Najdi forum

Splash Forum Politični čvek PROTEST SRBOV V LJUBLJANI?

PROTEST SRBOV V LJUBLJANI?

Ne zmisljuj si!

Tadic je tisti, ki je “prodal” Kosovo.

Ti si pa isti Milosevic. Siris sovrastvo po forumu, kot ga je M. med ljudmi.
Ampak Milosevic je bil gospod in veliko bolj uglajen od slovenskega hlapcka Jerneja.

Ampak Milosevic je bil gospod in veliko bolj uglajen od slovenskega hlapcka Jerneja.- da ti odgovorim na te besede hmm?

in to reče Slovenski Srb, upam da se zavedamo kaj nas čaka v nedeljo, po neuradnih podatkih naj bi se celo nekaj Avtobusev pripeljalo, kar iz Beograda(protestnikov)…

Nevem kaj naj ti odpišem na besede, Miloševič je bil gospod, upam da se naša policija zaveda da bo veliko takih na protestu kot si ti, ki tako mislijo… In bo ustrezno ravnala((((::

…..upam da se zavedamo kaj nas čaka v nedeljo, po neuradnih podatkih naj bi se celo nekaj Avtobusev pripeljalo, kar iz Beograda(protestnikov)…

Že spet bodo “pršleki” protestirali kot nekoč. Ja kje bodo pa dobili vizo (zdaj ne bodo mogli kar brez vstopati v Šengen), saj je naša ambasada uničena (uničili so jo pa sami – Srbi)

Mene zanima, ali ti nimaš drugega za početi, kot da že en teden na MON pišeš takšne žaljivke, takšne zmerljivke, tako ostudne in nagnusne stvari o Srbih, da si šel prek meje dobrega okusa in tudi prek mej tistega, čemur pravimo širjenje nestrpnosti.[/quote]

Joj, kako si drzne pisati slabe stvari o narodu, ki je razbil slovensko veleposlaništvo…res

Upam, da bo na protestu dovolj policije, saj nikoli ni veš, kaj Srbom pade na pamet.

Slovenska ambasada v BG je na srečo do nadaljnega zaprta.:))

Upam, da za vedno.

Pa saj jih je v Slo kar čedna cifra. Koliko vas je res v Sloveniji?

Vseh jugovičev kar precej. Ampak kaj, ko so nekateri postali Slovenci z napako.

To boš pa ti bolje vedela od mene,sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da nisi Slovenka, ko tako vneto zagovarjaš Srbe.

To boš pa ti bolje vedela od mene,sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da nisi Slovenka, ko tako

vneto zagovarjaš Srbe.[/quote]

Ti pa po tej logiki ne moreš biti Slovenec, če tako vneto zagovarjaš Šiptarje!

To boš pa ti bolje vedela od mene,sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da nisi Slovenka, ko tako

vneto zagovarjaš Srbe.[/quote]

Ti pa po tej logiki ne moreš biti Slovenec, če tako vneto zagovarjaš Šiptarje![/quote]

Sej mogoče sem pa 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Albanec, kaj pa veš.:)))

Garant si Albanec. Tukaj nekdo tako zelo širi pro-albansko politiko zadnjih nekaj dni, da nikoli ne bom verjela, da to dela Slovenec. Ne bi se mu ljubilo. Verjetno ste dobili navodila, kaj morate delati po forumih v dobro albanstva.

Mene zanima, ali ti nimaš drugega za početi, kot da že en teden na MON pišeš takšne žaljivke, takšne zmerljivke, tako ostudne in nagnusne stvari o Srbih, da si šel prek meje dobrega okusa in tudi prek mej tistega, čemur pravimo širjenje nestrpnosti.[/quote]

Joj, kako si drzne pisati slabe stvari o narodu, ki je razbil slovensko veleposlaništvo…res

Upam, da bo na protestu dovolj policije, saj nikoli ni veš, kaj Srbom pade na pamet.[/quote]

joj toliko besed in sovraštva zaradi par razbitih stvari, koliko sovraštva je še najti v vas, če bi vsakodenvno poslušali da nekdo muči Slovence po svetu in jim krati pravice. Mah res nimam besed slabši ste od srbskih huliganov, ki razbijajo in postavljajo po Beogradu.

vedno je dovol policije, tudi takrat, ko naši huligani na nogometnih tekmah razbijajo štadione in mesta, ampak to so naši Slovenci in jim je oproščeno, hmmm pa res nimajo nobenega razloga zato, razen če je razlog za izživljanje izgubljena tekma.

Slovenska ambasada v BG je na srečo do nadaljnega zaprta.:))

Upam, da za vedno.[/quote]

stavba je zaprta ja, vendar pa veleposlanik opravlja vse tekoče posle.

Možno:))

Skratka, če si za Srbe, si Slovenec, če si za Albance, si pa Albanec…pač čudna logika tega foruma.:)))))

Kot prvo, sinoči tudi so razbijali huligani oziroma navijaške skupine. Navijači Zvezde, Partizana, Rada. Kdor tega ne ve, tako ali tako ne ve nič.

Kot drugo, tudi Slovenci bi šli na ulice. Če bi bognedaj kakšnemu Slovencu kje na kakšni Himalaji zmanjkala ena dlaka.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

poglej kakšna dvoličnost je v tebi, ko jokakjo Slovenske matere je hudo, ko jokajo Srbske, Bosanske, Albanske, je pa zate veliko drugače (zame pač ni, mama je mama, pa naj bo katerakoli).Toliko sovraštva do naroda zaradi par razbitih oken in zažiga zastave (kar so počeli huligani ne Srbi kot cel narod)se je nabralo v tebi, da si sposoben obtožiti vse Srbe brutalnosti in agresivnosti itd.. Na tak način so se in se začenjajo nesmiselne vojne.

očitno še živel nisi v času našega osamosvajanja, zato ne veš prav veliko, kajne. Koliko je meni pomenilo osamosvajanje, pa tudi ne moreš vedeti.
Če bi imeli takrat velike apetine po Sloveniji, verjemi, da bi bilo veliko več žrtev in osamosvojitvena vojna bi trajala veliko dleje.

smešno, ko te berem, in praviš MOJE Slovenske zastave, tvoja čustva so sveta, kot da drugi ne bi smeli pokazati svojih čustev ali kako. Ne zagovarjam nasilne demonstracije in jih ne maram, kar večina Srbov upošteva, razgrajajo huligani, ja.Dolžna je bila odgovoriti politika, ne ti.
Sploh pa sem govorila o zapletanju in žaljenju na forumu, če me nisi razumel.

na forumu sem zasledila nestrpnost iz vaše strani. Protesti so legalni če so dovoljeni in naprej pripravljeni, ja. Neglede kdo jih pripravlja. Upam da bodo SRbi pokazali, da znajo biti civiliziran narod. Za Slovenijo je pa popolnoma vseeno kdaj prizna Kosovo, saj je to že v bistvu naredila.

poglej kakšna dvoličnost je v tebi, ko jokakjo Slovenske matere je hudo, ko jokajo Srbske, Bosanske, Albanske, je pa zate veliko drugače (zame pač ni, mama je mama, pa naj bo katerakoli).Toliko sovraštva do naroda zaradi par razbitih oken in zažiga zastave (kar so počeli huligani ne Srbi kot cel narod)se je nabralo v tebi, da si sposoben obtožiti vse Srbe brutalnosti in agresivnosti itd.. Na tak način so se in se začenjajo nesmiselne vojne.

očitno še živel nisi v času našega osamosvajanja, zato ne veš prav veliko, kajne. Koliko je meni pomenilo osamosvajanje, pa tudi ne moreš vedeti.
Če bi imeli takrat velike apetine po Sloveniji, verjemi, da bi bilo veliko več žrtev in osamosvojitvena vojna bi trajala veliko dleje.

smešno, ko te berem, in praviš MOJE Slovenske zastave, tvoja čustva so sveta, kot da drugi ne bi smeli pokazati svojih čustev ali kako. Ne zagovarjam nasilne demonstracije in jih ne maram, kar večina Srbov upošteva, razgrajajo huligani, ja.Dolžna je bila odgovoriti politika, ne ti.
Sploh pa sem govorila o zapletanju in žaljenju na forumu, če me nisi razumel.

na forumu sem zasledila nestrpnost iz vaše strani. Protesti so legalni če so dovoljeni in naprej pripravljeni, ja. Neglede kdo jih pripravlja. Upam da bodo SRbi pokazali, da znajo biti civiliziran narod. Za Slovenijo je pa popolnoma vseeno kdaj prizna Kosovo, saj je to že v bistvu naredila.[/quote]

Se pravi,če te prav razumem, Srbom moramo biti hvaležni, da nas 91 niso še bolj napadli.

Prosim, ustavi se, z vsakim novim postom se bolj smešiš.

joj, Ninej, kakšne ti kvasiš

ne bom komentirala…

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

hahaha, daj nauči se brati, kje v delu osamosvajanja omenjam Srbe, takrat je bila Jugoslavija in jugoslovanska vojska, res pa je, da jo je vodil Miloševič in njegovi privrženci. Veš takrat je bila vojska zelo narodnostno mešana, res, tudi Slovenci so bili v njej, pa Albanci tudi, pa Hrvatje itd..:)))

ne hvaležni smo lahko našim takratnim politikom, ki so znali dobro balansirati, pa Beograd tudi ni imel velikih apetitov po Sloveniji, kar ni bila prav nobena skrivnost.

če se kdolkoli smeši, so to tisti, ki ne znajo brati, ja.

hahaha, no pa daj, me zanima, kaj tvoja pamet premore???

hahaha, no pa daj, me zanima, kaj tvoja pamet premore???[/quote]

nimam veliko znanja zato tudi ne pišem, ker bi pisala “v prazno” in se samo smešila…

toliko pa že vem, da ga tudi ti nimaš

Tisto o osamosvojitveni vojni, brez skrbi, da so imeli Srbi apetite po Sloveniji, če jim ne bi ameriški zunanji minister odredil drugače.

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Ej folk pa vi ste bolani,nehite širit nestrpnost do drugih..in pol smo mi slovenci za v evropo,ja pa ja,tolk zarukanih kmetov kot jih je tukaj na tem forumu jih ni..
ne sramotite nas razgledanih in ne sovražno nastrojenih slovencev do druhih narodov-prav zaradi nacionalistov so vse te vojne,iz miru sigurno ne.res bedni ste u nulo.

a prav zares, se bo potrebno malo podučit o polpretekli zgodovini, veliko piše, res.

kaj pa je Ameriški zunanji minister odredil drugače in kako se je sploh pisal.:)))

ninej praviš v zgornem postu,na forumu sem zasledila nestrpnost iz vaše strani, katera je pa to tvoja stran?

Ne sej ne pravim nič slabega o Srbih, mam veliko prijateljev Srbov, ej če bojo protesti v Ljubljani mirni, Vam vsa čast, bom na forumu pohvalil strpne Srbe in napisal, kako so lahko Srbi tako različni v Sloveniji in drugod… Ampak če bo pa nasilje, nismo mi krivi da pošiljajo Srbi tako sliko o sebi v svet, saj jih jaz nesodim, sami to delajo…

Baker

Tujci nimajo pravice protestirati v naši državi o ničemer, pa tudi srbi ne, saj imajo samostojno državo in naj gredo dol zganjat kraval. Ma kako eni ujčkajo naše bivše dolgoletne okupatorje, odgovorne za zdesetkanje slovenskega naroda!!

New Report

Close