Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Protopic krema

Protopic krema

A je katera uporabljala to kremo pri atopijskem dermatitisu in ji je pomagala?
Sprašujem, ker se dobi samo v Avstriji in me zanima, če se mi splača po njo.
Hvala

Mislim, da je Elidel, ki deluje po istem principu, dobi se pa tudi pri nas, boljša alternativa.

Ko se otroku pojavi nevrodermitis ga namažem na tanko zLOCOIDON -lipocremo in mu zelo pomaga .Drgače pa uporablja za tuširanje in glavo -ter kremo po tučiranju od Avene Trixsera in mu se je stanje zelo poboljšalo.Sedaj pri 8 letih pa mu je skoraj izginil.

Mi uporabljamo to kremo. Moram rečt, da se sinu v 10 dneh koža zelo izboljša. Potem pa je stanje stabilno, a se čez kak mesec znova poslbša. Jaz sem s to kremo zadovoljna, saj ostale kreme še tolko niso pomagale. Dobiš pa denar za kremo vrnjen od ZZZS…stane pa okrog 53€.

Nam so dali kar Elidel, pa Eucerin 12{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Omega. Valda da ne pomaga najbolj, a kaj hočem.

Saj jaz imam tudi za zdaj Elidel, pa tudi mei nič ne pomaga :((

tudi jaz sem pri hčeri par let uspešno uporabljala kremo Protopic. Od vseh, ki jih dobiš na našem tržišču, pa verjemi, da sem poskusila vse kar je bilo v ta namen, ker je imela res strašne težave, je bila ta edina, ki je pomagala v parih dneh. Je pa res tko kot je rekla predhodnica, stanje kože se je izboljšalo, vendar se je kmalu spet poslabšalo. Najti je potrebno vzrok zakaj sploh do tega prihaja.
Pri nas je bilo stanje že tako grozno, da smo bili v živih ranah, na določenih predelih je izgubila pigment. Zdravniki so mi govorili, da ni nič alergična, da je to pač atopijski dermatitis in da se ne da nič pomagat. PA sem se obrnila na bioresonanco. Tam pa je pokazalo alergij ni da ni. Glavni alergen je bilo mleko. KAr se mi je dozdevalo, saj sem doma opažala, da kadar je uživala veliko mlečnih izdelkov se je stanje izdatno poslabšalo. Tako, da ti priporočam pregled na bioresonanci. NAm je res pomagalo. V pol leta smo se rešili težav s katerimi smo se prej ubadali 7 let.
Sem pa v vmesnem času, ko smo hodili na resonanco odkrila kremo A. Vogel Bioforce. Ta nam je zelo pomagala. Je naravna, saj je narejena iz zelišč, ki so gojena na biodinamični način in je meni veliko ljubša kot protopic, ki je kortikosteroid. Pa še 5x cenejša je.
Upam, da sem ti kaj pomagala.

Pozdravljeni,

eno original zapakirano kremo Protopic 0.03{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} 30g imam odveč. Če je kdo zainteresiran zanjo, naj mi prosim to sporoči na e-mail z75renata@gmail.com.

lp

Protopik NI kortikosteroid. Zdravilna ucinkovina v njem je imunosupresant.

New Report

Close