Protest v podporo Rusiji
za “YRAM” dvigujem
……………………………………..
Kokoši🦋🐛🦋🐛🦋🐛🦋, 24.04.2023 ob 12:58
“YRAM“,
jah pač AMERIKA in RUSIJA sta velesili. Ampak NATA nikoli ne bi smelo biti. EVROPA bi morala že dolgo nazaj obrniti hrbet AMERIKI in se zbližati s KITAJSKO.
V temu primeru si te VOJNE ne zmorem predstavljati.
Nimam nič proti, če vzamemo dobro iz Amerike. Saj so stvari, ki so mi tam bolj všeč, naprimer njihovi starejši avtomobili itd. Nimam problemov, da se vrti kakšne njihove starejše filme, serije. Moti me edino, da njihova kultura prevladuje po celem svetu. Ker edino to je glavno o čemer se rabimo pogovarjati, saj kultura dela NAŠE RAZMIŠLANJE, ustvarja naše POGLEDE in to kdo smo.
Ampak kakšen problem imam z njihovo kulturo? Problem imam zato, ker jo vidim del političnega procesa za širjenje njihovega vpliva po svetu. Mentalno spreminjajo ves svet v AMERIKO. In jaz trdim, da so nas spremenili v Ameriko in nam vzeli vso dostojanstvo.
Vidim jih kot krive za to, da čeprav smo v EU nismo nikoli zmogli ustvariti povezovalne evropske indetitete. Ker Američanom pač šibka skregana Evropa koristi.
Poglej BRIKS so povezane. Teden nazaj ustanovile svojo banko, bilo je BRAZILSKO – KITAJSKO srečanje. V Šanghaju se nahajajo novi nebotičniki v katerih bo. Njena glava bo brazilka DILMA RUSOF. Vse z namenom da zrinejo ZDA s položaja gospodarske (in svetovne) velesile.
Tukaj zraven bi mi Evropejci morali biti in nebi te vojne sploh bilo. Mi in BRAZILIJA bi vplivali na RUSIJO, ki je pomemben del BRIKS naj nehajo kršiti človeške pravice, nehajo preganjati homoseksualce…
Jaz temu že kot najstnik nisem sledil, kot EVROPEJEC sem gledal evropske filme in se učil o drugih državah. Videl sem, da drugi evropejci NE delajo enako. Slovencev zahodni evropejci še za evropejce niso imeli. Za njih smo bili (v njihovi domišliji) grda siva revna država z balkana / vzhodne evrope, to pa je za njih bil tretji svet. Pač enako kot je neka Čečenija za nas.
Poglej jaz sem gledal v 90ih vsepovsod homofobijo po Sloveniji. Saj Ameriški filmi so je bili polni, mladina (in manj mladi) pa so jim sledili. Pa je na srečo obstajala še komunistična Kitajska. Sem pa od njih kak gej film pogledal. Lej AMERIKO, libelaren Holywood šele leta 2006 so imeli “PRVI mainstream gej film z igralcema prvega razreda” (Brokeback moutain). Prvi gej film, ki je zmagal na oskarjih(Moonlight) pa so dobili pred zgolj par leti. PREJ JE BILO VSE TO v Ameriki NEMOGOČE. No v KOMUNISTIČNI KITAJSKI pa je to bilo mogoče. Verjemi veliko istospolno usmerjenih najstnikov se je ubilo, ker niso vedeli za RTV, oziroma kaj vrtijo na RTV, edine informacije o LGBT pa so bile iz HOMOFOBIČNE AMERIKE kar pa so slovencem dostavljali razni POP TV-ji. To pa so gledali slovenski starši, ki so pred TV-jem zmerjali ponižejoče predstavitve pedrov na ekranu, nadeljevalo se je v šoli… Ja dosti se jih je ubilo.
Toliko o KITAJSKI napram ZAOSTALI AMERIKI. Naj še BRAZILIJO omenim.
Ravno vrtijo po televiziji spet BRAZILSKO telenovelo (celo portugalsko že razumem). Dogaja se v kraju v močvirnati đungli, ki je dostopen le z latalom in kjer anakonde in jaguarji še jejo ljudi. Eksotično, res zanimiv svet.
No in kaj lahko rečem? Telenovela… pač telenovele, ki naj bi bile sranje za gospodinje in upokojenke. Pa je boljša od vseh ameriških serij in po dramaturgiji, po temu da so liki odlično psihološko profilirani, po kameri/fotografiji in po človeški globini in naravnosti.
Verjetno so gledalci ameriških bedarij(glasbe in druge ameriške pop kulture) preveč zaostali in je taka telenovela preveč nad njihovim nivojem, da bi jo lahko razumeli. Upam da BRIKS sesujejo Ameriko in da bo v prihodnosti namesto Amerike po TVju Brazilija in Kitajska. 😆
No, pač primeri. Tako je… vsepovsod okoli noram gledati ameriške kurbe in to me ponižuje že ko zraven njih stojim. Nič čudnega ob taki mentaliteti, da so vojne.
Julij Cezar, 24.04.2023 ob 18:51
kdaj ves da imas prav?ko te ignorirajo glavna trobila v drzavi RTS, DELO DNEVNIK IN 24 KUR….konastopi v slo medijska blokada potem ves da si na pravi poti…kot je dejal Napolen…zgodovina je sestavljena iz dogovorjenih laži….ali ce prenesemo v medije….informacije medijev so kolaz sestavljenih lazi za druzbo….kot so lagali o koroni lazejo o ukrajini
Si ti mogoče nepismen? Deluješ že tako. Vsi SLO mediji so poročali o tem.
In če še to dodam “hehe197”,ki mi je razlagal kako je AMERIKA najbolj prijazna gejom.
Preberi kaj sem napisal “YRAM” glede filmov v sporočilu nad tem in o komunistični KITAJSKI in o demokratskem liberalnem Hollywoodu preko katerega nam je AMERIKA pop kulturo izvažala. Se spomnim kako sem v stedini 90ih gledal kitajskega igralca, ki je bil za KITAJSKO igralec št. 1, kot naprimer Brad Pitt v Hollywoodu, kako je igral v vročih ljubezenskih prizorih s soigralcem.
Nevem če je tako kot v komunizmu desetletja nazaj to mogoče danes v liberalni demokratski Ameriki(hollywoodu).
No vsaj par let nazaj še take stvari tam niso bile mogoče. Bi si igralec uničil kariero. (še leta 2006 so zatemnili scene spolne narave in pustili le zvok npr. v Brokeback moutainu).
Zaostala, ZAOSTALA in zelo kmetavzarska ta Amerika. Celo liberarni del.
Cilj je v vsakem primeru zagluplivanje naroda. EU je nek propadli eksperiment podobe oz dvojnice zda. Kar se tice kitajske, ta drvi s svetlobno hitrostjo naprej, ze pred leti, ko sta bila moja dva tam dolocen cas (poslovno) nisem mogla verjet slisanemu. Kaj mislis kako je sele zdaj. Skrivajo nam mediji marsikaj glede razvoja litajske. Nasplosno je meni zelo zanimiva zgodovina in kultura azije. Azijci so nas ze itak presisali skoraj v vsem. Tudi to strasenje z azijci je milo receno smesno.
yram, 24.04.2023 ob 19:13
Cilj je v vsakem primeru zagluplivanje naroda. EU je nek propadli eksperiment podobe oz dvojnice zda. Kar se tice kitajske, ta drvi s svetlobno hitrostjo naprej, ze pred leti, ko sta bila moja dva tam dolocen cas (poslovno) nisem mogla verjet slisanemu. Kaj mislis kako je sele zdaj. Skrivajo nam mediji marsikaj glede razvoja litajske. Nasplosno je meni zelo zanimiva zgodovina in kultura azije. Azijci so nas ze itak presisali skoraj v vsem. Tudi to strasenje z azijci je milo receno smesno.
“YRAM“,
Pač to je način kako “ZDA” reklamirajo svojo “SVOBODO” po svetu. Preko filmov, glasbe. Neizobraženi mladi nasedajo in dogajajo se revolucije. In takrat naredijo ZDA zbrko.
Vse to je POLITIKA❗
KITAJSKA ima zelo selekcionira katere ameriške filme dovolijo predvajati pri njih. (južnoameriške telenovele pa so že v 70ih predvajali kljub temu da so tako katoliške) Drgač pa jaz bi dostop do AMERIŠKIH vsebin omejil tudi pri nas.
In ko sem ti že govoril glede Kitajskih gej filmov… Veš kaj pravijo Kitajske LGBT organizacije. Pravijo da so na Kitajskem dostikrat neopazni a nikdar se niso rabili bati, da jih bojo pretepali kot na ZAHODU. Zgroženi so nad homofobičnim nasiljem na zahodu.
Privoščim uspeh BRAZILSKO – KITAJSKEMU povezovanju. Naj 21 stoletje ne bo več ameriško.
Drgač pa ja, jaz sem se amerikanizaciji uprl že v najstniških letih. Nisem razumel kako ljudje lahko gledajo take debilne stvari po televiziji.
In kako me je bilo sram ob obiskih iz ZDA, saj iz tam kar nekaj ljudi poznam. Da mi pridejo američani na obisk mi jih je sram po cesti peljati, ker je toliko mladih ameriških kurb, ki se jih sliši napol slovensko govoriti z polno angleškim besedami(amerikanizmi) vmes. Jasno da takoj vidijo američani kakšni njihovi tlačani smo. Da ne govorim kako me je bilo strah, da bojo TV prižgali in videli, da samo ameriko gledamo.
Kokoši🏗️🏥🏢🏨🏬🏟️🏭, 24.04.2023 ob 19:33
“YRAM“,
Pač to je način kako “ZDA” reklamirajo svojo “SVOBODO” po svetu. Preko filmov, glasbe. Neizobraženi mladi nasedajo in dogajajo se revolucije. In takrat naredijo ZDA zbrko.
Vse to je POLITIKA❗
KITAJSKA ima zelo selekcionira katere ameriške filme dovolijo predvajati pri njih. (južnoameriške telenovele pa so že v 70ih predvajali kljub temu da so tako katoliške) Drgač pa jaz bi dostop do AMERIŠKIH vsebin omejil tudi pri nas.
In ko sem ti že govoril glede Kitajskih gej filmov… Veš kaj pravijo Kitajske LGBT organizacije. Pravijo da so na Kitajskem dostikrat neopazni a nikdar se niso rabili bati, da jih bojo pretepali kot na ZAHODU. Zgroženi so nad homofobičnim nasiljem na zahodu.
Privoščim uspeh BRAZILSKO – KITAJSKEMU povezovanju. Naj 21 stoletje ne bo več ameriško.
Drgač pa ja, jaz sem se amerikanizaciji uprl že v najstniških letih. Nisem razumel kako ljudje lahko gledajo take debilne stvari po televiziji.
In kako me je bilo sram ob obiskih iz ZDA, saj iz tam kar nekaj ljudi poznam. Da mi pridejo američani na obisk mi jih je sram po cesti peljati, ker je toliko mladih ameriških kurb, ki se jih sliši napol slovensko govoriti z polno angleškim besedami(amerikanizmi) vmes. Jasno da takoj vidijo američani kakšni njihovi tlačani smo. Da ne govorim kako me je bilo strah, da bojo TV prižgali in videli, da samo ameriko gledamo.
Ruski vohunar ti si ob pamet. Po pregledu yt so Pobrisal vse platforme, ki sporočajo o realnem življenju na Kitajskem.
Par osnov, ki so jih povedali in katere danes ne morete več zaslediti.
Otroci se tezko sprostijo. Ne razumejo, da si lahko podajajo žogo tako, da se za to sami odločijo. Cakajo na ukaz trenerja, ki je bil tam.
Imajo samo eno religijo. Vero v državo in sistem. Cepijo se vsak mesec, samo se postavijo v vrsto. Gredo že zgodaj zjutraj, da so čimprej na vrsti. Cepijo tudi vse dojenčke proti covidu, mask nikoli ne snamejo. Nosijo jih tudi pri jedi doma ali v restavracijah. Tudi ko jim je oblast dovolila, da maske lahko snamejo, jih niso. Tako se je oblast prepričala, da je programiranje uspelo.
Delajo 12 ur. Ne poznajo 8 urni delavnik. Njihov delavnik je 12 uren.
Nikoli se ne dotikajo. Dotikov se bojijo.
Obožujejo vse, kar je ameriško in zahodno. Glasba, pohistvo, gradnje, hrana, moda, oprema, kultura, retorika, za kar imajo usposobljene posebne organizacije, študije, agencije in Z narkerje, ki se ukvarjajo s simulacijo ameriškega in Zahodnega načina življenja. Opremljeni so s studiji in simulacijsko opremo, kjer kopirajo ameriške in Z glasbene ter filmske zvezde, poustvarjajo prehranske verige, kopirajo modne trende…to je ogromna masinerija, ki se ukvarja s tako demagoškimi projekti…največ vlagajo v vojsko in propagandne medije, ki imajo svoje baze na Zahodu.
To je eno zrnce bodočnosti, ki si jo tako želite….
Koki
Glede homoseksualnosti oz.kako imajo to na kitajskem urejeno, priznam da o tem nisem veliko poucena zato tezko kaj recem, verjam pa da imas ti to vse nastudirano zato ti popnoma verjamem. Navezala se bom se na tisti komentar pod tabo, azija je prodrla na vse zabavne trge sirom zda in evrope. Od raznih glasbenih skupin kpopa (ok ti niso kitajci so pa korejci), ki so zelo popularne, kozmetike, jezikov, celo zmenkovanja. Celo azijski fantje so postali zazeljeni pri puncah. :)) To da kitajci prodajajo vse zivo ni treba posebi povdarjat in to ni od vceraj, prav tako ne, da se na kitajskem proizvede svega in svasta. Kdo je bolj s kom obseden oz.obremenjen tako ali drugace bi se dalo razpravljati, tako kot bi se dalo razpravljati kdo je koga v tekmi ze prehitel. Zgodovina se ponavlja, enemu sonce zaide, drugemu pa svane. Tako to je. Evropa v tej tekmi plazi dalec zadaj za ameriko in azijo. Plazi kot malo dete.
yram, 24.04.2023 ob 20:50
Koki
Glede homoseksualnosti oz.kako imajo to na kitajskem urejeno, priznam da o tem nisem veliko poucena zato tezko kaj recem, verjam pa da imas ti to vse nastudirano zato ti popnoma verjamem. Navezala se bom se na tisti komentar pod tabo, azija je prodrla na vse zabavne trge sirom zda in evrope. Od raznih glasbenih skupin kpopa (ok ti niso kitajci so pa korejci), ki so zelo popularne, kozmetike, jezikov, celo zmenkovanja. Celo azijski fantje so postali zazeljeni pri puncah. :)) To da kitajci prodajajo vse zivo ni treba posebi povdarjat in to ni od vceraj, prav tako ne, da se na kitajskem proizvede svega in svasta. Kdo je bolj s kom obseden oz.obremenjen tako ali drugace bi se dalo razpravljati, tako kot bi se dalo razpravljati kdo je koga v tekmi ze prehitel. Zgodovina se ponavlja, enemu sonce zaide, drugemu pa svane. Tako to je. Evropa v tej tekmi plazi dalec zadaj za ameriko in azijo. Plazi kot malo dete.
“YRAM“,
ja se strinjam, da je EVROPA patetična. Pa so naši filmi in televizija TISOČKRAT boljši od ameriških. Ampak namesto, da bi se Evropejci spoznavali med sabo preko naših BOGATIH kultur, vsak od EVROPSKIH narodov gleda le ameriško televizijo in ostalo ameriško popularno kulturo.
Jaz hočem živeti v MNOGOKULTURNEM SVETU, kjer bomo dežele sveta spoznavali preko njihovih kultur. Ne v svetu kjer dominira le ena (ameriška) kultura, ki se uporablja kot manipulacija v propagandne namene in apreminja vrs svet v Ameriko. Bolj kot globalizacijo, smo do zdaj imeli amerikanizacijo.
Amerika pa ima že četrt sotoletja eno najslabših filmskih industrij na svetu (po NIZKI KVALITETI primerljivi z indijskim Bollywoodom ali Nigerijskim Noolywoodom). Ameriška POP glasba je le še neko debilno čivkanje. Njihove slavne zvezde so na smrt dolgočasne in brez značaja.
Že LATINSKA AMERIKA jih sesuje pri vsemu na celi črti, od filmov, do televizije, do glasbe, njihove znane osebnosti so miljonkrat bolj zanimive od ameriških, literatura tudi…
Ma gledam zdaj brazilsko telenovelo pa prekaša vse ameriške serije. Malo pogledam ameriške serije, gledal sem celo celo “The walking dead“, ki je bila številka 1 najbolj priljubljena serija v AMERIKI. In če primerjam s telenovelo, ki jo gledam. Pa prekaša tudi serije, ki so ŠTEVILKA 1 v ZDA.
AMERIKA je samo še za pokopati. Zdaj se mora zgoditi samo še zaton kmetavzarske Amerike.
“YRAM”,
ja se strinjam, da je EVROPA patetična. Pa so naši filmi in televizija TISOČKRAT boljši od ameriških. Ampak namesto, da bi se Evropejci spoznavali med sabo preko naših BOGATIH kultur, vsak od EVROPSKIH narodov gleda le ameriško televizijo in ostalo ameriško popularno kulturo.
Jaz hočem živeti v MNOGOKULTURNEM SVETU, kjer bomo dežele sveta spoznavali preko njihovih kultur. Ne v svetu kjer dominira le ena (ameriška) kultura, ki se uporablja kot manipulacija v propagandne namene in apreminja ves svet v Ameriko. Bolj kot globalizacijo, smo do zdaj imeli amerikanizacijo.
Amerika pa ima že četrt stoletja eno najslabših filmskih industrij na svetu (po NIZKI KVALITETI primerljivi z indijskim Bollywoodom ali Nigerijskim Noolywoodom). Ameriška POP glasba je le še neko debilno čivkanje. Njihove slavne zvezde so na smrt dolgočasne in brez značaja.
Že LATINSKA AMERIKA jih sesuje pri vsemu na celi črti, od filmov, do televizije, do glasbe, njihove znane osebnosti so miljonkrat bolj zanimive od ameriških, literatura tudi…
Ma gledam zdaj brazilsko telenovelo, pa prekaša vse ameriške serije. Malo pogledam ameriške serije, gledal sem celo CELOTNO “The walking dead“, ki je bila številka 1 najbolj priljubljena serija v AMERIKI. In če primerjam s telenovelo, ki jo gledam. Pa prekaša tudi serije, ki so ŠTEVILKA 1 v ZDA.
AMERIKA je samo še za pokopati. Zdaj se mora zgoditi samo še zaton kmetavzarske Amerike.
Kokoši🏗️🏥🏢🏨🏬🏟️🏭, 24.04.2023 ob 19:08
In če še to dodam “hehe197”,ki mi je razlagal kako je AMERIKA najbolj prijazna gejom.
Preberi kaj sem napisal “YRAM” glede filmov v sporočilu nad tem in o komunistični KITAJSKI in o demokratskem liberalnem Hollywoodu preko katerega nam je AMERIKA pop kulturo izvažala. Se spomnim kako sem v stedini 90ih gledal kitajskega igralca, ki je bil za KITAJSKO igralec št. 1, kot naprimer Brad Pitt v Hollywoodu, kako je igral v vročih ljubezenskih prizorih s soigralcem.
Nevem če je tako kot v komunizmu desetletja nazaj to mogoče danes v liberalni demokratski Ameriki(hollywoodu).
No vsaj par let nazaj še take stvari tam niso bile mogoče. Bi si igralec uničil kariero. (še leta 2006 so zatemnili scene spolne narave in pustili le zvok npr. v Brokeback moutainu).
Zaostala, ZAOSTALA in zelo kmetavzarska ta Amerika. Celo liberarni del.
Ukrajinci so verjetno bolj nestrpni do homoseksualnosti kot celo Rusi. To je zato, ker je v velikih mestih v Ukrajini manj ljudi kot v Rusiji in zdi se, da obstaja neposredna povezava z življenjem v velikih mestih in sprejemanjem homoseksualcev. V svojih videoposnetkih Ukrajinci streljajo na ruske vojake in jih imenujejo “pidori”, kar je barvit način opisovanja homoseksualcev tako v Rusiji kot v Ukrajini. Prevajalci teh videoposnetkov nadomeščajo besedo “pidori” z besedo “orke” ali “oni” in “rašisti”, ker bi jim prepovedali uporabo natančnega prevoda na vseh zahodnih platformah družbenih medijev.
Lej no, 24.04.2023 ob 20:19
Ruski vohunar ti si ob pamet. Po pregledu yt so Pobrisal vse platforme, ki sporočajo o realnem življenju na Kitajskem.
Par osnov, ki so jih povedali in katere danes ne morete več zaslediti.
Otroci se tezko sprostijo. Ne razumejo, da si lahko podajajo žogo tako, da se za to sami odločijo. Cakajo na ukaz trenerja, ki je bil tam.
Imajo samo eno religijo. Vero v državo in sistem. Cepijo se vsak mesec, samo se postavijo v vrsto. Gredo že zgodaj zjutraj, da so čimprej na vrsti. Cepijo tudi vse dojenčke proti covidu, mask nikoli ne snamejo. Nosijo jih tudi pri jedi doma ali v restavracijah. Tudi ko jim je oblast dovolila, da maske lahko snamejo, jih niso. Tako se je oblast prepričala, da je programiranje uspelo.
Delajo 12 ur. Ne poznajo 8 urni delavnik. Njihov delavnik je 12 uren.
Nikoli se ne dotikajo. Dotikov se bojijo.
Obožujejo vse, kar je ameriško in zahodno. Glasba, pohistvo, gradnje, hrana, moda, oprema, kultura, retorika, za kar imajo usposobljene posebne organizacije, študije, agencije in Z narkerje, ki se ukvarjajo s simulacijo ameriškega in Zahodnega načina življenja. Opremljeni so s studiji in simulacijsko opremo, kjer kopirajo ameriške in Z glasbene ter filmske zvezde, poustvarjajo prehranske verige, kopirajo modne trende…to je ogromna masinerija, ki se ukvarja s tako demagoškimi projekti…največ vlagajo v vojsko in propagandne medije, ki imajo svoje baze na Zahodu.
To je eno zrnce bodočnosti, ki si jo tako želite….
Za enim tvojim postom se moderator napali s petimi skoz do 12 strani dela to.
Kokoši🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎆, 26.04.2023 ob 03:25
Spet? A potem si tudi na temu bila? In kera si bila? Opiši se, da si te lahko pogledamo na slikah protesta. 😉
NE, včer pa ne, ker do včer sploh nism vedla, da bo kakšn protest, še manj pa za kaj, sm misla najprej spet za kakšn dnar da se borijo.
Sm pa bla ja, na protestih v času PLANdemije, mislm da 3x 😛 ma lej, mene protesti ne motjo, če so kolikortolk upravičeni, pa da ne prhaja do kakšnih izgredov. Čeprav tud, če do tega pride, mal tud razumm določn folk, ker se znajo tud policaji… kdaj “čudn” obnašat. Ne prenesm pa huliganov, ki pa pridejo sam z namenom, da bi nardil pizdarijo.
Slovenija je v Ukrajino v tajnosti dostavila 20 oklepnikov tipa pandur, namenjenih za prevoz pehote,
Od začetka ruske invazije je Slovenija v Ukrajino sicer doslej poslala že 28 tankov M55S, 35 oklepnikov z gosenicami M80A, 16 havbic M2A1, 20 vozil HMMWV (humvee) in številno drugo oborožitev ter opremo, poroča portal 24 ur.
OK, pa butalske glave naj pošljejo za njimi pa ne rabijo v tajnosti, lahko kar javno!!!