Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Protest v podporo Rusiji

Protest v podporo Rusiji

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 22.04.2023 ob 22:49

Jaz vem☝️, 22.04.2023 ob 22:38

Julij Cezar, 22.04.2023 ob 22:34

Jaz vem☝️, 22.04.2023 ob 22:22

Nekaj je gotovo. Če pride do vojne, je ni strani, da ne bi najprej brutalno popucala nesnage tipa julij cezar, kokoši in podobni. Samo meni se zdi metek preveč milosten za take, to bi moralo počasi crkovat.

saj bos pocasi crkoval, zarjavel žrebelj v drek, se pravi vate in te pustit da pocasi crknes od tetanusa…hehe….se ti bo zelja uresnicila…zato pazi kaj drugim zelis

Ti boš deležen posebnih tretmajev, ko pride do vojne. Ljudi, ki imamo tisoč in eno idejo, kaj bi počeli takim gnusobam kot si ti julika, zagotovo ne manjka.☝️😁

no vidis pa si le dokazal da si psihopat, zdaj si ne upas nic, cakas na t.i brezzakonje ko bos lahko sprostil svoje frustracije in nizkotne nagone nad vse ki ti delajo krivico in se ti ne upognejo, zanimivo je kako si ze na forumu zlorabljal osebne stvari forumasev, npr robija, potem ve se da si pretental par zensk in si z njimi dopisoval izvedel tu in tam kako podrobnost in nato to izrabil za obracunavanje,  ne moti me da si zabit omejen kreten, kar je pa zanimivo je to kako nizkoten hinavski in zahrbten prašič si in to si znova dokazal…..pri meni ti gre najbolj vnos v to da ne ves nic o meni, neke domneve trosis in upas da bom zagrabil in ti dal kost….pozabi viharc, sem bistveno bolj inteligenten kot ti, ti si zgolj psihopat v celofanu in to zabit psiho hehe

Lulika poscana polna blodenj, nisi ti niti blizu mojega nivoja in nikoli ne boš. Tumlov že od otroštva ne prenašam☝️, takih prostaških in primtivnih gnusob kot ti, pa sploh ne.😁

Kokoši🏗️🏥🏢🏨🏬🏟️🏭, 22.04.2023 ob 23:00

Rušenje, 22.04.2023 ob 17:30

Top.Na 24 ur so ukinili izražanje javnega mnenja pod ta članek. To ni demokratično, kdo stoji tu zadaj?   Zaradi Rusov  bomo ob demokracijo, imeli teror, fašizem, digitalno valuto,  Chat GPT,  kamere za  prepoznavanje obrazov,   financno nemoc skozi brezposelnost,  krize,  umetno inflacijo, eko fašizem,  revščino, pomnite: Rus je enako Kitajec.  Hinavci evropski nas dodatno dol tlačijo se z begunci, priseljenci, Evropo so napolnili z Afriko in Bližnjim Vzhodom,  elite evropske imajo tlakovana nebesa na vzhodni polobli. Prodale so sebe in nas. Populacija  Zahoda  mora  vstati ali bo padla,  kar bo tako ali tako.

RUS ni nič enako kot KITAJEC.

KITAJSKA ratuje z vsakim letom mentalno bolj napredna, RUSIJA pa z vsakim letom bolj zaostala in FAŠISTOIDNA.

Ha tako, rokujeta se pa kusujeta s Kitajcem, ker je en mentalno napreden drugi pa zaostal,   no no Ruske tumice.

Kokoši🏗️🏥🏢🏨🏬🏟️🏭, 22.04.2023 ob 22:32

Ena južna neprijavljena, 22.04.2023 ob 22:23

Kokoši🏗️🏥🏢🏨🏬🏟️🏭, 22.04.2023 ob 22:11

Ena južna neprijavljena, 22.04.2023 ob 21:59

Kokoši🏗️🏥🏢🏨🏬🏟️🏭, 22.04.2023 ob 21:51

Ena južna neprijavljena, 22.04.2023 ob 21:43

Kokoši🏗️🏥🏢🏨🏬🏟️🏭, 22.04.2023 ob 21:34

Ena južna neprijavljena, 22.04.2023 ob 21:30

prešiča Julka in ena južna presička, 22.04.2023 ob 20:28

Gonita si vidva v tri pisde materine

Ma nemoj, tja greš kahk TI.

SLAVA RUSIJI

Ej ENA JUŽNA neki te rabim vprašati.

JA vpraš ane

Če ti je bil video, ki sem ga zadnjič pripopal o KITAJSKI moči in mogočnosti všeč?

(pač ko sva govorila kako bo Kitajska izrinila Ameriko)

JAp.

Pa sej sva se pomenla že, en naj unič ZDA, pa me briga kdo bo to. Tud za Kitajce navijam. Ti matr, ne vem, če še kakšnim Arabcem ne bi ploskala, da jo uničjo. Pa ne rab noben jo zbombardirat, sam da ČIMPREJ PROPADE, ker to je ZLO.

BUTAST folk pa to GAMAD GNILO ZLOČINSKO še naprej podbira.

“ENA JUŽNA”, 

A uredu. Sem mislil, da že ne maraš nebotičnikov.

Pač KITAJSKA mesta so začela prekašati NEW YORK. 😅

Tu se vidi, da so neustavljivi.

In ja tudi jaz ne privoščim bombandiranja, ker ne želim, da civilisti trpijo. Toda Amerika naj že propade, da bo mir.

Mislim če arabci uničijo Ameriko bi bilo super, če bi s tem uničili tudi sebe. Ali pa če jo RUSI uničijo in zraven pokoplejo še sebe. 😆

Jaz podpiram države, ki ratujejo z vsakim letom bolj napredne in svobodne. In KITAJSKA zaenkrat se POČASI premika naprej. In zato upam, da zmaga kot prva velesila in se ob enem odpre svobodi.

Drgač pa moje sanje je itak moderna EVROPA brez ameriškega vpliva. Evropa kjer bomo gledali naše evropske filme, z našim evropskim stilom in ne kopiranje Amerike. Se učili jezikov, poslušali evropsko glasbo, brali evropske avtorje. In obenem bili odprti svetu. In da bi bila Amerika le ena država več IN DA BI SE NJENA KULTURNA DOMINANCA PRENEHALA.

To so moje sanje.

Več kulture, več svobode in manj ameriškega imperializma, vsiljevanja in nadzora.

In poleg Evrope tudi LATINSKI AMERIKI privoščim srečo in NAPREDEK. Ker američani so jim ogromno trplenja povzročili, ko so desničarske diktatorje tam nastavljali.

No vidš, sva že skor pr istm mišljenju, še čist mjčkn manjka, RUSIJA 😀 tuki sva še daleč, čeprav ja, štekam zakaj je ne maraš 😛

ENA JUŽNA“,

ja RUSIJA je bila dejansko v času LENINA najbolj LGBT prijazna država na svetu.

V carski RUSIJI so bila obdobja, ko so se moški še zalizali, ko so si naklonjenost izkazovali. Dejansko imaš skulpturo narejeno v spomin umage v neki bitki; skulpturo dveh moških, ki se zalizujeta.

HOMOFOBIJO pa je dokončno uvedel peder STALIN, ki je najraje skiciral gole moške. To ti vse pove.

In jaz mislim, da je bila veličastna država. In sem zgrožen, da se danes tako sramoti in ponižuje samo zaradi pošasti kot je bil STALIN. A ni sramotno to?

A Jbg, mogoče se pa tud v Rusiji to spet spremeni, pa boš tud ti spet za Ruse 😀

Zato mormo zdej navijat, da ZDA PROPADE in odstrel VSE EU GOLAZNI, ki nam vlada, s tisto Lajnarco na čelu.

AMERIKA nima več ŠANSE!!! 😄

Samo vprašanje časa je kdaj jih bo KITAJSKA zrinila s prestola PRVE VELESILE SVETA.

.https://youtu.be/sE-ApURzEf0

Sicer mešajo temo s podtemami. Da bi celotno temo zakrili. Takšna  imajo moderatorji  navodila, vsi so  prodanci iz Ruskih Tumic.

Jaz vem☝️, 22.04.2023 ob 23:06

Lulika poscana polna blodenj, nisi ti niti blizu mojega nivoja in nikoli ne boš. Tumlov že od otroštva ne prenašam☝️, takih prostaških in primtivnih gnusob kot ti, pa sploh ne.😁

res je in hvala vecnemu bogu, na tvojem nivoju pa res ne zelim biti, le kako prenašas sebe ko pravis da ne prenasas tumlov? hehe…nikar se nd trudi odgovarjat hinavska podlasica, ne razumes ti absurda v katetem zivis, na sreco, tvojo se ve, adios kreten zabiti viharni…pa se drugic, ker spet si jih dobil po pizdi….pa se vedno vracas po se…v tem je tvoja bivsa zena boljsa od tebe…ko si jo prvic pretepel je sla vstran od tebe  hehe

Kokoši🏗️🏥🏢🏨🏬🏟️🏭, 22.04.2023 ob 23:07

AMERIKA nima več ŠANSE!!! 😄

Samo vprašanje časa je kdaj jih bo KITAJSKA zrinila s prestola PRVE VELESILE SVETA.

.https://youtu.be/sE-ApURzEf0

Ja in …boste lezli za Kursajdijanko v petestrojko Moskva-Peking. Izvolite,  Slovenija se bo prepolovila, milijon odst.  Na Ruske Tumice  in Maribir.

Julij Cezar, 22.04.2023 ob 23:13

res je in hvala vecnemu bogu, na tvojem nivoju pa res ne zelim biti, le kako prenašas sebe ko pravis da ne prenasas tumlov? hehe…nikar se nd trudi odgovarjat hinavska podlasica, ne razumes ti absurda v katetem zivis, na sreco, tvojo se ve, adios kreten zabiti viharni…pa se drugic, ker spet si jih dobil po pizdi….pa se vedno vracas po se…v tem je tvoja bivsa zena boljsa od tebe…ko si jo prvic pretepel je sla vstran od tebe  hehe

Spet šteka julka? Boš začel komphenghen idiothem….☝️😁…jaoooooo.  Nehaj no, budala nagravžna primitivna in se ne zapikuj v ljudi. Še zlasti ne v ljudi, ki jim nisi dorasel. Jaz sem zagotovo eden teh.

Revežu luliki juliki se čisto strga. Pol pa ne more niti gnusnih fantazij napisat, ki jih v obsedenosti in ihti sproducira. Ga enostavno roke ne ubogajo, se mu tako tresejo, da ni zmožen berljive besede napisat.☝️😆……jaoooo

Ljubljana prodana, 22.04.2023 ob 23:18

Ja in …boste lezli za Kursajdijanko v petestrojko Moskva-Peking. Izvolite,  Slovenija se bo prepolovila, milijon odst.  Na Ruske Tumice  in Maribir.

ŠVABSKE kurbe so postale AMERIŠKE kurbe.

Pričakovano. Dostojanstva in integritete itak nikoli niste imeli.

Jaz vem☝️, 22.04.2023 ob 23:19

Spet šteka julka? Boš začel komphenghen idiothem….☝️😁…jaoooooo.  Nehaj no, budala nagravžna primitivna in se ne zapikuj v ljudi. Še zlasti ne v ljudi, ki jim nisi dorasel. Jaz sem zagotovo eden teh.

Jaz vem☝️,

Sej zato se pa ne upaš z mano pisati. Ker mi nisi dorasel. 😉

Kokoši📺🏚️📺🧟‍♀️📺🏚️📺, 22.04.2023 ob 23:35

ŠVABSKE kurbe so postale AMERIŠKE kurbe.

Pričakovano. Dostojanstva in integritete itak nikoli niste imeli.

RUSKE  Tumice so nastale  pa danes.

Analiza982, 22.04.2023 ob 16:00

24ur.com/novice/slovenija/protest-proti-rusofobiji-tomiceva-fajonovo-obtozuje-izdaje.html

Kako lahko  kdo protestira v Lj  v podporo okupacijski sili?   In zakaj je to dovoljeno? Tu nima opravka policija, h kmetom pa lahko pride  preverjat, če bodo odšli  na proteste. A te pa nihče ne preverja, ki povzročajo nevarnost, razpihujejo sovraštvo, razdvajajo ljudstvo in kažejo s prstom  na  krivca tako, da lahko  okupatorja  zagovarjajo.   Sredi Ljubljane ponižujejo Slovenijo.  To je resna stvar in če so se  tako dogovorili …

se bodo  protestmi shodi sprevrgli v državljansko vojno. To se ne sne dopustiti.

@ Analiza982

To je čar demokracije. Bolje, da je tako in se pusti, da lahko protestirajo, kot pa da imamo takšen režim kot v Rusiji, kjer je dovoljeno samo protestirati za rusko stran. 🤣

Ampak @ena južna pa zmaga. Se povsod rine, “brihtna kot je”☝️😆….dobro, zaostale kure v vsaki temi nihče ne šteje, ne bi imelo smisla…

Epic Fail, 22.04.2023 ob 23:50

@ Analiza982

To je čar demokracije. Bolje, da je tako in se pusti, da lahko protestirajo, kot pa da imamo takšen režim kot v Rusiji, kjer je dovoljeno samo protestirati za rusko stran. 🤣

Jaz  bom v Mariboru. Ti pa v Kursardzijah.  Kursadzije so sopomenka za Ruske Tumice. Ker do Kursadzije bolj poznane in že uveljavljene po glavni ustanoviteljici Gibanja za Rusijo, ki je proteste sprožila,   bo to ime za  novo  Ljubljano  bolj pravšnje.

Ti protesti so hecni, za karkoli gre.

Mislim pa da se bodo kmalu začeli po posameznih državah zoprstavljat ukrepom proti Rusiji. In bo tudi EU morala malo drugače plesat.

Po EVROI  BODI ZACELE PLAPOLAT OKUPATARJEVE ZASTAVE, KOT V LJ.  PA RUSKA ZASTAVA OKUPIRANEGA DONECKA IN SIMBOLI RUSKEGA OKUPATORJA, TAKO KOT SO TO NAREDILI V LJ PRED PARLAMENTOM.   TO TOMICKA PODPIRA. PODPIRA VOJNO. PODPIRA AGRESORJA IN MORILCA.

STE NORI  VSI, DA TEGA NE VIDITE.  DENAR VSE KUPI. VSE PLACANCE.

Kako lahkotno vam gre iz ust unicenje narodov. Naj vas razsvetlim- povsod zivijo dobri ljudje in slabi ljudje. Tako v zda kot v rusiji, na kitajskem itd…

yram, 23.04.2023 ob 07:14

Kako lahkotno vam gre iz ust unicenje narodov. Naj vas razsvetlim- povsod zivijo dobri ljudje in slabi ljudje. Tako v zda kot v rusiji, na kitajskem itd…

To so zagrenjeni zlobni debili. Vsi pristaši ukrajinskega nacizma in fašizma. Isti kot so bili pristaši Hitlerja.

Še resnica iz hrvaškega sabora o zabiti čredi.

https://www.facebook.com/watch/?v=3461517697441573&aggr_v_ids%5B0%5D=3461517697441573&aggr_v_ids%5B1%5D=914524836469077&notif_id=1682142932571188&notif_t=watch_follower_video&ref=notif

si spet zapadel v multipolsrno stanje, se vidi da se ti stanje dradticno poslabsa ko zacnes uporabljati citate od pingvinov iz madagaskarja…hehe…verjemi viharnu debil, ce bi bil ti meni dorasel ne bi sral v  hlace in po forumu kar jw znak infantilnosti , kot drugo doma pri zeni in otrocih nisi bil sposoben narediti reda, kako bos potem doradel drugim….ne se hecat milanček hehe

Jaz vem☝️, 23.04.2023 ob 00:19

Ti protesti so hecni, za karkoli gre.

Mislim pa da se bodo kmalu začeli po posameznih državah zoprstavljat ukrepom proti Rusiji. In bo tudi EU morala malo drugače plesat.

Dlje ko traja slabše bo. Tovrstni protesti so zorkestrirani iz kremlja direkt ali po proksijih in se jih tako obravnava.

To so isti (pro)srbski provokatorji kot ob osamosvojitvi Slovenije Izbrisani.

Mediji jim pa dajejo podporo.

Trem plačanim kekcem, ki so ravnokar iz vrečke izvlekli zastave in Tomićki.

Kaj bo rekel krokodilski psihopat na tako grde, nezlikane zastave?

butalciiiii zlov

To je sicer res, ampak konkretna tema govori o vojni na Ukrajinskih tleh, ki jo je začela Rusija,  kjer rusi izvajajo množične poboje, umore in agresijo nad ukrajinskimi civilisti in ne obratno! Nekaterim vam to ni jasno, zato za ta dejanja iščete izgovore izključno zato, da opravičujete to, kar rusi trenutno počnejo v Ukrajini. Se pa vidi kako malo znanja zgodovinskega in kulturnega imajo predvsem zagovorniki te agresije.

New Report

Close