Najdi forum

Splash Forum Politični čvek PROTEST SRBOV V LJUBLJANI?

PROTEST SRBOV V LJUBLJANI?

[/quote]
Na Kosovu živi 98{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Albancev in samo 2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Srbov, s kakšno pravico si torej lastijo monopol nad to pokrajino, ki je prišla pod njihovo okrilje spletu nesrečnih okoliščin, podobno kot Slovenija v tedanjo SHS.[/quote]

ne s pravico pač pa s pomočjo večvrednostnega kompleksa in upanja, da jih bo mati Rusija, pri tem, dejansko, podprla. Z orožjem, če le mogoče.

Sej si lastijo tudi Slovenijo, saj parvijo da imajo pravico protestirati, ker so državljani, torej ker so Slovenci, obenem pa protestirajo proti Sloveniji, ker želi Slovenija priznati Kosovo in po njihovem mnenju posega to v suverenost njihove države Srbije, mislim da bi se morali oločiti katera je njihova država in kaj so….menim da še sami nevejo…zbegan narod…

Ja, samo zbegan um lahko cel narod proglasi za zbeganega…..

Torej, če gremo Slovenci demonstrirat proti kakšni odločitvi naše države, je OK, saj smo državljani in imamo to pravico. Če pa demonstrirajo slovenski državljali drugega nacionalnega porekla, pa te pravice nimajo, ker so slovenski sovražniki.

Ljudje božji, kdaj se boste začeli zavedat, da živimo v EU, kjer se meje nacionalizma brišejo in kjer so fizične meje dejansko izbrisane. Vsi smo državljani svoje matične države, prav tako pa državljani EU. Srbi iz ostalih držav članic so prav tako državljani EU.
Zavedajte se tudi, da ogromno naših sorojakov živi tudi v Srbiji, pa še nisem zasledila, da bi jih kdo podil iz države.
Mene ni groza Srbov, ki bodo demonstrirali, mene je groza vseh, ki širijo sovraštvo in nestrpnost po svetu, pa ni važno katere narodnosti so. Zaradi takih prihaja do vojn.

Kdo ‘mi’ ?

Srbi so državljani EU. Razsvetli me, prosim?

večjega pravokatorja pa še ne, žalosto ampak resnično, kako prekleto si korajžen medtem ko se skrivaš za nickom, če si ti veren človek sem jaz papež, če imaš rad Slovence pa sem bog in če se v tebi skriva vsaj delček dobrote in miru, sem jaz ocean obojega. Lahko bi se malo zamisli nad svojimi posti in se zavedal da se negativna misel prelevi v negativno stanje, ki se tika osebe, ki je negativno nastrojena in nikogar drugega, zato le začni malo pozitivno gledati okoli sebe, da ti enkrat ne bo prekleto žal.[/quote]

Pesniška duša!! Ampak priimka Jankovičeve mame še niste povedali.

Torej, če gremo Slovenci demonstrirat proti kakšni odločitvi naše države, je OK, saj smo državljani in imamo to pravico. Če pa demonstrirajo slovenski državljali drugega nacionalnega porekla, pa te pravice nimajo, ker so slovenski sovražniki.

Ljudje božji, kdaj se boste začeli zavedat, da živimo v EU, kjer se meje nacionalizma brišejo in kjer so fizične meje dejansko izbrisane. Vsi smo državljani svoje matične države, prav tako pa državljani EU. Srbi iz ostalih držav članic so prav tako državljani EU.
Zavedajte se tudi, da ogromno naših sorojakov živi tudi v Srbiji, pa še nisem zasledila, da bi jih kdo podil iz države.
Mene ni groza Srbov, ki bodo demonstrirali, mene je groza vseh, ki širijo sovraštvo in nestrpnost po svetu, pa ni važno katere narodnosti so. Zaradi takih prihaja do vojn.[/quote]

ksantipa22 nevem al si mal motena al kaj da tega neštekaš? SRBI V SLOVENIJI PRAVIJO, DA JE NJIHOVA DRŽAVA SRBIJA, PROTEST BOJO IMELI ZATO, KER ŽELIJO POKAZATI PODPORO SVOJI DRŽAVI SRBIJI, MISLM KAKO MAJO POL PRAVICO PROTESTIRAT? JA VALDA MAJO, KER SO DRŽAVLJANI SLOVENIJE IN SLOVENCI “KAO”. A TOREJ SO SRBI SLOVENCI IN LJUBIJO SLOVENIJO SAMO TAKRAT KO JIM KAJ KORISTI, KO PA NE, PA JEB… SLOVENIJO NA VSAKEM KORAKO, DEJ NE ME J…. KSANTIPA…. TAK DVOLIČEN IGOISTIČEN NAROD WTF…!

nej dajo podporo svoji državi(srbiji) tako, da se dol odselijo nazaj pa je, s tem bojo pokazali domoljubnost, pa še mi se bomo lepš mel kle(:
mislm kr neki, oni majo pravico zato ker so državljani Slovenije in s tem Slovenci, drl se bojo na protestu pa SRBIJA SRBIJA, MOJA DRŽAVA…NE GRE MI TO SKP NIKAKOR, NE MORE JT…

– nej dajo podporo svoji državi(srbiji) tako, da se dol odselijo nazaj pa je – zakaj tega za one druge nisi napisal? bi se tudi srbi lepš mel

oni ne izsiljujejo Slovenije, ampak njihova gledišča na dogodke na Kosovu so drugačna, niso enaka našim recimo, večinskim. kakšna so naša večinska bi pokazal le referendum, ki ga ni, saj je politike strah nepolitike.

da ti bo lažje v razmišljanju, ko so prišli maja 1945 partizani v Trst, so se npr. eni veselili (Slovenci), eni pa skrivali in jokali(Italijani).
pustimo komuniste, ki so………..kasneje smo se(so), tudi drugi jokali.

V bistvu bi se Srbi (kakor jih v večini jaz poznam) slabo odrezali, v kolikor ne bi protestirali v SLO.in tudi s tem dosegli spremembo svojih razmišljanj in zame napačnih stališč.
to je da ne moraš 2.5 mio narod držati za rokice, ga čuvati in ga “fojtrat”, za takšna dejanja moraš biti prekleto bolj deloven in bogat.
s priznanjem lahko postanemo bogatejši vsi, mi oni in Kosovarji.

Kdo ‘mi’ ?

Srbi so državljani EU. Razsvetli me, prosim?[/quote]

Ne rabiš razsvetlenja, ampak preberi moj post tako kot je treba pa bo šlo.

Mene ni groza Srbov, ki bodo demonstrirali, mene je groza vseh, ki širijo sovraštvo in nestrpnost po svetu, pa ni važno katere narodnosti so. Zaradi takih prihaja do vojn.[/quote]

ksantipa22 nevem al si mal motena al kaj da tega neštekaš? SRBI V SLOVENIJI PRAVIJO, DA JE NJIHOVA DRŽAVA SRBIJA, PROTEST BOJO IMELI ZATO, KER ŽELIJO POKAZATI PODPORO SVOJI DRŽAVI SRBIJI, MISLM KAKO MAJO POL PRAVICO PROTESTIRAT? JA VALDA MAJO, KER SO DRŽAVLJANI SLOVENIJE IN SLOVENCI “KAO”. A TOREJ SO SRBI SLOVENCI IN LJUBIJO SLOVENIJO SAMO TAKRAT KO JIM KAJ KORISTI, KO PA NE, PA JEB… SLOVENIJO NA VSAKEM KORAKO, DEJ NE ME J…. KSANTIPA…. TAK DVOLIČEN IGOISTIČEN NAROD WTF…![/quote]

Jernej, tudi Slovenci v tujini ljubijo Slovenijo in prav je tako.

ksantipa i love you(: hehe ne daš se…

V tale stavek sem se zapičila. Ga pokomentiraš,prosim?

Če je nekdo Srb in državljan Nemčije, je državljan EU. Kaj ni jasno?

ajjjaaaaa :))) , nisem vedela, da se gredo Srbi
tudi to. Ja,premalo jih poznam.
Se pravi, Srbi so v EU tudi s pomočjo države SLO ?
Torej bi morali biti hvaležni vsaki državi, ki jih spravi v EU.

Sedaj razumem. Hvala!

Če želi Srb v Nemčiji vzeti državljanstvo mora plačati kr nekaj 10 tisoč eurov zanj in s tem ko ga vzamejo, se morajo odreči, vsem nepremičninam, zemljišču in vsega kar jih veže na njihovo prvotno državo!!!, na kar ga Nemci dobijo takoj ob rojstvu gratis… To se mi zdi prava politika, škoda da pr nas ni bilo tako…bi bilo manj….

Tako da dvomim, da je veliko Srbov v europi ki imajo europsko državljanstvo iz ostalih članic unije, razn slovenskih srbov, ki itk trdijo da so avtohtoni v beli kraini pa se ti pejt…Kle so ga pa naši politiki polomili, ko so ga talali drugim…Jst bi jim dal državljanstvo ampak isto kot švabi, vsega bi se moral Srbin srbskega odreči, če bi želel biti Slovenec!!!

Kar se pa tiče europe, pa verjamem da Srbija nikoli ne bo sprejeta v unijo!

ajjjaaaaa :))) , nisem vedela, da se gredo Srbi
tudi to. Ja,premalo jih poznam.
Se pravi, Srbi so v EU tudi s pomočjo države SLO ?
Torej bi morali biti hvaležni vsaki državi, ki jih spravi v EU.

Sedaj razumem. Hvala![/quote]

OK, kaj ti se zezaš ali resno ne štekaš? No, upam, da se zezaš.

Mah Jernej v resnici bi ti bila zelo všeč, pa ne bi mislil, da sem motena. To ti garantiram.

Mah Jernej v resnici bi ti bila zelo všeč, pa ne bi mislil, da sem motena. To ti garantiram.[/quote]

V to ne dvomim, mi deluješ všečno, morva enkrat na drink pa mal podebatirat(: Ne mislim da si motena, rad provociram agresivne ženske(:

pišeš neresnice in sanjaš o ……..
po moje ti nasplošno ne zastopiš evrope in dogajanj njenega razsvetljenstva v njej.

Me zanima, koliko Srbov ve, da je Kosovo del Srbije zares samo od leta 1912 naprej? Prej pa je bilo stoletja TURŠKO.

Jernej, boš kaj pohvalil, demonstracije so bile zelo mirne?

Ninej si bila na protestu? hehe

hahaha, ne sem poslušala poročila in se mi je prav fajn zdelo, no sedaj čakam pa še na tvojo obljubo, ne pozabi obljuba dela dolg.

New Report

Close