Prove!!!!
Jani…je pa lumpek tale Franci kaj…pa kako prede…se vidi da se mu lepo gode pri Sprevržku…Franci na, hopa…en košček ribice…cmoka vsem trem, tebi Jani, tebi Franci in tebi gazda, ki imaš res krasnega mačka…no mucka…
Sem skoraj iz stola dol padla…ko omenjaš mojo muco;))…a ja tisto na 4 tackah misliš…ja moja je tudi lepa, tako kosmata, tako ljubka in topla… in kako prede…je dobro, da je Franci tam na drugem koncu Slovenije…če ne bi imela še s tem opravka ko bi jih vlekla narazen.
Jani…ne kuri še ti in mir dajta moji mucki…lumpa lumpasta…
Jaz pa tebi nič sončka…ja naj ti sonček ornk nagaja…no eno cmoko pa vseeno, saj smo itak vsi lumpku nagajivi.;))!
No ja…pa ti jaz zašepetam, da ima Francija…ima…ima tapravga mačka…tam nekje;))!
Sedajle pa grem raje dol…ker postaja kar vroče tule…ta sonček ornk nagaja…se javim kasneje, pa-pa Jani…in bodi poreden še naprej…no priden sem imela v mislih!;))
Ne , ne…ti nisi pa jaz nič kriv…samo vceraj je bilo po tvoje…zaradi tebe…vse v zanamenju roza……….barve ne…danes pa se samo nadaljuje v zanamenju muce ne……………no tiste na 4 tackah…da ne bo kaksne pomote;))!
Ja sonce pa nam res kravžla možgane…in kaj šele bo, ko bo res ornk zasvetil-posvetil.