Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Protest v podporo Rusiji

Protest v podporo Rusiji

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1578, 22.04.2023 ob 17:22

Za državljansko vojno se ni za bat, ker rusofilčki so izključno tisti s končano OŠ, to pa vemo kdo so in kakšen je njihov mentalni domet. Poleg tega jih ni prav veliko, se lepo vidi tudi na teh slikcah. Gre večino za čefurčke in socialkarje. Vsak, s 5g soli v glavi ve kdo je agresor in za kaj gre pri tej ruski agresiji.

Ni treba bit rusofil, imaš pa lahko lastno pamet. Te seveda nimaš, ker je zate vse črno belo. Tako da si kar eden yeh, ki jih navajaš.

Top.Na 24 ur so ukinili izražanje javnega mnenja pod ta članek. To ni demokratično, kdo stoji tu zadaj?   Zaradi Rusov  bomo ob demokracijo, imeli teror, fašizem, digitalno valuto,  Chat GPT,  kamere za  prepoznavanje obrazov,   financno nemoc skozi brezposelnost,  krize,  umetno inflacijo, eko fašizem,  revščino, pomnite: Rus je enako Kitajec.  Hinavci evropski nas dodatno dol tlačijo se z begunci, priseljenci, Evropo so napolnili z Afriko in Bližnjim Vzhodom,  elite evropske imajo tlakovana nebesa na vzhodni polobli. Prodale so sebe in nas. Populacija  Zahoda  mora  vstati ali bo padla,  kar bo tako ali tako.

“ZELENSKI” sploh ni ukrajinec.

Jaz vem☝️, 22.04.2023 ob 17:28

Ni treba bit rusofil, imaš pa lahko lastno pamet. Te seveda nimaš, ker je zate vse črno belo. Tako da si kar eden yeh, ki jih navajaš.

O en se je že pofočkal :-))

Julij Cezar, 22.04.2023 ob 16:09

spizdi opranoglavec, zakaj ne gres metat molotovke   ambasodo usranih zda ki so okupirali afganistan, sirijo, irak itd….kreteni zabiti, rusi sd uspesni boriji proti celotnj nato falangi vkljucno z jebeno slovenijo, bravo rusija gazi nato govenca hehe

Edini opranoglavi kreten tu si ti  ki niti nimaš vpogleda v dejstva, ampak info dobivaš iz obskurnih srbskih portalov! Ti nemarna buteljka!

Problem je, ker rabimo ruska umetna gnojila in energente. Ti gredo zdaj v Indijo, se tam predelajo in Indija za to jemlje ogromne provizije.

Ruska gnojila, 22.04.2023 ob 17:49

Problem je, ker rabimo ruska umetna gnojila in energente. Ti gredo zdaj v Indijo, se tam predelajo in Indija za to jemlje ogromne provizije.

kako jih rabimo če pa sprejemamo zakone po katerih se v kratkem ne bo več kmetovalo.

Evropa je na poti v propad, Usa to še spodbujajo in netijo vojno v Ukrajini, ki je samo njim v korist.

Anonimno 1578, 22.04.2023 ob 17:36

O en se je že pofočkal :-))

Pezdec poglej za sabo kako pišeš? Je to pisanje primerno za odraslega človeka?….mislim, ne moreš verjet.

Ja, 22.04.2023 ob 18:04

Evropa je na poti v propad, Usa to še spodbujajo in netijo vojno v Ukrajini, ki je samo njim v korist.

Manipulatorji tvojega kova bodo pomagali uničiti Evropo.

Jaz vem☝️, 22.04.2023 ob 18:14

Pezdec poglej za sabo kako pišeš? Je to pisanje primerno za odraslega človeka?….mislim, ne moreš verjet.

ta pravi se oglasa….pa ti si totalni bebec, brez kančka samokritike…ni cudno da te je baba nagnala hehe

Julij Cezar, 22.04.2023 ob 17:03

Jaz vem☝️, 22.04.2023 ob 16:22

Đabe ti to špehovc julka cezarjeva. Šiptarjev tud rusi ne marajo, kot mi ne in nihće drug, pa magari ti gnusno nerazvito debelo pritlikavo ploskalo, da se razčesneš.

ne vem , jaz nimam nic proti siptarjem, ti pa seveda po niškem incidentu nisi vec isti človek, dobro so te prefukali hehe..boli boli kako boli…v dusi hinavsku viharni hehe

Pezdec cezar😆, imaš ti diagnosticirano motnjo? Vidim da se enako obnasaš kot kura. Ko nekaj fantaziraš, kar trdno verjameš da je to res. Kaj je to v vodeni bučurini narobe?

Saj lulika cezar, žiher še kaj napišeš. Je zanimivo brat, rad berem, ko se sam ne spomnim, da bi sploh kdaj bil v Nišu.☝️😆 Morda “veš” še kaj zanimivega.

Jaz vem☝️, 22.04.2023 ob 19:55

Saj lulika cezar, žiher še kaj napišeš. Je zanimivo brat, rad berem, ko se sam ne spomnim, da bi sploh kdaj bil v Nišu.☝️😆 Morda “veš” še kaj zanimivega.

a da žiher se kaj napisem hehe…mogoce ti bolj osvrzi spomin ko si bil po dogodkih v nisu na terapiji v pohorskem dvoru hehe….saj ves da od takrat nisi vec enak…nope, se vecni kreten si hehe

hej, zate in tebi podobne čist ok, za JC pa vidim da je še tako prehudo za razumet :-)))

Julij Cezar, 22.04.2023 ob 20:04

a da žiher se kaj napisem hehe…mogoce ti bolj osvrzi spomin ko si bil po dogodkih v nisu na terapiji v pohorskem dvoru hehe….saj ves da od takrat nisi vec enak…nope, se vecni kreten si hehe

Saj pravim lulika poscana, kar piši. Veš koliko novega izvem o sebi. Ni to kar tako.☝️😆

Kaj ti  pomaga če enega Bahmuta ne more zavzeti, kao druga največja sila na svetu. Papirnati tiger, o Kijevu lahko samo sanjajo, prasci zavojevalski. Julka jel tebi bila matka pijanica? Se pozna na tebi.

To su rusko usmerjeni drekači. Podpirajo agresorja in so isti kot tisti ki so podpirali nemce ko so si prisvojili sudete.

Putin = Hitler

Seveda pričakovano sodelujejo rdeče riti, ki jih je v naši državi očitno še veliko. In ne Ameriki ni agresor nikoli bila ker je cilj obramba zahodnega načina življenja. Očitno pa bi nekateri slo debilčki raje imeli diktaturo kit je bila pod posrancem brozekom.

zgodovinsko opismenjevanje polpismenih,
22.04.2023. ob 16:39

Rusija ne more biti okupacijska sila, saj je njena vloga dvojna:

1. Združiti enotni Ruski svet z matico Rusijo;

2. Poraziti evroatlantistični židovski režim v Kijevu;

3. Anulirati državnost umetne zahodno-jezuitske tvorbe imenovane Ukrajina:

4. Zaustaviti državljansko vojno v Malorusiji in Novorusiji;

5. Prekiniti proces ukrainizacije in začeti proces re-rusizacije (razen nazi regije Galicije);

6. Poraziti kolektivni Zahod, ki je dejanski vojaški sovražni faktor na terenu.

Zato svobodno in svobodomiselno slovensko prebivalstvo brezpogojno podpira Rusijo.

………………………………….

…………………………………

“zgodovinsko opismenjevanje polpismenih”, 

Samo lahko bi pa res RUSI že prenehali podpirati TRANSEKSUALNOST!

Gonita si vidva v tri pisde materine

Jaz vem☝️, 22.04.2023 ob 20:13

Saj pravim lulika poscana, kar piši. Veš koliko novega izvem o sebi. Ni to kar tako.☝️😆

saj vem , žiher izves žnj stvari o sebi ki si jih ze zdavnaj potisnil v pozabo v sivolasi buci hehe…pa umiril si se, me veseli da delujem nate terapevtsko, se pocutis kot doma, na pohorskem domu ne hehe

prešiča Julka in ena južna presička, 22.04.2023 ob 20:28

Gonita si vidva v tri pisde materine

viharni, a ti je ze spustila tableta, ps glih sem te hvalil hehe

Julij Cezar, 22.04.2023 ob 20:30

viharni, a ti je ze spustila tableta, ps glih sem te hvalil hehe

Ti si res enako zaostal kot kokoši. Gravž zmešano julka misliš da je samo viharni na monu.😆

Si prepričan? Poznam kar nekaj izobraženih podobno mislečih.

Jaz vem☝️, 22.04.2023 ob 20:37

Ti si res enako zaostal kot kokoši. Gravž zmešano julka misliš da je samo viharni na monu.😆

da ti razlozim, moja enota za merjene debilnosti je viharni, torej ste vsi debili viharni, rszlikujete se zgolj po stopnji debilnosti, trenutno se ti po debilnosti uvrčas pod sam vrh originalnega debila po katerem sem poimenovsl enoto za debilnost, tako zdaj ves zskaj si zame viharni debil hehe

New Report

Close