Protest v podporo Rusiji
daisycutter, 23.04.2023 ob 11:13
Ena južna neprijavljena, 23.04.2023 ob 10:50
daisycutter, 23.04.2023 ob 09:55
Ena južna neprijavljena, 22.04.2023 ob 16:16
daisycutter, 22.04.2023 ob 16:07
Katastrofa. A če ni belo, potem je pa črno? Seveda,da so ozadja, seveda da so igrice velesil, jasno da se Amerika igra z življenji drugih že desetletja, ampak to ne spremeni dejstva, da je Rusija agresor.
OK, Rusija agresor.
Pa a ste kdaj v teh deseletjih rekl, da so Ameri (NATO) EU agresor, obsodl Amere za zločine…? NIKOL. Še PODPIRAL ste jih, noben pisnu NIČ. Itak, Ameri širjo demokracijo.
Daj mi no citirat kje in kdaj sem podpirala Ameriko? Oni se niso doživeli 5 ket skupaj, da ne bi bili v vojni s kom.
Kar ne spremeni dejstva, da so Rusi napadli Ukrajino in da harajo tam brez razloga.
ZA daisycutter
Ok, sorry, mogoče ne ti, je pa mišljen za ostale.
No zdej mi pa še razlož, kaj bi Rusija po tvoje morala nardit. Ker če mislš, da ta vojna traja od lan, se preklet motš.
Da so ZDA, NATO, takratna politična elita EU s figo v žepu, pač pridobival čas, z raznimi sporazumi z Rusijo in to že leta 2014 al kdaj, menda tud vemo, ane? Al je to tud Ruska propaganda?
Da Rusija že vrsto let opozarja NATO naj se ne šir na njihove meje, naj ne postavlja baz, raket…v bližini meje, kljub NATOvim obljubam, NIČ od tega. Aja, to je spet sam Ruska propaganda.
Da je UA nacistična država, je še ne dolg priznavala tud ZDA in tud EU. Al je tud to mogoče Ruska propaganda?
Da se v Donbasu…že leta dogajajo zločini nad ruskim prebivalstvom, so tud VSI vedl. So kaj nardil prot vsemu temu? NIČ, sam zatiskal si oči.
Ajde, “pametnjakoviči s fakultetskim znanjem” kaj bi morala Rusija nardit, če VSI sam gledajo? NIČ, tud sami gledat naprej in bit tih, ane?
Medtem, ko ZDA NATO pa res harajo po svetu BREZ RAZLOGA oz si ga kr ZMISLJO. Sej smo tud to že vidl, ane? Al je tud to spet sam Ruska propaganda?
Zato še 1x, SLAVA RUSIJI
Lej, sej je zelo simpl. Ena država je napadla drugi z namenom si priključiti njeno ozemlje. Izgovorov je vedno dovolj, še v vseh vojnah do zdaj jih je bilo, tudi Sudetski Nemci so zelo trpeli na Češkem in jih je Hitler MORAL napasti in tako že tisočkrat, vedno enako. Če me pa slucajno hočeš prepričati, da Rusi grozno lepo delajo s svojimi manjšinami in so moralno nad Ukrajinci v tem pogledu, te čaka pa veliko dela.
Končni rezultat je vedno klasičen: močnejša država si prisvoji ozemlje šibkejše in to odkar ta svet stoji. Zato, ker lahko.
Tako je bilo, dokler se svet ni, preko različnih svetovnih organizacij, nekako civiliziral. Vsaj mislili smo da smo dokaj civilizirani, ampak najmočnejše demokracije so bile za nekaj drobiža pripravljene prodat (globalizacija) veliko tega, kar so zgradile po l.1945. Kitajcem so pomagale, zdej pa grozijo nazaj, enako je z Rusi itd.
Na srečo so jim vsaj tehnologijo odrezali, ampak žal zahod ne razume zblojenih opranih ex-komunističnih mentalitet. Tu so ti v prednosti in vzvišen zahod zna tukaj pogoret. Ne na terenu, ampak z načini kot jih gledamo tudi v tej temi – s propagando in opranoglavci.
Ena južna neprijavljena, 23.04.2023 ob 11:46
Za daisycutter
Ne, nimam te namena prepričvat, ker vem, da se tud v Rusiji marsktermu ne piše dobr.
Me pa res motjo DVOJNA MERILA, pa to HLAPČEVSTVO EU.
ZDA NATO so tud bli na TUJIH ozemljih, se prav so tud bli AGRESORJI al pač ne? A so mediji kdaj to omenjal? NIKOL. Aja, Putin bi moral sam prej naznant, da šir DEMOKRACIJO, tko kot ZDA NATO, pa bi blo ok?
In se čist strinjam z enim Turkom al kaj je bil, ki je izjavu: EVROPA NE OBSTAJA, JE SAMO WASHINGTONOV PAJDAŠ.
robi9, 23.04.2023 ob 11:31
wd40a, 23.04.2023 ob 11:03
rusija nima kaj diktirat kaj se dogaja v katerikoli državi. Če putin nima moči, nima moči.
A ameriški fašisti pa lahko celemu svetu in vsem državam diktirajo kaj se bo tam dogajajo in kdo bo na oblasti ?
Če ni tako, kot hočejo fašisti, pa že padajo sankcije ali bombe ali državni udari.
Za debila od wd.
BRavo Robi.
Sej pravim, nehej mi agresijo enega opravičevat z agresijo drugega. Nima Rusija kaj počet v Ukrajini, pa če Amerika zasede cel svet, kaj mene briga Amerika?
Rusi so si že v tej vojni prisvojili ozemlje, pa radi bi ga še več, pa groziji tudi že naslednjim državam na spisku.
Ja, razumem da si kontra NATU, čisto legitimno – ni pa legitimno, da podpiraš Ruse pri kraji in osvajalni vojni.
wd40a, 23.04.2023 ob 11:57
za oba telička, robija, julči, pa še južno, pa kar vas je še bumbarjev tu.
Zločin enega ne opravičuje zločinov drugega. Če ne verjamete pejte krast pa se zgovarjajte na cigane, ko vas dobijo.
wd saj bi ti rekel da si tumast…ampak ti si zasljepljen, lani sem lepo napisal da ni nobenega opravicila za napad rusije na ukrajino, nisem pa se tebe nikoli zaslefil da bi delal salte ko americani raketirajo cilje v siriji, ko bombardirsjo yemen, niti enkrat, se vec, iracanom, sirijcom to privoscos ker so po tvpji bolani logiki itak muslimani in ko jih jebe, to si napissl in zdaj vidis kal gnoj od cloveka si? sem ti napisal da sem bil.proti temu da se prizna kosovo, da se mi je zdel brglez aboten ko je bluzil o samostojnosti katalonije, daj si ze 1x razcisti pojme kaj pomeni dogovor o nedpreminjanju drzavnih mej in da je bila eu in zda prvi ki so to hinavsko krsili, 2x, ti si kot uradnica na ue ko sem ji dokszal da je ue 3x nezakonito izdala gradbeno dovoljenje in je izjavila, res je, no zdaj se bomo pa drzali zakonov….pravila so pravila ali veljajo za vse ali za nikogar, razumes tele? kurac ti razumes
sd to wd, ves katera drzava je najmicnejsa vojaska sila na planetu,? ne niso zda ker zda niti pisnati ne upajo ko gre za njih, to je Indija, in indija podpira ruse, podpira jih vecina afriskih drzav, juzna ymerika, pa koju kurac mislis da so eu in zda cel svet?2/3sveta podpira ruse, ravno zdaj eu pegla Lulio zakaj se jim ne pridruzi, ocitno le nimate tako prav kot lazete ….eu se spremnja v avtokratsko tvorbo ta pa vodi v diktaturo….
daisycutter, 23.04.2023 ob 11:56
Sej pravim, nehej mi agresijo enega opravičevat z agresijo drugega. Nima Rusija kaj počet v Ukrajini, pa če Amerika zasede cel svet, kaj mene briga Amerika?
Rusi so si že v tej vojni prisvojili ozemlje, pa radi bi ga še več, pa groziji tudi že naslednjim državam na spisku.
Ja, razumem da si kontra NATU, čisto legitimno – ni pa legitimno, da podpiraš Ruse pri kraji in osvajalni vojni.
Zakaj ZDA lahko zasede cel svet, Rusija pa ne sme Ukrajine? 😁
Vsaka vojna je vojna za teritorij in za resurse. Ljudje so koletarna skida. Amerika hoce isto kar hoce rusija. Kdo bo zmagal- noben, plen si bojo na koncu razdelili, tako kot vedno. Me pa nekaj drugega cudi, navijate tako za ene in druge kot bi bili vsi po rodu ukrajinci ali pa rusi. Drzite se svojih bebci in ne navijajte za tujce. Se bojo ze zmenili in vam ne bojo nic dali od plena.
Se strinjam, ne sam Rusija, NOBENA država NIMA PRAVICE se vmešavat v drugo državo, sploh jo pa NE NAPADAT.
Vse ok, ampak še zmer pa ne zasledim nikjer odgovora, KAJ naj bi Rusija nardila, če so vsi LETA sam neki lagal, pridobival cajt, Ukroti pobijal Ruse, otroke, NATO s svojimi raketami… kljub PROŠNJAM Rusije in OBLJUBAM NATA, da se to ne bo zgodil, pršu že na njihovo mejo……skratka same LAŽI.
Ajde, čakam odgovor KAJ, a sam mirno gledala???
Pa ne mi spet blejat o kakšni ruski propagandi, razn, če ste TOTALNO ZAB.ITI (zadnji stavek ni namenjen teb osebno)
Julij Cezar, 23.04.2023 ob 12:15
sd to wd, ves katera drzava je najmicnejsa vojaska sila na planetu,? ne niso zda ker zda niti pisnati ne upajo ko gre za njih, to je Indija, in indija podpira ruse, podpira jih vecina afriskih drzav, juzna ymerika, pa koju kurac mislis da so eu in zda cel svet?2/3sveta podpira ruse, ravno zdaj eu pegla Lulio zakaj se jim ne pridruzi, ocitno le nimate tako prav kot lazete ….eu se spremnja v avtokratsko tvorbo ta pa vodi v diktaturo….
BRavo, pa BRAVO tud za prejšnjo objavo.
Ena južna neprijavljena, 23.04.2023 ob 12:46
Se strinjam, ne sam Rusija, NOBENA država NIMA PRAVICE se vmešavat v drugo državo, sploh jo pa NE NAPADAT.
Vse ok, ampak še zmer pa ne zasledim nikjer odgovora, KAJ naj bi Rusija nardila, če so vsi LETA sam neki lagal, pridobival cajt, Ukroti pobijal Ruse, otroke, NATO s svojimi raketami… kljub PROŠNJAM Rusije in OBLJUBAM NATA, da se to ne bo zgodil, pršu že na njihovo mejo……skratka same LAŽI.
Ajde, čakam odgovor KAJ, a sam mirno gledala???
Pa ne mi spet blejat o kakšni ruski propagandi, razn, če ste TOTALNO ZAB.ITI (zadnji stavek ni namenjen teb osebno)
Res je. Zato pa so to popolni debili.
Cel svet, ne samo Rusi, bi moral mirno gledati zločine in genocide ameriških fašistov in teroristov.
Tudi genocid nad Rusi bi moral Putin mirno gledati, ker ameriški fašisti si sami vzamejo pravico do genocida na tujem ozemlju.
Saj pravi, najbolje da priključijo tuje ozemlje, pa bodo krivice odpravljene? Kok ste pa eni naivni, da kar zaboli, ko nafitra j s propagando verjamete, da u ogi agresir ni imel nobene druge izbire, kot da začne klati, bombardirati, raketirati, posiljevati in krasti ozemlje druge države…pa ko bi bil to prvi primer, ajde ok, ampak je to najstarejša zgodba na svetu…
Stara Sovjetska zveza je bila najbolj fašistična do svojih držav, zato so se odcepile… kot smo se mi od Srbov, ki so nas začel bombardirat in delat največje pokole sobratom. Rus je Rus in Srb ostane Srb po krvi. Ta zahojeni Vzhod ni niti pika na i Zahidmi civilizaciji in to podpirate v Lj. Zgleda nas prav tiscite, da bomo šli k Janši vsi, ker več pameti pa je imel in jo ima, kot leva Lj ki protestira za najvecjega agresorja na lasten narod. Mogoč prvič razumemo lahko bolj vrednost slovenske osamosvojitve brez Kunstlja. Zdaj so jo popolnoma poteptali. Ja razume se zdaj zakaj.
wd40a, 23.04.2023 ob 12:55
matr si pa as. ukroti so pobijali drekače ki jih je putin poslal da bi delali štalo- Glej intervju strelkova, ki je sam priznal da so bili tam in kaj so počeli. In vsem ostalim, lahko se mečete po trepalnicah, kar sem napisal, drži.
Joj wd, sm misla, da imaš vseen več pameti no.
Ne, ne prepričujem te, da navijaš za Ruse, valjda vsak izbere svojo stran, ampak če že tolk berš pa poslušaš, bi lahk biu vsaj mjčkn bolj objektivn, realn no, ja.
Tud sama dostkrat kej preberm, pa to niso ruski intervjuji. Rada pa preberm kakšne analize vsega tega sra.nja raznih a analitikov, tud npt raznih bivših obveščevalcev, delavcev CIE, pa intervjuje raznih dopisnikov EU držav, ki v javne mediji niti ne pridejo …in tega imaš še pa još.
E to mi pokaže bolj realno sliko za kaj se gre. Še NAJMANJ me pa zanima kaj npr javni mediji blebetajo.
Zdej ko Rus govori o zločinih…mu vrjameš, ko Rus govori o zmagah na fronti, je to spet ruska propaganda, pa če bi isti ta to reku.
Ma ajde dej, sej se mi več ne da. Vsak naj vrjame kar hoče. Za tebe in teb podobnim sm pač sama GLUPA, OPRANOGLAVA….zame ste pa vse to kar men pripisujete TI in TEB PODOBNI.
Lej ja, 23.04.2023 ob 13:44
Stara Sovjetska zveza je bila najbolj fašistična do svojih držav, zato so se odcepile… kot smo se mi od Srbov, ki so nas začel bombardirat in delat največje pokole sobratom. Rus je Rus in Srb ostane Srb po krvi. Ta zahojeni Vzhod ni niti pika na i Zahidmi civilizaciji in to podpirate v Lj. Zgleda nas prav tiscite, da bomo šli k Janši vsi, ker več pameti pa je imel in jo ima, kot leva Lj ki protestira za najvecjega agresorja na lasten narod. Mogoč prvič razumemo lahko bolj vrednost slovenske osamosvojitve brez Kunstlja. Zdaj so jo popolnoma poteptali. Ja razume se zdaj zakaj.
Dej no pristavljat notranje politični lonček zraven tegale – dej se spomni, da na levi ni samo ena stranka, tako kot je na desni in da tomicka težko da zastopa vse.
Jaz sem liberalka (pazi zdaj – ne komunistka, kot ta desni rečejo vsakemu, ki ne misli enako kot jj) pa ne zagovarjam nobene agresije.
wd40a, 23.04.2023 ob 13:32
julček pa kaj koji klinac ti pišeš? Močnejši si, bolj imaš prav? Se pravi da ima vsak dec, ki ima dvajset kil več od žene, pravico klofat? Pa iz katere jame si prilezel, siromak.
od kod ti vleces te zakljucke wd, od rusije do zda si prisel do tega da ima moski pravico zensko pretepat? ne delaj se bolj neumnega kot si….ti se 1x napisem, po vietnamu so zda spremeile diktrino, direktni napadejo le obskurne drzave kjer bodo imeli min smrtnih zrtev, grenada, panama, haiti itd…drugace pa zanetijo vojno in placajo drugim da se bojujejo v njihovem imenu…irak in sirija kurdi, yemen saudska arabija, v afganistan so zvlekli nato, v krajino pa naivne ukrajince in spet nato, rusi po drugi stanj bijejo svoje bitke sami in verjemi da rusi te vojne ne bodo izgubili, ker je ne smejo kef to vodi v razpad drzave kar je ameriska agenda st 1 ze od leta 1945 , edino kar sprecujd je da imajo rusi jedrsko orozje in ga bodo uporabili to je vse..
Kokoši📺📺📺📺📺📺📺, 22.04.2023 ob 21:15
🇺🇦,
To su rusko usmerjeni drekači. Podpirajo agresorja in so isti kot tisti ki so podpirali nemce ko so si prisvojili sudete.
Putin = Hitler
Seveda pričakovano sodelujejo rdeče riti, ki jih je v naši državi očitno še veliko. In ne Ameriki ni agresor nikoli bila ker je cilj obramba zahodnega načina življenja. Očitno pa bi nekateri slo debilčki raje imeli diktaturo kit je bila pod posrancem brozekom.
…………………………………..
………………………………….
Se spomnim ZAHODNEGA NAČINA živlenja, ko so bili ameriški filmi sama homofobija; “feget, feget, feget, that so gay, that so gay…”
Mularija pa po svetu samomore delala, ker niso imeli interneta in so meli homoseksualnost le iz ameriških filmov predstavljeno.
Zatakni si svojo AMERIKO nekam pezde.
Po celi LATINSKI AMERIKI so ZDA zatrle levičarje, borbo za enakopravnost žensk in istospolno usmerjenih in nastavili DESNIČARSKE DIKTATORJE, ki so klali vse po vrsti in zatirali narod.
Ajde spokaj PRASEC NACISTIČNI.
Te daje mena, fegeti se lahko zahvalijo zahodnjakom, da so sploh sprejeti. Bi vas rad vudel delati parade ponosa v Rusiji ali Kitajski ali Koreji. Smi vaši ljubi vodje, ki vsi skupaj nimajo ne znanja ne tehnologije poraziti zahodno družbo in njihov način življenja. Sprijaznite se Slovenija je prozahodna, časi marksa in lenina so mimo.
Slava Ukrajini 🇺🇦 🇸🇮