Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Proti uvedbi naborništva v obliki služenja šest mesečnega vojaškega roka

Proti uvedbi naborništva v obliki služenja šest mesečnega vojaškega roka

Vsi, ki se ne strinjate z uvedbo nabornistva v obliki služenja 6 mesecnega vojaškega roka Prosim za podpis
https://www.peticija.online/proti_uvedbi_nabornitva_v_obliki_sluenja_est_mesenega_vojakega_roka

Absolutno proti

Absolutno proti

[img]https://i.pinimg.com/originals/71/52/fd/7152fd4c13808c912dfd4b9307cd38c5.jpg[/img]
Kaj je pa narobe s pol leta vojske? Saj jih 6-mesečni vojaški rok ne bo poslal na fronto vojnega žarišča. Tudi v 6-mesečnem roku se ne bojo v živo streljali med sabo in pobijali.

Nagnati vsak dan četo v gojzarjih in z nn-kilskimi ruzaki opreme gor na Pokljuko in nazaj. Zraven opraviti še ves trening preživetja v naravi. Odgovarjati z Yes, Sir”, No, Sir! Jim vcepiti red in disciplino.

Še jaz bi šla. V žensko pehoto. Naredite me Amazonko!

Ja, tole s 6-mesečno vojsko bo prehudo, prehudo trpljenje za poženščene, pomehkužene, permisivno vzgojene sončke.

Sem ZA!
Za vse!
Punce in fante!

Se sama bi sla na nek tecaj prezivetja v naravi, osnovnih borilnih vescin in ravnanja z orozjem.

Gledam okoli sebe, gasilci in taborniki, same punce, komaj kak fantic med njimi.

Sem ZA!
Za vse!
Punce in fante!

Se sama bi sla na nek tecaj prezivetja v naravi, osnovnih borilnih vescin in ravnanja z orozjem.

Gledam okoli sebe, gasilci in taborniki, same punce, komaj kak fantic med njimi.
[/quote]
Amapk pri intervencijah gasilcev pa ne boš videla bab, ne? Ti sama ne bi šla prisilno v vojsko, če te je prav razumet, druge bi pošiljala, sama pa izbirala kar ti paše, da se malo afnaš, kot da se že ne dovolj?

Pri 19 letih je mnooogo prepozno za spreminjanje sončkov v prave fecee. Kar pa se tiče tekov na Pokljuko pa predlagam da gredo 19 letniki za en mesec na športni tabor, ne pa v organ katere edini cilj ja ubijanje. Sedaj vojne potekajo iz vesolja in preko računalnikov vaši sončki zdravo in sončnice bi bile edino kanonfuter.

Sem ZA!
Za vse!
Punce in fante!

[/quote]
Same so se v času moje mladosti javljale za tri ali 6 mesečno služenje vojske, potem je bilo pa to tako cviljenje, jok, kot da jih mislijo fentat. Pa imele vse ugodje, ne po 30 v sobi, kot smo bili mi, ampk lepo po dve po tri z lastno kopalnico, pa ni bilo za zdržat. Edino tiste so malo lažje vzdržale, ki so se šle zgolj nastavljat, da je ves oficirski kader šel čez njih in zatem na ta račun bil degradiran.

Otrok zagotovo nimaš, sicer bi tumpasto vedelo, da imajo že in otroci in dijaki tovrstne aktivnosti. Tako da še vedno ostaja ključno, težava ste zgube, ki ste mnogo starejši od tega , da bi bili lahko še mladi. Mladi se danes morajo trudit, če bodo hoteli imet kaj od življenja, vam je bilo vse dano in je za mlade zmanjkalo.

Sem ZA ampak za OBA SPOLA!! Feministična enakopranost press!!!!

Jaz sem seveda za, saj so naborniki lahko vpoklicani samo na domačem terenu, nobenih čudnih misij pa to. Ena splošna usposobljenost pa mora bit. Mogoče krajša, nimaš kaj 6 mesecev delat, pa za oba spola, jasno.

Izguba casa. Vojak mora imeti sprano glavo, da bo brez pomislekov ustrelil, vrgel bombo in podobno v cloveka oz. ljudi na drugi strani. Tega pa se v par mesecih ne da doseci.

Discipline pa morajo otroka nauciti starsi, ne pa nek represiven organ.

Še ena, ki sama ne bi šla v vojsko, celo več, niti nima otrok in kot suha veja pametuje, koga bi ona pošiljala v vojsko. Pri nas bi se res morala vsaj suhim vejam vzet volilna pravica, ker nimajo osnovnega razuma, vse kar zinejo je iz žlehtnobe in privoščljivosti.

Se strinjam.
Logično, da oba spola. Da ne bodo feministke v luft skakale. 🙂

V JLA je bil red, toplovodarje so takoj sterali domov. Enako je bilo v drugih vojskah sveta.

Sem proti.
Cilj ni to, kar govorijo.

Bo treba usposobiti prostore..od spalnic do kopalnic, garderobe,…
Nabaviti obleko, obutev, plašče…vse za zimske in posebej za poletne razmere..
O orožju in municiji ne bom pisala, ker se v to ne razumem.
Spet bo na krožniku denar, ki ga bo treba spraviti v žepe.

Vse je ena kamuflaža, vse je neka načrtovana dejavnost.
Ne se slepiti. Cilj je vedno denar, moč nad ovcami, ki naj vdano prikimavajo.

Se strinjam.
[/quote]
Pozabljaš bistvo da sama pa ne, to pa nikakor. Tud otrok nima, tuje bi neka pošiljala.😁

Saj brez veze, to se je Ivanu zgolj malo poslabšlao, nič novega. Ni osnove pri nas v tem trenutku za to, je pa zanimivo videt , kako spet najhujši hujskači tisti, ki so se izognili vojski in ne pridejo več v poštev zaradi starosti in babe brez otrok.

Otrok zagotovo nimaš, sicer bi tumpasto vedelo, da imajo že in otroci in dijaki tovrstne aktivnosti. Tako da še vedno ostaja ključno, težava ste zgube, ki ste mnogo starejši od tega , da bi bili lahko še mladi. Mladi se danes morajo trudit, če bodo hoteli imet kaj od življenja, vam je bilo vse dano in je za mlade zmanjkalo.
[/quote]
Problem je da imajo ‘otroci’ pri 19 akivnosti na katere jih vozijo starsi. Pri teh letih bi moral clovek ze posteno prijeti za delo in ne iskati potuhe v nekih brezveznih aktivnistih ki ga sploh ne zanimajo.

Pozabljaš bistvo da sama pa ne, to pa nikakor. Tud otrok nima, tuje bi neka pošiljala.😁
[/quote]
Briga me za njo.
Meni je bila zanimiva izkušnja. Dandanes bi pa otrokom še bolj prav prišlo, da se vsaj za 6 mesecev odtrgajo od telefonov in virtuale. 🙂

Se strinjam.
[/quote]
Kranjc, ti ne bi šel malo v vojsko za kako leto?😁 Te bo minila zelenjava in sektaštvo v tej smeri, ko boš rabil moč.😅🤣

Kranjc, ti ne bi šel malo v vojsko za kako leto?😁 Te bo minila zelenjava in sektaštvo v tej smeri, ko boš rabil moč.😅🤣
[/quote]
Sem bil.
Bi pa šel brez problema še enkrat. Seveda, če mi plačajo in dobivam isto plačo kot zdaj.

Briga me za njo.
Meni je bila zanimiva izkušnja. Dandanes bi pa otrokom še bolj prav prišlo, da se vsaj za 6 mesecev odtrgajo od telefonov in virtuale. 🙂
[/quote]

Ce se 19-letnik ne zna sam odtrgat od virtuale mu tudi “vojska” ne bo pomagala pri temu.

Jasno je da bo stalo, AMPAK, pomisliva malo, dober ti nisi dala to skozi boš pač morala verjeti na besedo.
Kot prvo več kot 6 mesecev je zapravljanje časa.
Kot drugo šest mesecev brez vikendov , morda en teden dopusta po treh mesecih.
S tem dosežemo več stvari.
mamini sinčki se morajo začet obnašat kot desci, ali pa jih ni, feministke bodo lahko dokazale da so boljše kot desci.
Varnostne razmere se slabšajo , v Izraelu ni dileme kdo gre in kdo ne, s tem da bi pri nas mularijo samo naučili premikanja v bojih, uporabe orožja, tam dol si danes , jutri te ni.
Mene osebno je groza če pomislim na dejstvo da je usposobljenost in nasilnost potencijalne grožnje to je vojakov ISIS 10 kratnik naših usposobljenih vojakov, da o takih kateri morda puško prvič držijo v roki sploh ne govorim.
Samo primer. Juga je sicer podpisala Ženevsko konvencijo in naj bi jo tudi upoštevala, ampak načrtovanje posilstev je bilo del doktrine, nadalje vojska naj bi streljla tako da nasprotnika onesposobi ne ubije, zato ima NATO 5,6 kaliber, mi smo imeli 7,62 in 7,9, za ubijanje, nadalje poučili so nas kako zarezati kroglo da jo v telesu raznese in postene kot frezar, mitraljezcem je bilo povedano kako se pravilno strelja pod noge, obenem pa dejansko dvignite merek v višino trupa, torej mehki del telesa..
Ti s katerimi bomo prej ali slej imeli opravka poznajo samo najslabše in najgrše prakse, zato moramo imeti usposobljeno ljudstvo, zmotno se je mislilo da bodo vojne visoko tehnološke, ISIS nam je postavil povsem nov okvir.
Na zadnje še to, najbrž si res ne želiš ne sebi ne svojim da končate kot spolne sužnje tem norcem.

Jasno je da bo stalo, AMPAK, pomisliva malo, dober ti nisi dala to skozi boš pač morala verjeti na besedo.
Kot prvo več kot 6 mesecev je zapravljanje časa.
Kot drugo šest mesecev brez vikendov , morda en teden dopusta po treh mesecih.
S tem dosežemo več stvari.
mamini sinčki se morajo začet obnašat kot desci, ali pa jih ni, feministke bodo lahko dokazale da so boljše kot desci.
Varnostne razmere se slabšajo , v Izraelu ni dileme kdo gre in kdo ne, s tem da bi pri nas mularijo samo naučili premikanja v bojih, uporabe orožja, tam dol si danes , jutri te ni.
Mene osebno je groza če pomislim na dejstvo da je usposobljenost in nasilnost potencijalne grožnje to je vojakov ISIS 10 kratnik naših usposobljenih vojakov, da o takih kateri morda puško prvič držijo v roki sploh ne govorim.
Samo primer. Juga je sicer podpisala Ženevsko konvencijo in naj bi jo tudi upoštevala, ampak načrtovanje posilstev je bilo del doktrine, nadalje vojska naj bi streljla tako da nasprotnika onesposobi ne ubije, zato ima NATO 5,6 kaliber, mi smo imeli 7,62 in 7,9, za ubijanje, nadalje poučili so nas kako zarezati kroglo da jo v telesu raznese in postene kot frezar, mitraljezcem je bilo povedano kako se pravilno strelja pod noge, obenem pa dejansko dvignite merek v višino trupa, torej mehki del telesa..
Ti s katerimi bomo prej ali slej imeli opravka poznajo samo najslabše in najgrše prakse, zato moramo imeti usposobljeno ljudstvo, zmotno se je mislilo da bodo vojne visoko tehnološke, ISIS nam je postavil povsem nov okvir.
Na zadnje še to, najbrž si res ne želiš ne sebi ne svojim da končate kot spolne sužnje tem norcem.
[/quote]Jaz res ne razumem, zakaj se hujskači že seadj ne javite, če ste tako zagreti? Saj ste ja tako zagnani in malo reda in discipline vam bo samo koristilo, da ne boste smrdeli in noreli v virtuali, ne?

New Report

Close