Protihrupni čepki bilsom – za dobro spanje
Bilsom čepki so zakon. Brez heca. Sem kupila v lekarni čepke; tisti iz voska so očitno narejeni za slonja ušesa, ta drugi z vato pa so bili prav brez veze – pa tudi niso tako poceni.
Na hrup sem zalo občutljiva, živim v prometnem naselju in moje življenje je postalo neznosno – zaradi kroničnega pomanjkanja spanja.
Po naključju sem prišla do bilsom čepkov in sedaj spet spim. Pa da mi ne bi kdo težil, da delam reklamo, ker mu glavo odtrgam.
Kdor ne ve, kako je to, da zaradi hrupa ne moreš spat, na bo tiho. In kdor ne ve, kakšen problem je najti čepke, ki so ok, naj bo tudi tiho.
Baje se dobi čepke, ki jih naredijo po meri (naredi se odlitek ušesa), vendar stanejo 100 €.
jest sem že čisto na koncu zaradi hrupa. živiva v dvojčku pr njegovi družini in teti in stricu. kaj mi je blo tega treba ? ne spim že leto dni popolnoma nič. Kupila sva že ne vem koliko čepkov, dala sem jih tudi po meri delati. Pa ne morem spati z njimi, ker so tako trdi, da bolijo, ko se uležeš na njih. vsi se zbujajo v tej bajti že ob 5 zjutri ali preje in to ni normalno. rabijo par ur spanja. jaz pa 12 ur, da se naspim, ker imam toliko dela.
Iščem zopet druge, saj denarja za odselit kam drugam še ni. do takrat pa naj crknem ali kako ? Včeraj sem spala bori 2 uri, danes pa 4, potem pa začnem 8 urni šiht ob 8 uri.
za čepke po meri sem dala okoli 30 eur. s tem, da ko jih dam noter tako še slišim ampak veliko manj. dovolj, da me tovornjakarji ne zbudijo. toda spati ne morem na njih ker so trdi. in tako ko ležim na desni, v levem nimam čepka po meri, temveč oxford, ker so bolj znosi za ležat. a kljub temu me boli tudi oxford. jest mislim, da to ni niti normalno, niti zdravo za ušesa, da vsak dan te čepkejo noter tlačim, a brez njih sploh ne spim.
ko pa stric začne zbijat, pa noben čepek ne pomaga. najbolje bi se bilo tako odselit a vse je tako drago in nedosegljivo. še mal pa bom res šla v gozd v šotor živet. sam če imajo wireless ni problem.