Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Protislovenska vlada?

Protislovenska vlada?

Tudi tebi država ne daje možnosti 2 leti, da nekaj urediš. Poskusi ne urejati plačilo dohodnine npr. 2 leti.
Spet morajo biti eni bolj enakopravni od drugih.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

seveda so imeli možnost vzeti podarjeno državljanstvo ali se prijaviti kot tujci, tega nihče ne oporeka, nihče pa ni imel pravice zredirati jih iz registra stalnega prebivalstva, a res ne razumeš v čem je razlika.

tudi izbrisani ne zahtevajo državljanstva, zahtevajo le ponovni vpis v register iz katerega so bili nezakonito izbrisani in to z dnem, ko so bili izbrisani, seveda pa lahko pričakujemo zahtevke odškodnin. Nekateri so ostali brez penzij, delavne dobe, možnosti vsakršnega normalnega sobivanja in to le zato, ker niso bili nikjer prijavljeni v nobeni republiki!(če nisi prijavljen, te ni)

torej, izbris je bil nezakonit, in sedaj bomo pač plačevali odškodnine, tudi meni ni všeč a kaj čmo, če popravljamo krivice za 100let nazaj, bomo pa še te!

“Podarjeno državljanstvo” ??? Kot da smo republika mercator. čeprav najbrž res smo temu bližje.

hehehe, a Mercator kaj podarja???

Saj, ninej, ti o politiki in pravu pač nimaš pojma.

hahaha, sam da imaš ti, pojem mislim, ampak a Mercator kaj podarja, me res zanima???:)))

Sam da se smeješ, pa je tut meni fajn.

V zadnjih petih letih je, med drugim, podaril reševalnim postajam vsaj deset reševalnih vozil. Če ne bi nič drugega, je tudi to več kot nič.

Bravo, mik. Ninej pač terja dobesedne prispodobe, ali pa jih ne razume. Tako tudi državljanstvo vidi kot darilo države in ne kot pravni posel.

tedej ti si bol**, kako veš, kako jaz vidim podeljevanje državljansta???:)

če pa pogledamo, kako zlahka so ga dobili takrat, je pa naša novonastala država dejansko podeljevala darila v obliki državljanstva!

namesto, da bi jih pustila vpisane v register stalnih prebivalcev ( in bi morali naknadno prositi za državljanstvo in to sami), jih je prosila naj zaboga vzamejo državljanstvo in sedaj nekateri jokate, ker ga precejšnje število ni hotelo, hoteli so ostati le tujci prijavljenji na naslovu kjer so takrat bivali! A je to užaljenost ali kaj, ker niso hoteli postati Slovenci???

pa ti sploh veš kaj pomeni pravni posel???:))))

hahaha, ja še dobro da te je mik rešil!:)

Ninej, pejt raje v mercator.

tedej ti si bol**, kako veš, kako jaz vidim podeljevanje državljansta???:)

če pa pogledamo, kako zlahka so ga dobili takrat, je pa naša novonastala država dejansko podeljevala darila v obliki državljanstva!

namesto, da bi jih pustila vpisane v register stalnih prebivalcev ( in bi morali naknadno prositi za državljanstvo in to sami), jih je prosila naj zaboga vzamejo državljanstvo in sedaj nekateri jokate, ker ga precejšnje število ni hotelo, hoteli so ostati le tujci prijavljenji na naslovu kjer so takrat bivali! A je to užaljenost ali kaj, ker niso hoteli postati Slovenci???

pa ti sploh veš kaj pomeni pravni posel???:))))

hahaha, ja še dobro da te je mik rešil!:)[/quote]

Ninej, zakaj se sploh še oglašaš na to temo? Saj si spoznala že dolgo nazaj da smo pač dva pola ki se ne bosta zbližala. Večina v parlamentu bo po svoje naredila pa če je tebi ali meni takšen način všeč ali ne. Raje gremo na novo temo.

New Report

Close