Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Protidržavno delovanje cerkve?

Protidržavno delovanje cerkve?

Nisem prepričan, da si odgovoril na post 1-2-2007 12:03.

V čem smo katoličani slabši?

@benaflek:

Saj nisem mislila nič pisat, ampak je toliko govora o tem protokolu, da moram. No evo ti slavni dokument. Pa beri Mladino – si pa ja tak intelektualec.

In pazi!!! Piše mesto Maribor – objekt kmetijske šole je Vrbanski 30, 2000 Maribor. Mesto Maribor, a ne? Oglej si zemljevid.

Aaaahaaaaa, Mladina ti ni po godu, kaj? Ker si drzne kritično presojati razmere in dogajanja v družbi. Česa ne poveš…

Se pravi, da bojkotiraš vse, kar ni v tvojo smer.

Kdo je sedaj zaplankan…

--------------------------------------------------------------------------------- Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen

Pravzaprav govori o vseh v mesto Maribor vključenih občinah.
Domnevam, da je to celo več, kot pa je velikost MO Maribor danes. No vsaj v LJ je danes tako. Za Maribor pa ne vem… me bo kdo popravil? ali pa mi pritrdil?

Ja, ****, oprosti, sem celo prehitro prebrala. :))

Verjetno, da je to še več, če pa ni, je pa Vrbanska 30 definitivno vključena. Brez dvoma.

Ampak očitno je bilo pa to preveč za najbolj glasne v tej temi.

Lep dan vsem…

--------------------------------------------------------------------------------- Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen

Ne dragi moj, če bi veljalo to kar trdiš, bi bile države, kjer ni Kristusove Cerkve ali pa je šibka, bolj razvite. Res pa je ravno obratno, ker so v razvitih državah podjetniki, politiki, znanstveniki, in drugi v materialnem pogledu pomembnejši ljudje kristjani. Torej, kjer je Cerkev, tam je standard, razvoj in napredek.

Če pogledamo vrh razvitih držav boš lahko ugotovil , da se v njem nahajajo tudi države kjer krščanstvo ni močno še več je obrobna nebodisi ga treba religija.In te države Azijskega področja so danes gonilna gospodarska sila.Že dalj časa ti poskušam dopovedat , da je vera tvoja osebna stvar prostega časa. Če ti bo uspelo ločit osebni in delovni čas bo razvoj lahko šel naprej , če ti tega ne bo uspelo se bo čas ustavil.Čas sedaj hočejo ustavit v arabskih deželah ko vera prevzema vodilno mesto. Isto se je zgodilo z komunizmom , saj so mislili , da so vsemogočni , da vse in edini znajo. Tako mišlenje pa je smrt za družbo.

Če bi se verouk uvedel v okviru osnovnega šolstva, bi ljudje bili boljše vzgojeni, raje bi živeli in spoštovali domovino, sočloveka, Boga. In bi to bil samo plus za nas.

To so tvoje besede. A se ti ne zdi da je zaničevanje, poniževanje drugačnih žaljivo ? Zame je. Vi ste nadljudje edini sposobni pravilnega razmišljanja, delovanja itd.Zakaj je potem v izrecno katoliških državah toliko kriminala če ste vi vse naj.

benaflek napisal:

> Nikjer pa ni idealno, je pa bolje v katoliških
> državah. V materialnem pogledu. To je vseeno nek indikator.

Lep primer takega blagostanja si lahko prebereš tule:

Res je blagostanje. Samo za koga?

Pa zberi pogum in si preberi še preden vprašaš svojega župnika za dovoljenje :-)))

New Report

Close