova sta se držali kot dve kućki ki ne dobita stranke cel večer….
Skratka, nič od nič.
Anonimno 3663, 21.03.2024 ob 21:14
Pravilno je rekel Jelinčič: narod je glup. To ste potrdili vsi zgoraj pred mano, vključno z avtorjem posta.
Hledate z rdečimi očali, zato slabo vidite.
Zmago je imel v mislih tudi SDS volivce, da ne bo pomote. In tudi svoje volivce. Stari lopov Zmago ima enako razmišljanje kot “jajca tret” kozavi Vizjak. Naj raje rešuje problematiko pederstva doma, ima veliko za reševati.
Da si ne boš kaj izpahnilo…..
Saj za to ovco zabito, ki je danes uživala v enkratnem vzdušju na “protestu”, MrNa odmerek deluje z zamikom. Ta pravi šus svoj učinek pokaže v DO petih letih po prvem odmerku, če ni imela takojšne nesreče, da jo je odmerek pospravil na drugi svet ali je od njega dobila (turbo) raka, jo bo zagotovo doletela NENADNA – SUDDENLY – IZNENADA prigoda za na oni svet – do 2025,
Saj ta drugi PIZDUN LOPOVSKI Hojs je bil danes v Tarči.
RTV Slo informativnega programa ne gledam več že od 2020, samo kanale preklapljam, in danes lej ga, preklopim kanal, pa zagledam ta nagravžni fris od Hojsa v Tarči! Itak da preklopim.
Jest ne vem, KATERE OVCE ZABITE še gledate informativni program RTV Slo?! Naj CRKNE!